Black Velvets Vibrerende Penisring og Plug

DKK 229,00

 • Dobbelt op på stimulering
 • Giver en større og mere følsom erektion
 • Anal stimulering af G-punktet
 • Lækre vibrationer som kan nydes af både dig og din partner

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5839790000 Kategorier: , , , ,

Vibrerende penisring og plug

Fornøjelsens duo. Tænder du på analsex samtidig med at du penetrerer din partner? Så er dette to i én vidunder lige noget for dig og din partner. Dette fantastiske stykke sexlegetøj kan gøre underværker for jer begge to på samme tid. Har I tidligere stiftet bekendtskab med en penis ring og nydt godt af den? Måske mangler der alligevel noget, og her er det at denne Vibrerende penisring og plug er rigtig god, den har samme effekt som en penisring, men med anal stimulering og vibrationer også. Der er altså masser nydelse at hente i denne lille sag.

Sådan gør du

Du skal bruge vandbaseret glidecreme med denne penis vibrerende penis ring med plug, det er bedst for dens overflade. Først fører du pluggen ind, og derefter tager du ringen om penis og kugler, og så er du klar til at tænde for vibrationerne. Brug glidecreme både til at tage denne både på og af, det er lettest. Vibrationerne kan mærkes analt, men også sin partner, som du penetrere kan få glæde af vibrationerne, det er da super lækkert.

Lækre vibrationer til jer begge

Uanset din partners køn, så vil vedkommende kunne mærke de vibrationer der kommer fra denne vibrerende penis ring og plug. Du kan dermed tilføre jeres samleje og selve penetrationen noget ekstra. Pluggen har en omkreds på omkring 3,9 til 4,2 cm, og er altså en lille smule til den større side. Penisringen har en omkreds på 4,5 cm, og er lavet i smidigt silikone, så den kan strække sig og tilpasse sig din størrelse. Husk at ringen skal sidde stramt for at have en effekt, men den skal ikke gøre direkte ondt.

Solo leg?

Det er oplagt at bruge denne vibrerende penisring og plug sammen med din partner, for dobbelt op på ekstra fræk og lækker stimulering, men du kan også sagtens bruge den til solo leg, som bliver endnu mere lækkert med denne sag. Træner du din stamina når du onanere, ved at holde tilbage, når du er tæt på at komme, og så fortsætte, så kan denne vibrerende penisring og plug også bruges til dette formål. Den ekstra stimulering som du får med dette sexlegetøj gør at du har endnu mere nydelse, som du kan få mere stamina ud af at øve dig i at modstå.

Den bedste oplevelse

Ligesom man ofte tager et bad, inden man skal have gang i en fræk aften, så er det også en god idé at rense sig indvendigt, især når man finder legetøjet til anal brug frem, det gælder også denne vibrerende penisring og plug. Det er altså bare en rarere oplevelse, når man er ren og ved, at der ikke er nogle uønskede overraskelser på vej med ud. Brug en anal douche til dette formål, og oplev lidt mere ro, vel vidende at du er ren og klar.

Vægt210 g
Længde

13 cm, Anal plug: 13 cm, strop: 14 cm

Diameter

1,5 cm

Materiale

ABS, Silikone, PU

Farve

Sort

Mærke

Black Velvet

Oversigt

 • Dobbelt op på stimulering
 • Giver en større og mere følsom erektion
 • Anal stimulering af G-punktet
 • Lækre vibrationer som kan nydes af både dig og din partner

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt batterier i bunden af anal pluggen
 2. Påfør vandbaseret glidecreme med din anal plug
 3. Indfør anal pluggen
 4. Tag ringen om penis og kugler
 5. Tænd for vibrationerne nederst på anal pluggen

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationer nederst på anal pluggen
 2. Tag ringen af penis
 3. Fjern anal pluggen
 4. Rengør i varmt vand
 5. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvets Vibrerende Penisring og Plug”