Bondage sæt med 7 dele

DKK 400,00

  • Bondage sæt i høj kvalitet
  • 7 dele til bondage og BDSM
  • Fræk rød og sort farve
  • Oplagt til begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 333200046 Kategorier: , , GTIN: 333200046

Bondage sæt med 7 dele

Dette bondage sæt med 7 dele har en lækker rød og sort farvekombination, og det giver dig en god introduktion til lege med bondage, underkastelse og dominans. Sættet har alt hvad du skal bruge til fræk bondage, og har du haft lyst til at underkaste dig din partner, eller måske at dominere dem, er det helt klart dette fine sæt I skal have fat i.

Til dominans og underkastelse

Dette bondage sæt med 7 dele indeholder udelukkende ting til bondage, og er I interesserede i bondage, hvor I kan lege med dominans og underkastelse, men ved I også, at I ikke er til SM med smertelege, så er dette sæt den perfekte løsning til denne middelvej. Her findes en masse muligheder for binding og fiksering, uden at der er redskaber lavet til smertelege, som for nogle bare ikke lige er sagen.

De hedeste lege

Det kan være super frækt at underkaste sig sin partner, og bare give 100% slip og lade dem bestemme. Det kan være helt befriende og på samme tid pirrende ikke at vide hvad der kommer til at ske, fordi de dominerer og bestemmer jeres frække leges gang. En del af underkastelse, som kan være rigtig fræk for mange, er følelsen af ydmygelse. Brug for eksempel halsbåndet, og lad dig hundse med rundt som en hund, og mærk hvor frækt det kan føles når du også mærker noget ydmygelse overfor din partner.

Lækkert legetøj

På samme tid kan det for den der dominerer være noget så hedt at se sin partner bundet, blindfoldet og med in gag ball i munden, helt hjælpesløs. I har med et sæt som dette virkelig lagt godt i ovnen til nogle vilde lege. Måske du kender de fleste af delene i sættet. Men du er måske ikke så bekendt med en gag ball. En gag ball er en kugle med huller i, som skal placeres i munden. Den har en rem, som skal rundt om hovedet, så den ikke falder nogen steder. Det er rigtig frækt at bruge en gag ball, da du ikke kan tale, men kun kan stønne af din partner.

Alt i ét med dette bondage sæt med 7 dele

Fordelen ved at anskaffe sig et helt sæt, er det at du har muligheden for at bruge de forskellige rekvisitter på flere måder. Du kan naturligvis bruge alle delene på en gang, men du kan også frit vælge hvad du har lyst til at lege med, alt efter hvilket humør du er i. Med dette bondage sæt med 7 dele får du en god introduktion til bondage og du kan bare slippe dine lyster løs, for alle delene er i god kvalitet og kan tåle at du rusker lidt i dem under leg. Er du interesseret i flere rekvisitter til leg med bondage vil vi anbefale at du tager et kig på vores bondage guide.

Vægt560 g
Farve

Rød, Sort

Materiale

PU og bomuld

Indhold

Gag ball, manchetter til håndled, manchetter til ankler, halsbånd, reb, blindfold, pisk

Oversigt

  • Bondage sæt i høj kvalitet
  • 7 dele til bondage og BDSM
  • Fræk rød og sort farve
  • Oplagt til begynderen

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondage sæt med 7 dele”