Bondage binde sæt til sengen

DKK 500,00 DKK 395,00

  • Justerbar bindesæt
  • Foret manchetter til ankler og håndled
  • Passer til de fleste senge
  • Kan bruges sammen med andet udstyr
  • Perfekt til dominanslege

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y66206 Kategorier: , , GTIN: Y66206

Det ultimative bondage binde sæt til sengen

Er du til bondage? Men har din seng ikke noget sengegærde? Så er det en lille smule svært at få det optimale ud af legen. Men med dette bondage binde sæt til sengen kan legen endelig komme rigtig i gang. den helt perfekte løsning.

Med et bondage binde sæt til sengen bliver det nemt at tage kontrollen over din partner og fiksere hende eller ham til sengen. Manchetterne lukkes med velcro og fastgøres til stropperne ved hjælp af karabinhager. Det gør det også let, hvis I ønsker at skifte stilling eller frigøre en enkel hånd eller ankel.

Vælg et bondage binde sæt for justerbar nydelse

Lige meget om du har en single eller en dobbelt seng, så passer dette bondage sæt til den. Det kan nemlig justeres, så det passer til langt de fleste senge. Du kan justere stropperne, der skal under sengen, såvel som stropperne der binder manchetterne fast. På den måde kan du få den helt rigtige længde til både din seng og din fikseret partner.

Når du ikke bruger sættet, behøver du ikke at afmontere det hele igen. Du kan nemt skjule stropperne under madrassen eller ved at sætte dem sammen under sengen. På den måde kan du og din partner hurtigt komme i gang med den frække bondage leg.

Et bondage binde sæt med det hele

De medfølgende manchetter er både til håndled og ankler. Manchetterne er derudover foret med blødt plys. Det gør at de ikke skarver og at legen kan fortsætte uden gener så længe I ønsker det. Hvis du allerede har et sæt manchetter derhjemme, som du er glad for kan du også sagtens bruge dem.

Manchetterne sættes nemlig på ved hjælp af karabinhager, så det er nemt at skifte til det udstyr, du helst vil lege med. De enkelte stropper har en længde på 150 cm og er 4 cm brede.

Kombiner bindesættet med andet bondage udstyr

Et bindesæt som dette kan selvfølgelig kombineres med alt muligt andet udstyr for at gøre legen ekstra pirrende. Bondage og BDSM er en erotisk leg, hvor du har nok af redskaber og legetøj at vælge mellem. Et bondage binde sæt er blot begyndelsen. Mange starte med manchetter og håndjern men et blindfold er også ofte et godt sted at starte.

Udover bindesæt og blindfolds kan du også gøre legen mere spændende ved at bruge pisk, paddle eller fjer. Det er utrolig stimulerende at blive berørt, hvad end det er kærlige strøg eller lette slag, når du er bundet og i din partners fulde kontrol.

Vægt 450 g
Længde

150 cm

Bredde

4 cm

Oversigt

  • Justerbar bindesæt
  • Foret manchetter til ankler og håndled
  • Passer til de fleste senge
  • Kan bruges sammen med andet udstyr
  • Perfekt til dominanslege

Læs Mere.

X