Bondage Reb i Bomuld 10 m – Rød

DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftigt reb til BDSM og bondage
  • Kommer i en flot rød farve
  • Rebet er 10 meter langt
  • Fremstillet af blødt bomuld

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y69010 Kategorier: , , , GTIN: Y69010

Rødt bondage reb i bomuld

Er din partner og dig til enten blid eller en hårdere form for bondage, så er et bondagereb et must. I har måske allerede et par håndjern, som I er tilfredse med. Men med et reb og eventuelt nogle manchetter, kan i gøre jeres sexliv endnu frækkere.

Slip kontrollen og lad dig binde af din partner og oplev den pirrende fornemmelse du får, når du ligger fastbundet til sengen, og skal tage imod hvad din partner giver dig. Med et reb, kan I binde hinanden på flere forskellige måder. Måden som rebet strammer på ved bevægelse, gør bare legen endnu mere fantastisk.

10 meter bondage reb giver masser af muligheder

Rebet er lavet i bomuld. Det bløde bomuld sikre at du ikke vil få mærker eller gener på huden under bondage. Den bløde fornemmelse samtidigt med, at du tydeligt mærker hvordan rebet strammer til, når du prøver at bevæge dig, er en dejlig kombination.

Du får hele 10 meter reb, og der er altså en masse muligheder for forskellige måder at binde hinanden på. Den røde farve er superfræk og passer perfekt sammen med en masse af vores andet udstyr til bondage.

Sådan bruger du et bondage reb

Du kan bruge dette bondage reb på rigtig mange måder, og det er derfor rigtig populært at have i kassen med udstyr til bondage og BDSM. Du kan for eksempel binde enten håndled eller ankler sammen med rebet. Du kan også binde din partner fast til sengen, hvilket kan gøre følelsen af fiksering endnu mere intens.

Der findes mange forskellige bindinger som du og din partner kan udforske sammen. Et reb kan bruges af nybegyndere såvel som mere erfarne. I kan nemlig starte med helt simple bindinger eller gå i gang med de mere komplekse. Rebet kan bruges alene eller sammen med manchetter. 

Alle kan bruge et reb til bondage

Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, så kan du bruge et bondage reb. Der er ikke nogen stor videnskab i det, og det er ikke noget, der kræver meget andet end, at I forsøger jer frem, og finder ud af hvad I bedst kan lide. Bondage er sådan set for alle, og man skal hverken være en bestemt type eller kunne noget bestemt for at prøve bondage.

Et bondage reb er langt hen ad vejen en meget mere fleksibel løsning end et par håndjern eller et par manchetter. Ønsker du et stykke bondageudstyr, der har mange anvendelsesmuligheder, så er dette det helt rigtige. Du kan også bruge rebet i kombination med håndjern eller manchetter, og på den måde får du endnu flere muligheder.

Brug også bondagerebet til BDSM

Når man har sagt bondage har man også næsten sagt BDSM. Bondage er en del af BDSM, hvor BDSM også handler om at påføre og/eller modtage smerte. Dette kan for mange lyde voldsomt, mens det for andre lyder frækt og pirrende.

BDSM kan dog udøves lige så blidt som bondage, og det er helt op til jer, hvor hårdtslående legen skal være. Med et reb som dette kan I eksperimentere og udforske forskellige dele af den pirrende verden med bondage og BDSM.

Vægt120 g
Materiale

Bomuld

Farve

Rød

Længde

10 m

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftigt reb til BDSM og bondage
  • Kommer i en flot rød farve
  • Rebet er 10 meter langt
  • Fremstillet af blødt bomuld

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondage Reb i Bomuld 10 m – Rød”