Bossoftoys Sort læder pisk

DKK 120,00

  • Sort flogger
  • 100% ægte læder
  • 50 cm

Læs Mere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 33-00105 Kategorier: , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Sort flogger
  • 100% ægte læder
  • 50 cm

Læs Mere.

Beskrivelse

Frække BDSM lege med en flogger læder pisk

Tænder du på hardcore dominans, og er du træt af at piske rundt med kunstlæder, der ikke slår hårdt nok? Så er det en læder pisk du skal have. Denne pisk er lavet i 100% ægte læder, og er derfor lidt tungere end normalt. Flogger pisken i læder kan slå hårdere end en pisk i f.eks. PVC, og er derfor ofte at foretrække hvis du tænder på BDSM.

Når du tager en flogger læder pisk med i soveværelset, inviterer du til vild leg, hvor du enten tager kontrollen eller mister den. Mange mennesker finder det tiltalende at blive domineret eller selv dominere under sex. Har du ikke prøvet BDSM før, og er nysgerrig på det, giver det god mening at prøve af.

Flogger, hvad betyder det?

Måske har du aldrig hørt ordet flogger før. En flogger er faktisk bare en pisk, men kan komme i mange forskellige former og variationer. Ofte er en flogger i kunstlæder eller læder med en masse snore og stropper. Men leder du efter en anden slags, findes de også med fjer, snore, haler, tråde og stropper. Det der skiller dem ad, er hvor hårdt de slår, og måden man ønsker at bruge dem på.

Læder pisken kan bruges på mange forskellige måder. Du kan for eksempel kærtegne blidt ved at køre den henover forskellige kropsdele inden du pisker. Det handler ikke kun om smerte, men lige så meget om, at kærtegne, pirre og stimulere.

Inviter flere redskaber med

Hvis du overvejer en læder pisk, har du sikkert også overvejet andet tilbehør til BDSM. Det kan være, du allerede ejer andet legetøj, hvis ikke, vil du ikke fortryde at skaffe mere. Når du bruger flere redskaber, har du mulighed for at skabe vildere, sjovere og frækkere sexlege, med endnu mere stimuli og intensitet end du måske har oplevet før.

Prøv for eksempel et blindfold og et par håndjern. På den måde kan du eller din partner rigtigt tage styringen, og prøve nye grænser ud fra jeres fantasier. Under vores kategori BDSM finder du helt sikkert det du søger. Vi har masser af redskaber, såsom SM sæt, fetish legetøj, masker og gags.

Detaljer
Vægt150 g
Længde

50 cm i alt – 30 cm håndtag – 20 cm pisk

Diameter

1,7 cm

Materiale

100% ægte læder

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bossoftoys Sort læder pisk”