Bliv ved servietter – 1 stk

DKK 36,00 DKK 25,00

  • Bliv Ved servietter til længere sex
  • Nedsætter følelsen så du kan holde længere
  • Perfekt og hurtig løsning, når du gerne vil give lidt ekstra
  • Lettere at håndtere end delay-sprays og gels

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): BLIVVED Kategori: GTIN: 6942705181018

Bliv ved servietter – 1 stk

Der er mange der ønsker at kunne holde længere under sex og onani, og det er da også træls at skulle afslutte ens frække lege før tid. Det er et problem som mange oplever, men også et problem som kan løses med lidt vilje. Vi har en masse produkter med dette formål, blandt andet disse Bliv Ved servietter, som er en lettilgængelig måde at forlænge sin lækre leg på.

Øvelse gør mester

Du kan sagtens øve dig i sex og træne din stamina, så du kan holde længere. Dette kan gøres ved at onanere dagligt og prøve at lege med forskellige tempoer og intensiteter, og så prøve holde igen, når du er ved at komme. Vi har en samling af onaniprodukter, som er gode til dette formål, især Fleshlights er anbefalelsesværdige. Du kan også bruge en penisring, som holder på blodet i penis og giver en længere og mere intens rejsning.

En let hjælp

Træning kan gøre meget, men det kan nogle gange bare være så frækt og lækkert, at du skal bruge lidt hjælp for at holde ud. Her er en god løsning disse Bliv Ved servietter. Servietterne har en bedøvende effekt, og bruges på penishovedet inden samleje, så følsomheden nedsættes en smule, hvilket gør det muligt at holde længere. Det smarte ved disse servietter er at de langt lettere at håndtere en delay-sprays, der skal sprøjtes eller smøres på.

Sådan gør du

Du skal starte med at tørre dit penishoved og undersiden af din penis med en af dine Bliv Ved servietter, derefter lader du produktet tørre ind og virke i 15 til 20 minutter. Til sidst skal du skylle din penis under koldt vand, for at rense for rester, sådan at effekten ikke smitter af på din partner, hvilket selvfølgelig ikke er smart. Derefter er du klar til lækker leg i længere tid end ellers.

Vægt 50 g
Mærke

Bliv Ved

Indhold

1 stk

Oversigt

  • Bliv Ved servietter til længere sex
  • Nedsætter følelsen så du kan holde længere
  • Perfekt og hurtig løsning, når du gerne vil give lidt ekstra
  • Lettere at håndtere end delay-sprays og gels

Læs Mere.

X