Rimba Blid Bondage til Lår og Håndled

DKK 219,00

  • Fiksér din partners lår og håndled med dette smarte sæt
  • Størrelsen justeres med velcro
  • Polstret inderside for komfort
  • Perfekt til par der ønsker at udforske BDSM

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 7034 Kategori: GTIN: 8718924235089

Blid bondage til lår og håndled

Eksperimenter i soveværelset med blid bondage til lår og håndled. Sættet kommer med sammenkoblet manchetter til lår og håndled. Her kan du og din partner altså udforske nye former for bondage og fiksering.

Manchetterne er lavet af et elastisk materiale og har derudover velcrolukning. Der er altså rig mulighed for at tilpasse manchetterne, så de sidder helt rigtigt. I kan også nemt stramme dem yderligere, hvis I ønsker en mere intens følelse af fiksering.

Nye muligheder med bondage

Det unikke sæt med manchetter, der sætter lår og håndled sammen, kan give anledning til nogle nye pirrende stillinger og lege i soveværelset. Det er naturligvis helt op til jer, om begge manchetter skal bruges på samme tid.

I kan naturligvis også kombinere dem med andet bondage udstyr, som for eksempel ankelmanchetter. Sættet er naturligvis også perfekt at bruge sammen med BDSM-udstyr som blindfold, pisk eller gagball.

Bløde og justerbare manchetter

Blid bondage til lår og håndled er som navnet indikerer til den mere blide form for bondage. Dette er blandt andet fordi, manchetterne er polstret med et blødt materiale. De er derfor dejlig komfortable at bruge – også i længere tid.

De er derudover også et perfekt stykke bondage-udstyr til jer, der skal eksperimentere med bondage for første gang. Det elastiske materiale og justerbare velcrolukninger, giver ligeledes komfort til bæreren, og gør, at alle kan bruge sættet.

Vægt190 g
Materiale

Nylon

Farve

Sort og lilla

Oversigt

  • Fiksér din partners lår og håndled med dette smarte sæt
  • Størrelsen justeres med velcro
  • Polstret inderside for komfort
  • Perfekt til par der ønsker at udforske BDSM

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Blid Bondage til Lår og Håndled”