Rimba Bondage Reb i Bomuld 5 meter – Sort

DKK 99,00

  • Eksperimenter med blid eller hård bondage
  • Fiksér din partner eller bliv bundet fast til sengen
  • Føles blødt og efterlader ikke mærker
  • Rebet har en længde på 5 meter

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 2561 Kategorier: , ,

Eksperimenter med et bondage reb i bomuld

Skal du og din partner udvide jeres bondageleg? Så er et bondage reb i bomuld helt perfekt. Rebet er et helt klassisk reb til bondage i sort. Det har en god længde på 5 meter, der betyder, at I kan eksperimentere med flere forskellige former for fiksering.

Et reb kan gøre legen endnu mere intens og kan bruges på mange måder. Dertil er rebet lavet i 100% bomuld, hvilket vil sige, at det føles dejlig blødt mod huden. For mange giver brugen af et bondage reb mere kant til deres leg med fiksering, SM eller BDSM.

Lad fantasien få frit spil

Med et bondage reb i bomuld kan du og din partner for alvor lade fantasien udfolde sig. Med manchetter eller håndjern er der kun så mange muligheder, men med et reb kan I blive ved med at udforske nye former for bindinger.

Da rebet har en længde på hele 5 meter kan det bruges til binding af både hænder og fødder. I kan også prøve Shibari, den japanske bondage, der består af mere komplekse bindinger, der ofte fikserer hele kroppen.

Et blødt og alsidigt reb til bondage

Et bondage reb er et godt køb, hvis du søger mere variation i bondagelegen. Rebet giver flere muligheder og er for mange også et mere pirrende bindingsudstyr end håndjern eller manchetter. Rebet er derudover meget stærkt og vil ikke kunne hives over.

Rebet af lavet af bomuld, hvilket sikrer komfort under legen. Bomuldens gør at rebet føles blødt mod huden. Et reb i bomuld vil heller ikke efterlade mærker som andre rebtyper ellers har tendens til.

Vægt1701 g
Farve

Sort

Materiale

Bomuld

Længde

5 m

Oversigt

  • Eksperimenter med blid eller hård bondage
  • Fiksér din partner eller bliv bundet fast til sengen
  • Føles blødt og efterlader ikke mærker
  • Rebet har en længde på 5 meter

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Bondage Reb i Bomuld 5 meter – Sort”