Blå glas dildo

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Glat og med lækre detaljer på skaftet
  • Kan bruges analt og vaginalt
  • Kan køles ned og varmes op
  • Brug den med alle slags glidecremer
  • Super nem rengøring
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YF0455 Kategorier: , , , , , GTIN: YF0455

Stor blå glas dildo – uendelige muligheder

Har du tidligere leget med dildoer og er på jagt efter noget helt nyt og frækt? Så prøv en blå glas dildo.

Materialet føles fantastisk glat og kan give dig en helt ny form for orgasme. Denne dildo har også lækre detaljer på skaftet som vil give dig ekstra stimulering. Med en glas dildo får du mange muligheder, da du kan bruge den på flere måder. Og også nogle helt unikke muligheder, som er særlige for glas-dildoer.

En glas dildo som denne kan bruges både vaginalt og analt, kold og varm, med alle slags glidecreme, alene eller sammen med din partner – mulighederne er uendelige, og kun din fantasi sætter grænserne.

Brug den til temperaturlege

En af de store fordele ved en glas dildo er, at du enten kan varme den op eller køle den ned. Varme eller køle den, tænker du måske? Ja, og det er noget helt andet end alt du har prøvet før! Du vil helt sikkert elske det.

Prøv at fylde en balje med lunt vand og lig glas dildoen derned. Mærk efter på den tynde hud på armen om det er for varmt. Du bør være påpasselig, den den skal indføres på dine følsomme og intime steder. Når du vil prøve at køle den, så bruger du bare koldt vand i baljen.

Våd og glat

Glas er et super lækkert materiale, fordi det er noget af det glatteste, så indføringen føles let og uden modstand. Men hvorfor ikke gøre din oplevelse endnu vådere med en lækker glidecreme?

Du kan selv vælge om du vil bruge en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme til din blå glas dildo. Mange foretrækker en silikonebaseret glidecreme, da den har et meget bedre glid, som holder i længere tid. Desværre er det ikke alle dildoer der kan tåle silikonebaseret glidecreme – men denne blå glas dildo kan!

Lad din partner være med i legen

Det er super dejligt at bruge denne dildo alene og udforske dig selv og de mange muligheder den giver. Men måske har du alligevel lyst til at dele glæderne med andre? Invitér din partner med i legen, og lad dem bruge din blå glas dildo på dig, og bestemme over temperaturen. Læn dig bare tilbage og nyd det!

Bare giv den en tur i opvaskeren

Der er endnu flere fordele ved at bruge en glas dildo. Den er nemlig meget lettere at rengøre end for eksempel sexlegetøj med en silikone overflade og batterier. Bare vask den i varmt vand med en mild sæbe. Du kan endda vaske den i opvaskemaskinen. Giv den til sidst en rensespray lavet særligt til sexlegetøj.

Når du køber en glas dildo hos os, følger der altid en flot opbevaringsæske med. Så er den tryg til næste gang du skal bruge den.

Vægt300 g
Længde

19 cm

Materiale

Glas

Farve

Blå

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Glat og med lækre detaljer på skaftet
  • Kan bruges analt og vaginalt
  • Kan køles ned og varmes op
  • Brug den med alle slags glidecremer
  • Super nem rengøring

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blå glas dildo”