Bondage begyndersæt

DKK 145,00

  • Feminint bondage sæt
  • Perfekt til begynderen
  • Lilla med sorte blonder og bindebånd
  • Indeholder manchetter, blindfold og pisk

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BS03050 Kategorier: , , GTIN: BS03050

Feminint bondage begyndersæt

Er du til det elegante look og til feminine mere ting, så skal du ikke gå på kompromis med det, bare fordi du gerne vil eksperimentere med sexlegetøj eller blid bondage. Med dette sæt får du et utroligt fint og feminint bondage sæt, i en fræk lilla farve med lækre sorte blonder. Sættet indeholder manchetter til håndled eller ankler, en blindfold og en pisk. Både manchetterne og blindfolden skal bindes med fine satinbånd.

Lækker i soveværelset

Der er ikke noget som at føle sig lækker i soveværelset, og dette bondage sæt kan virkelig få dig til at føle dig flot. Dette kan også være en bonus for din partner, for der er ikke noget så frækt som en partner, der udstråler selvtillid. Dette sæt er super fint og du kan med fordel bruge det til at overraske din partner med lidt ekstra intensitet og romantik i soveværelset, når det er fortjent. Brug sættet og underkast dig din partner, så de kan bestemme hvordan jeres leg skal udfolde sig.

Blid bondage

Der er noget ved blid bondage, som virkelig gør, at alle kan være med. Er man nysgerrig på bondage og BDSM er det selvfølgelig med den blide version, man starter med at udfordre sine lyster. På samme tid, så kan blid bondage også sagtens være for dem, som ved at de slet ikke er til mere intens bondage eller BDSM, alligevel kan et sæt håndjern og en blindfold altså bare gøre noget for sanserne. Der er altså noget for alle her, og dette bondage begyndersæt er oplagt hvis du vil udforske bondage og ikke har prøvet det før.

Fint get-up

At være lækker i soveværelset er én ting, men at være lækker lige efter sin partners lyster og ønsker kan tage tingene til en helt anden højde. Med et blidt bondage sæt kan du underkaste dig din partner, som gerne vil dominere, eller du kan dominere din partner. Uanset hvilken vej legen vender, så kan dette bondage begyndersæt være en del af for eksempel et kostume eller andet get-up, som sætter ild i lagenerne. Vi har her hos AltErTysTys.dk en masse kostumer og frækt lingeri, som det ville være oplagt at bruge i kombination med dette bondage begyndersæt: Lingeri og kostumer.

Vægt110 g
Farve

Sort og lilla

Indhold

Blindfold, manchetter, pisk

Oversigt

  • Feminint bondage sæt
  • Perfekt til begynderen
  • Lilla med sorte blonder og bindebånd
  • Indeholder manchetter, blindfold og pisk

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondage begyndersæt”