Black Velvet Anal Douche Small

DKK 229,00

 • Anal douche til rens før eller efter sex
 • Meget nem at bruge med 200 ml vand
 • Slank og fleksibelt indføringsstykke
 • Silkeblødt materiale der gør den behagelig at anvende

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 05145510000 Kategorier: , , , , , , Tags: , GTIN: 4024144535118

Anal douche small fra Black Velvet

En anal docuhe er et uundværligt stykke udstyr, når det kommer til anal stimulering. Med en anal douche small fra Black Velvet kan du nemt rense dig selv bagtil. På den måde kan du føle dig helt ren og klar, hvad end du skal dyrke analsex eller bruge et anal sexlegetøj.

Douchen har et fleksibelt rensehoved med en silkeblød overflade. Den er derudover formet med stimulerende bølger, der gør, at din anal rense ikke bare bliver grundig men også særdeles nydelsesfuld.

Sådan bruger du en anal douche

En anal douche som denne er nem at bruge. Du kan uden problemer bruge den, hvis du er helt ny inden for verden af anal stimulering. Douchens indføringsstykke kan skrues af. Herefter kan du fylde ballonen med vand. Det er vigtigt, at vandet hverken er for varmt eller for koldt.

Skru indføringsstykket tilbage på og før det op. Du kan nu pumpe en smule vand op. Tøm vandet i toilettet og gentag indtil det vand der kommer ud, er klart. Du kan med fordel bruge en smule vandbaseret glidecreme sammen med douchen. Det vil gøre det nemt og behageligt at indføre den.

Anal stimulering uden bekymringer

Ved at bruge en anal douche small inden analsex eller anal stimulering, kan du slappe helt af. En anal rensning skyller alt ud, og du kan derfor fokusere 100% på den nydelsesfulde oplevelse. Mange føler sig mere trygge og klar til anal stimulering, efter de har brugt en anal douche som denne.

Du kan bruge douchen lidt før, du skal bruge anal sexlegetøj eller være sammen med din partner. Du kan også bruge douchen til at rense dig selv analt efter sex. Den praktiske pumpe vil hurtigt blive en fast del af din rutine før eller efter sex.

En nydelsesfuld rensning

En anal douche small som denne er ikke bare designet til at være praktisk og nem at bruge. Indføringsstykket er nemlig også blevet udstyret med en stimulerende form. Indføringsstykket har et bølget design, der gør, at rensningen også bliver en form for forspil.

Det bølget indføringsstykke føles skønt, både når det føres ind og når det er inde. Følelsen bliver naturligvis kun bedre, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme. Indføringsstykket er ligeledes ekstra fleksibelt, så du nemt kan føre den ind og ramme helt rigtigt med den stimulerende overflade.

Hold din anal douche small ren

For at din douche kan gøre dig ren, er det vigtigt, at du også sørger for at holde den ren. Derfor skal din anal douche small fra Black Velvet rengøres, hver gang du har brugt den. Det er heldigvis nemt med det aftagelige indføringsstykke.

Skru indføringsstykket af og skyl både det og ballonen grundigt med varmt vand. Du kan med fordel også bruge en antibakteriel rensespray til rengøringen. Herefter er det ligeledes vigtigt, at alle dele er helt tørre inden douchen pakkes væk igen.

Vægt151 g
Mærke

Black Velvet

Farve

Sort

Kapacitet

200 ml

Diameter

Indføringsstykket: 1,1 – 3 cm

Materiale

Silikone

Vejledning

 1. Fyld din douche med lunkent vand (mærk med albuen om vandet er den rette temperatur)
 2. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme på røret
 3. Indfør i anus og pump lidt vand op
 4. Tøm dig selv for vand over toilettet eller i badet
 5. Gentag hvis nødvendigt
 6. Vask douchen efter brug

Oversigt

 • Anal douche til rens før eller efter sex
 • Meget nem at bruge med 200 ml vand
 • Slank og fleksibelt indføringsstykke
 • Silkeblødt materiale der gør den behagelig at anvende

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvet Anal Douche Small”