Black Velvet Anal Kit med Diamant

DKK 259,00

 • Elegant anal starter kit, til dig der gerne vil udforske anal leg
 • Indeholder tre anal plugs i forskellige størrelser
 • Lækkert og blødt silikone der giver en fantastisk oplevelse
 • Kommer med en renser for at fuldende oplevelsen

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Elegant anal starter kit, til dig der gerne vil udforske anal leg
 • Indeholder tre anal plugs i forskellige størrelser
 • Lækkert og blødt silikone der giver en fantastisk oplevelse
 • Kommer med en renser for at fuldende oplevelsen

Læs Mere

Beskrivelse

Anal kit med diamant – det perfekte starter sæt

Start dit eventyr inden for anal stimulering med dette sæt. Et anal kit med diamant indeholder tre anal plugs der varierer i størrelsen. Du får derudover en smart anal douche med i sættet, så du kan få den bedste oplevelse.

Anal plugs er fremstillet af silikone. Det giver en blød overflade, der sammen med deres let afrundede form gør dem lette at indføre. De tre størrelser går fra small til large, og der er derfor rig mulighed for at gøre oplevelsen mere fyldig, hvis det er det du ønsker.

Sådan bruger du dit anal kit med diamant

Sættet er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulering for første gang. Inden du bruger en anal plug, kan du rense dig selv med den smarte anal douche. Dette gør du ved at hælde lunken vand i beholderen og sprøjte det op bagi. Tøm herefter vandet ud i toilettet. Dette gentages indtil vandet der kommer ud er rent.

Du er nu klar til at kunne nyde din anal stimulering fuldt ud. Har du ingen eller lidt erfaring, anbefaler vi, at du starter med at bruge den mindste anal plug. Her er det naturligvis vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme, gerne en der er lavet specielt til anal brug.

Et sæt med alt hvad du behøver

Det kan være smart at have noget at vælge imellem. Skal du prøve kræfter med anal stimulering for første gang, kan det nemlig være svært at vide, hvad du vil foretrække. Måske vil en anal plug i størrelse small være det helt rigtige de mange første gange. Eller måske er den alt for lille til at give dig den nydelse du ønsker.

Uanset hvad er du dækket godt ind med dette anal kit med diamant. Med butt plugs i tre størrelser kan du finde den, der passer perfekt til dig. Eller du kan skifte mellem de forskellige størrelser for at få en mere varieret oplevelse. Sættet kommer med en anal douche, så du har alt, hvad du skal bruge for at få en god oplevelse.

Enkelt og elegant design

Anal kit med diamant kommer i et enkelt design med elegante detaljer. Både anal plugs og douche er i sort. De forskellige plugs har en fin sten i enden. Det giver et elegant og dekorativt element til pluggen. Enden er selvfølgelig lavet, så den fungerer som en stopper. Det giver dig et sexlegetøj, der er sikkert at bruge analt.

De forskellige plugs er fremstillet af silkeblød silikone. De har en fasthed, der gør, at du kan mærke deres fylde. Men de har også en fleksibilitet, der gør dem nemme at indføre og behagelige at have oppe. Du kan trygt vælge dette anal sæt som dit første anal sexlegetøj.

Hold en god hygiejne med dit anal kit med diamant

Udover at anal kit med diamant indeholder en anal douche, så du kan dyrke analsex eller anal stimulering på en hygiejnisk og bekymringsfri måde, så skal sættet i sig selv selvfølgelig også holdes ren. Douchen skal gøres grundig ren efter brug. Både rør og bold skal skylles. Brug også gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter brug skal du ligeledes gøre din anal plug ren. Dette gøres på samme måde som med anal douchen. Det er også vigtigt, at sexlegetøjet rengøres efter brug, hvis du ønsker at dele det med en partner. Sørg for at plug og douche er helt tørre inden du pakker sættet væk igen.

Detaljer
Vægt320 g
Materiale

ABS, Silikone, PU

Farve

Sort

Indhold

1 douche, 3 forskellige plugs

Kapacitet

224 ml

Længde

L: 9,5 cm, M: 8 cm, S: 7 cm

Diameter

L: 4,2 cm, M: 3,5 cm, S: 2,7 cm

Mærke

Black Velvet

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Fyld din douche med lunkent vand (mærk med albuen om vandet er den rette temperatur)
 2. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme på røret
 3. Indfør i anus og pump lidt vand op
 4. Tøm dig selv for vand over toilettet eller i badet
 5. Gentag hvis nødvendigt
 6. Indfør en anal plug med vandbaseret glidecreme

Efter brug

 1. Vask douche og anal plug med varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at alle dele er helt tørre inden sættet pakkes væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvet Anal Kit med Diamant”