Bondage binde sæt til sengen

DKK 395,00

  • Justerbart bindesæt
  • Foret manchetter til ankler og håndled
  • Passer til de fleste senge
  • Perfekt til dominanslege

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y66206 Kategorier: , , GTIN: Y66206

Det ultimative bondage binde sæt til sengen

Er du til bondage? Men har din seng ikke noget sengegærde? Så er det en lille smule svært at få det optimale ud af legen. Men med dette bondage binde sæt til sengen kan legen endelig komme rigtig i gang.

Med et bondage binde sæt til sengen bliver det nemt at tage kontrollen over din partner og fiksere hende eller ham til sengen. Manchetterne lukkes med velcro og fastgøres til stropperne ved hjælp af karabinhager. Det gør det også let, hvis I ønsker at skifte stilling eller frigøre en enkel hånd eller ankel.

Vælg et bondage binde sæt for justerbar nydelse

Lige meget om du har en single eller en dobbelt seng, så passer dette bondage sæt til den. Det kan nemlig justeres, så det passer til langt de fleste senge. Du kan justere stropperne, der skal under sengen, såvel som stropperne der binder manchetterne fast. På den måde kan du få den helt rigtige længde til både din seng og din fikseret partner.

Når du ikke bruger sættet, behøver du ikke at afmontere det hele igen. Du kan nemt skjule stropperne under madrassen eller ved at sætte dem sammen under sengen. På den måde kan du og din partner hurtigt komme i gang med den frække bondageleg.

Et bondage binde sæt med det hele

De medfølgende manchetter er både til håndled og ankler. Manchetterne er derudover foret med blødt plys. Det gør, at de ikke skarver og at legen kan fortsætte uden gener, så længe I ønsker det. Hvis du allerede har et sæt manchetter derhjemme, som du er glad for kan du også sagtens bruge dem.

Manchetterne sættes på ved hjælp af karabinhager, så det er nemt at skifte til det udstyr, du helst vil lege med. Med karabinhager kan du også nemt frigøre ankler eller håndled. De enkelte stropper har en længde på 150 cm og er 4 cm brede.

Kombiner bindesættet med andet bondageudstyr

Et bindesæt som dette kan selvfølgelig kombineres med alt muligt andet udstyr for at gøre legen ekstra pirrende. Bondage og BDSM er en erotisk leg, hvor du har nok af redskaber og legetøj at vælge mellem. Et bondage binde sæt er blot begyndelsen. Mange starte med manchetter og håndjern men et blindfold er også ofte et godt sted at starte.

Udover bindesæt og blindfolds kan du også gøre legen mere spændende ved at bruge pisk, paddle eller fjer. Det er utrolig stimulerende at blive berørt, hvad end det er kærlige strøg eller lette slag, når du er bundet og er i din partners fulde kontrol.

Vægt450 g
Længde

150 cm

Bredde

4 cm

Oversigt

  • Justerbart bindesæt
  • Foret manchetter til ankler og håndled
  • Passer til de fleste senge
  • Perfekt til dominanslege

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondage binde sæt til sengen”