Brun realistisk dildo 22,5 cm

DKK 279,00

 • Realistisk dildo i smidigt TPR
 • Mørk hudfarve
 • Med tydelige årer og markeret penishoved
 • Kan sættes på glatte overflader med sugekoppen
 • Kompatibel med strap-on harness til sugekop-dildoer

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BF-016 Kategorier: , , , , , GTIN: 6940927810167

Brun realistisk dildo 22,5 cm

Opfyld din hedeste fantasi om en godt udstyret mand med denne ‘Brun realistisk dildo på 22,5 cm’. Den ligner den ægte varer og vil med dens TPR-materiale helt sikkert også føles sådan. Dens bløde skaft, store fyldte blodåre, store kugler og glinsende penishoved vil helt sikkert gøre dig våd og klar. Denne dildo har det hele, den føles rigtig og så er den stor. Den er både lang og har en stor omkreds. Den vil helt sikkert få dig til at føle dig stram, når den penetrerer dig. Du vil opdage, hvad fyldt helt ud, i virkeligheden betyder!

Sugekoppen giver dig endnu flere muligheder

En virkelig fed detalje ved denne dildo, er at den har en sugekop. Sugekoppen kan gøre at din sexleg enten med dig selv eller med en partner, kan tages op på et helt andet niveau. Denne ‘Brun realistisk dildo’ kan nemlig spændes fast på alle hårde og glatte overflader. Du kan fx sætte den fast på gulvet så du kan ride på den både vaginalt eller analt, eller på en væg, så du kan tage den bagfra. Dertil kan denne dildo på grund af sugekoppen bruges i en strap-on harness, og du kan altså tage din partner med det udstyr, som du måske ikke selv lige går rundt med.

Strap-on harness

Er du kvinde og har en kvindelig partner, kan du med fordel anskaffe dig en strap-on harness. Det er en sele, som dildoen kan spændes fast på. Dermed kan du nu med denne ‘Brun realistisk dildo’ opfylde din partners hede drøm om, at du penetrerer hende. Det kan være en super frækt og stimulerende for jer begge. Har du en mandlig partner kan du naturligvis også penetrere ham analt med denne dildo. Du kan finde alt vores strap-on legetøj lige her: Strap-on.

Sådan får du den bedste oplevelse

For at få den bedste oplevelse med denne ‘Brun realistisk dildo 22,5 cm’ skal du bruge den sammen med vandbaseret glidecreme. Det gør at du får den bedste og letteste indførelse, og du undgår rifter. Dertil er vandbaseret glidecreme altså bare bedst for dildoens overflade. Efter brug kan du rense dildoen af i varmt vand og derefter sprøjte den med en rensespray lavet til sexlegetøj, så den er helt desinficeret.

Vægt540 g
Materiale

TPR

Længde

22,5 cm

Diameter

5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Farve

Mørk hudfarve

Oversigt

 • Realistisk dildo i smidigt TPR
 • Mørk hudfarve
 • Med tydelige årer og markeret penishoved
 • Kan sættes på glatte overflader med sugekoppen
 • Kompatibel med strap-on harness til sugekop-dildoer

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din dildo
 2. Dildoen kan sættes fast på en overflade eller bruges i en strap-on harness

Efter brug:

 1. Rengør dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brun realistisk dildo 22,5 cm”