Blidt bondage sæt i lyserød

DKK 169,00 DKK 95,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Sexlegetøjs sæt til blid bondage
  • Indholder et blindfold og håndjern
  • Baby lyserødt plys og satin
  • Perfekt til jer som nybegyndere til bondage

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): Y69201 Kategorier: , , , , , GTIN: Y69201

Blidt bondage sæt i lyserød til nybegynderen

Er du interesseret i at prøve BDSM legetøj, men du ved ikke hvor du skal starte? Et blidt bondage sæt i lyserød, er en god måde at prøve bondage leg på for første gang.

Sættet indeholder et sæt håndjern, lavet i metal med lyserødt plys. De er måske svære at slippe ud af, men de er behagelige at have på. Derudover indeholder sættet et lyserødt blindfold lavet i satin. Med elastik og blødt satin, er det en nem og behagelig måde, at introducere blindfolds til din leg.

Håndjern og blindfolds er en stor del af BDSM leg. Med dem fjerner man ikke kun kontrollen over hænderne, men også synet. Som submissiv opgiver du derfor ikke kun kontrollen over dine hænder og arme, men også dit syn til din dominant. Tænder du på at tage kontrol over din partner under sex, så er sættet også en god start til dig.

Øv jer ved f.eks. at bruge blindfold først og introducer derefter håndjern. I kan selvfølgelig også gør det omvendt. Håndjernene kan lukkes og låses med hænderne foran kroppen eller bagved, alt efter hvor stor kontrol den submissive skal have. De kan også låses til forskellige steder, som f.eks. en sengekant.

Glem ikke at snakke “Safe words” og tegn før jeres leg begynder. Det er en god måde, ikke kun at overholde hinandens grænser på, men også opfylde hinandens behov.

Der følger 2 nøgler med til de lyserøde håndjern.

Vægt 90 g
Farve

Lyserød

Indhold

Blindfold og håndjern i lyserød

Materiale

Metal, plys, tekstil, satin

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Sexlegetøjs sæt til blid bondage
  • Indholder et blindfold og håndjern
  • Baby lyserødt plys og satin
  • Perfekt til jer som nybegyndere til bondage

Læs Mere

X