Bondage sæt 8 dele

DKK 369,00

  • Bondage sæt med 8 dele
  • Høj og holdbar kvalitet
  • Fræk kombination af sort og lilla
  • Oplagt til begynderen
  • Oplagt til den øvede, som ønsker et samlet sæt i en lækker kvalitet

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BS03055 Kategorier: , , GTIN: BS03055

Kvalitets Bondage sæt i 8 dele

Har I leget med blindfold og håndjern? og er I klar til at tage skridtet videre og fortsætte legen med bondage og BDSM? I så fald så har vi her samlet alt det bedste fra bondage verdenen i et bondage sæt med 8 dele til en fræk aften med pirrende orgasmer.

Lækker kvalitet

Alle dele i dette bondage sæt er veganske og fremstillet i PVC med sorte og lilla detaljer, hvorfor alle kan bruge det med god samvittighed. Sættet har en god kvalitet og det kan holde til at blive revet og rusket i, hvilket selvfølgelig er vigtigt, når man skal have gang i de helt vilde lege. Har du svært ved at finde ud af hvad du tænder på og hvad du har brug for til dine lege, så kan sættet her være en rigtig god løsning. Det indeholder nemlig de mest populære og solgte dele, så du får et godt udvalg til begynderen der skal prøve tingene af, og til den mere øvede, som ønsker et lækkert samlet sæt.

Bondage og BDSM

Bondage og BDSM er selvfølgelig ikke det samme. Bondage handler især om dominans og underkastelse, og er en del af den samlede BDSM betegnelse. Det er derfor vigtigt at huske at man sagtens kan lege med bondage og med dominans og underkastelse, uden at det nødvendigvis skal gøre ondt. Når smertelegene kommer med i spil, så er det at vi snakker om BDSM. Hvis du er nybegynder er det oplagt at starte med bondage og så tage den derfra, når I er klar til mere, for eksempel at lege med smerte.

Lidt til alle

Bondage sættet her er som sagt oplagt både til begynderen, som ønsker en samlet introduktion til bondage og BDSM og til den mere øvede bruger, som savner et samlet sæt i høj kvalitet. Sæt som dette er bare så lækre, fordi de giver rigtig mange muligheder for underkastelse og dominans, hvilket bare giver nogle vildt frække dynamikker i soveværelset. Hvis du er begynder kan du med fordel besøge vores bondage-guide, og få inspiration til din nye leg: Bondage guide.

Vægt560 g
Materiale

PVC, bomuld, metal

Farve

Sort og lilla

Indhold

Gag ball, håndjern, ankelmanchetter, halsbånd, 5m reb, blindfold, brystvorteklemmer, pisk

Oversigt

  • Bondage sæt med 8 dele
  • Høj og holdbar kvalitet
  • Fræk kombination af sort og lilla
  • Oplagt til begynderen
  • Oplagt til den øvede, som ønsker et samlet sæt i en lækker kvalitet

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondage sæt 8 dele”