Rimba Bondage Reb i Bomuld Lilla

DKK 99,00

  • Eksperimenter med blid eller hård bondage
  • Fiksér din partner eller bliv bundet fast til sengen
  • Det lækre bomuld gør det let at lave bondage uden at efterlade mærker
  • Rebet har en længde på 5 meter

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 2562 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Eksperimenter med blid eller hård bondage
  • Fiksér din partner eller bliv bundet fast til sengen
  • Det lækre bomuld gør det let at lave bondage uden at efterlade mærker
  • Rebet har en længde på 5 meter

Læs Mere

Beskrivelse

Bondage reb i bomuld lilla fra Rimba

Med et bondage reb kan dig og din partner eksperimentere med bondage på endnu flere måder. Et bondage reb i bomuld lilla fra Rimba giver jer uendelige muligheder for at lave forskellige bindinger og mange forskellige slags fikseringer.

Rebet er lavet af bomuld, så det føles blødt mod huden. Materialet gør også, at det ikke efterlader mærker efter bindingerne. Bondage rebet har en længde på 5 meter, så der er nok reb til at lave de mest almindelige bindinger og fikseringer.

Fikser din partner med et bondage reb

Måske har I allerede prøvet manchetter og håndjern? Eller måske er det kun bondage ved brug af reb, der siger jer noget. Uanset hvad kan I trygt vælge dette bondage reb i bomuld lilla. Udover en flot farve er rebet også dejlig blødt, så I kan give jer i kast med de bindinger, I ønsker.

Med et bondage reb får I for alvor mulighed for at eksperimentere med bondage. Bind enten ben eller arme – eller hvad med begge dele. Der er også rig mulighed for at fiksere din partner til sengen, stole eller andre møbler, I kunne tænke jer.

Eksperimenter med bondage og BDSM

Mange par elsker at eksperimentere med forskellige elementer af bondage og BDSM generelt. Der er da også nok at give sig i kast med, og bondage ved brug af reb er blot én af mulighederne. Sammen med bondage kan I inddrage elementer af spanking eller andre pirrende redskaber.

Kombiner jeres bondageleg med BDSM-udstyr som flogger, blindfold, kildefjer, gag-ball og meget andet. Er I mindre erfarne inden for verden af BDSM, kan I også blot starte med rebet, og se hvor legen fører jer hen.

Detaljer
Vægt170 g
Farve

Lilla

Materiale

Bomuld

Længde

5 m

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Bondage Reb i Bomuld Lilla”