Bossoftoys Boss Mandelig Sexdukke – PRISVINDER

DKK 149,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Sexet buisness sexdukke
 • Oppustelig – 150 cm lang
 • Dukken har en penis og hår ved brystet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 59-00008 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Sexet buisness sexdukke
 • Oppustelig – 150 cm lang
 • Dukken har en penis og hår ved brystet

Læs Mere

Beskrivelse

Bossoftoys Boss mandelig sexdukke – PRISVINDER

Denne Bossoftoys Boss mandelig sexdukke har en længde på hele 20 cm, og den er altså udstyret til masser af lige den nydelse du vil have, enten analt eller vaginalt. Sexdukken har også hul ved anus, så hvis du tænder på anal penetrering er der med denne sexdukke også rig mulighed for at give ham en god anal tur. Sexdukken har en lys hudfarve og den har et ansigt efter en lækker mand, så du kan udspille nogle frække scenarier og fantasier med denne sexdukke.

Din dukke er til det du er til

Denne Bossoftoys Boss mandelig sexdukke kan bruges både til vaginal og anal penetrering og den kan altså til bruges til alle dine vilde lyster, og med hele 20 cm i længden har han masser at give af. Med en sexdukke kan du udleve dine vildeste fantasier uden at skulle afsløre dem for andre, det kan der være noget rigtig frækt i. Dukken gør lige som du vil. Bruger du dukken analt skal du huske at rengøre den, inden du bruger den vaginalt, så du ikke spreder trælse bakterier.

Fællesleg?

Du kan også bruge denne Bossoftoys Boss mandelig sexdukke til parleg, hvis I  for eksempel gerne vil prøve af at have en tredje person med i soveværelset, men ikke er helt klar til det eller sikre på det endnu. I kan afprøve det med en sexdukke, uden at der sker nogen skade ved det.

Din sexdukke er her kun for dig

Med denne frække Bossoftoys Boss mandelig sexdukke skal du ikke gøre meget, bare puste ham op, og så er han klar til dig igen og igen. Vi har her på AltErTysTys.dk et udvalg af sexdukker i forskellige køn og typer, så du kan finde lige den partner, som tænder dig mest. Se flere frække dukker her: Sexdukker.

Hold ham lækker

Når du bruger din sexdukke skal du bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme. Dette giver dig den bedste oplevelse og er også den glidecreme som er bedst for dukkens latex overflade. Når du vil bruge din Bossoftoys Boss mandelig sexdukke skal du blot puste ham op, og så er han klar til at give dig en tur. Efter brug skal du rense ham i varmt vand og derefter rense ham med en rensespray til sexlegetøj, så du er sikker på at han er helt ren.

Detaljer
Vægt425 g
Længde

150 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Latex

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Pust din sexdukke op
 2. Brug vandbaseret glidecreme med din sexdukke
 3. Brug den til vaginal eller anal penetrering

Efter brug:

 1. Rengør din dukke med varmt vand og fjern rester
 2. Brug en rensespray til at gøre den helt rent
 3. Når dukken er tør kan du pakke den væk igen
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bossoftoys Boss Mandelig Sexdukke – PRISVINDER”