Blid Bondage Sæt i Sort Blonde

DKK 149,00

  • Udforsk sanserne med blid bondage
  • Sæt med blindfold og håndledsmanchetter
  • Pyntet med forførende sorte blonder og satin
  • Perfekt til parret der ønsker at eksperimentere med bondage

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 7039 Kategorier: , , , , GTIN: 8718924236369

Blid bondage sæt – til den romantiske bondageleg

Overrask din partner med dette blid bondage sæt. Sættet indeholder et flot blindfold med sorte blonder samt matchende manchetter til håndledende. Sættet er fremstillet af bløde materialer og pyntet med sorte blonder og satinlignende detaljer.

Brug sættet til en romantisk aften hvor der skal skrues op for varmen. Sættet er perfekt til jer, der skal eksperimentere med bondage for første gang, eller jer der blot ønsker et blidt udtryk til den pirrende leg.

Det perfekte sæt til blid bondage

Mange par nyder at lege med blid bondage i soveværelset. Blid bondage er som navnet indikerer den lettere udgave af bondage. Det fantastiske ved bondage og BDSM generelt er, at det kan udøves præcis som I ønsker det. Der er altså ikke nødvendigvis piske eller andre remedier involveret – kun hvis I ønsker det.

Med dette blid bondage sæt har I kort sagt alt, hvad I behøver for at komme i gang. Får I løbende mere blod på tanden, kan I altid købe mere udstyr til legen. Sættets klassiske design med blonder i sort gør det nemt at finde andet udstyr der matcher.

Sorte blonder og bløde materialer

Sættet består blandt andet af et blindfold. Blindfoldet er dejlig blødt at have på og tilpasses nemt til dit hoveds størrelse takket være elastikket. Udvendigt er blindfoldet dækket af sorte blonder.

Håndledsmanchetterne er ligeledes lavet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at have på. Manchetterne bindes nemt med satinbåndene. Manchetterne kan bruges til at binde håndledende sammen eller bruges til at binde hænderne fast til noget.

Vægt 350 g
Farve

Sort

Indhold

Blindfold og håndjern i blonde

Materiale

100% polyester

Oversigt

  • Udforsk sanserne med blid bondage
  • Sæt med blindfold og håndledsmanchetter
  • Pyntet med forførende sorte blonder og satin
  • Perfekt til parret der ønsker at eksperimentere med bondage

Læs Mere

X