Bondage reb i bomuld 10 m

DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftigt reb til BDSM og bondage
  • Intens rød bomuld
  • 10 m reb

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y69010 Kategorier: , , , GTIN: Y69010

Rødt bondage reb i bomuld 10 m

Er din partner og dig til enten blid eller en hårdere form for bondage, så er et bondage reb et must. I har måske allerede et par håndjern, som I er tilfredse med. Men med et reb og eventuelt nogle manchetter, kan i gøre jeres sexliv endnu frækkere. Slip kontrollen og lad dig binde af din partner og oplev den pirrende fornemmelse du får, når du ligger fastbundet til sengen, og skal tage imod hvad din partner giver dig. Med et reb, kan I binde hinanden på flere forskellige måder. Måden som rebet strammer på ved bevægelse, gør bare legen endnu mere fantastisk.

10 meter bondage reb giver masser af muligheder

Dette reb er 10 meter langt og er lavet i bomuld, derfor vil du ikke opleve mærker eller gener på huden under bondage. Den bløde fornemmelse samtidigt med, at du tydeligt mærker, hvordan rebet strammer til, når du prøver at bevæge dig, er en dejlig kombination, hvor man kan få en masse lækker bondage uden at det nødvendigvis skal gøre ondt. Dette reb er på 10 meter, og der er altså en masse muligheder for forskellige måder at binde hinanden på. Den røde farve er super fræk og passer perfekt sammen med en masse af vores andet legetøj til bondage.

Sådan bruger du et bondage reb

Du kan bruge dette bondage reb på rigtig mange måder, og det er derfor en rigtig populær ting at have i kassen med legetøj til bondage og BDSM. Du kan for eksempel binde enten håndled eller ankler sammen med rebet, hvilket sammen kan give en meget stram fiksering. Du kan også binde din partner fast til sengen, hvilket kan gøre følelsen af fiksering endnu mere virkelig, fordi man virkelig ikke kan komme væk. Bondage og BDSM handler meget om rollespil, og har I allerede en dynamik med en dominant og underkastet partner, så er et reb da bare skridtet i den rigtige retning.

Alle kan bruge et reb til bondage

Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, så kan du bruge et bondage reb, der er ikke nogen stor videnskab i det, og det er ikke noget der kræver meget andet end at du forsøger dig frem, og finder ud af hvad du kan lide. Bondage er sådan set for alle, og man skal hverken være en bestemt type eller kunne noget bestemt for at prøve bondage, udover selvfølgelig at man skal kunne lide det. Bondage rebet kan også bruges til at binde i manchetter, som har løkker til dette, og mulighederne er altså bare rigtig mange.

Gør din sex mere hård med bondage

Et bondage reb er langt hen ad vejen en meget mere fleksibel løsning end et par håndjern eller et par manchetter, med rebet kan du let bindes til en seng, en stol en stolpe eller noget andet, som du har i tankerne, den korte kæde mellem to håndjern og to manchetter giver bare færre muligheder, og skal der lidt fleksibilitet til, eller vil du bindes til sengen, så er et bondage reb som dette i en fræk rød da helt oplagt. Du kan også bruge rebet i kombination med håndjern eller manchetter, og på den måde får du endnu flere muligheder og du kan virkelig slå dig løs med fiksering i soveværelset.

Brug også bondage rebet til BDSM

Når man har sagt bondage har man også næsten sagt BDSM. Bondage er en del af BDSM, hvor BDSM også handler om at påføre og/eller modtage smerte. Dette er for mange meget voldsomt, men det er også for mange super frækt og pirrende og på en måde giver det en helt anden forløsning at opleve “gulderod og straf” på den måde, som man gør det med sex og smerte på samme tid. Rebet er oplagt hvis én af jer fortjener en straf, og der skal klaskes og piskes. BDSM behøver ikke at være så voldsomt som det nogle gange fremstår i medierne, og det er bestemt værd at prøve, hvis man godt kan lide lidt smerte her og der.

Vægt 120 g
Farve

Rød

Længde

10 m

Materiale

Bomuld

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftigt reb til BDSM og bondage
  • Intens rød bomuld
  • 10 m reb

Læs Mere.

X