Bossoftoys Kickboxer Mandelig Sexdukke

DKK 130,00

 • Fræk sexdukke med mørk hudfarve
 • Oppustelig – 150 cm lang
 • Dukken har en penis og hul ved anus
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Perfekt til fræk solo leg

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 59-000012 Kategorier: , , , ,

Bossoftoys Kickboxer mandelig sexdukke

Denne Bossoftoys Kickboxer mandelig sexdukke har en længde på hele 20 cm, og den er altså udstyret til masser af nydelse. Sexdukken har også hul ved anus, så hvis du tænder på anal penetrering er der med denne sexdukke også mulighed for at lege med dette. Sexdukken har en mørk hudfarve og den har et ansigt efter en lækker mand, så du kan udspille nogle frække scenarier og fantasier med denne dukke.

Din dukke er til det hele

Denne Bossoftoys Kickboxer mandelig sexdukke kan bruges både vaginalt og analt og den er altså til bruges til alle lyster. Dukken byder på hele 20 centimeters stimulering og der er altså mulighed or en dyb stimulering med denne mand. Med en sexdukke kan du udleve dine vildeste fantasier uden at skulle afsløre dem for andre, det kan der være noget rigtig frækt i. Dukken gør lige som du vil. Bruger du dukken analt skal du huske at rengøre den, inden du bruger den vaginalt, så du ikke spreder trælse bakterier.

Let leg med sexdukke

Med denne frække Bossoftoys Kickboxer mandelig sexdukke skal du ikke bruge tid på hverken at flirte eller score, du kan bare puste ham op og så er han klar til at give dig en god omgang, igen og igen. Vi har her på AltErTysTys.dk et udvalg af sexdukker i forskellige køn, så du kan finde lige den partner, som tænder dig mest. Se flere frække dukker her: Sexdukker. Når du bruger din sexdukke skal du bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme. Dette giver dig den bedste oplevelse og er også den glidecreme som er bedst for dukkens overflade i latex.

Hold din dukke lækker og ren

Du skal bruge vandbaseret glidecreme sammen med denne sexdukke, sådan får du den bedste oplevelse og længste holdbarhed. Når du vil bruge din Bossoftoys Kickboxer mandelig sexdukke skal du blot puste ham op, og så er han klar til at give dig en tur. Efter brug skal du rense ham i varmt vand og derefter rense ham med en rensespray til sexlegetøj, så du er sikker på at han er helt ren.

Vægt425 g
Længde

150 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Latex

Oversigt

 • Fræk sexdukke med mørk hudfarve
 • Oppustelig – 150 cm lang
 • Dukken har en penis og hul ved anus
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Perfekt til fræk solo leg

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Pust din sexdukke op
 2. Brug vandbaseret glidecreme med din sexdukke
 3. Brug den til vaginal eller anal penetrering

Efter brug:

 1. Rengør din dukke med varmt vand og fjern rester
 2. Brug en rensespray til at gøre den helt rent
 3. Når dukken er tør kan du pakke den væk igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bossoftoys Kickboxer Mandelig Sexdukke”