Viser alle 13 resultater

SM legetøj er til dig der tænder på frække dominans lege. Forbered dig på en aften, der bestemt ikke bliver kedelig med SM udstyr. Om du er til blid SM eller lidt hårdere, har vi SM udstyret til dig. SM er den frækkeste fetish, der findes, hvis man altså tør kaste sig ud i dette pirrende univers.

Her hos www.AltErTysTys.dk har vi SM legetøj, der både pirrer hende og ham. Vi har samlet det allermest populære SM udstyr, hvor du finder alt, hvad dit kinky hjerte begærer. Der er SM Legetøj til alle niveau, lige fra begynder til erfaren. Læs mere

-45%
Ikke på lager
DKK 895,00 DKK 495,00
-26%
DKK 600,00 DKK 445,00
-10%

Par Sexlegetøj

Bondage sæt 8 dele

DKK 495,00 DKK 445,00
-21%
DKK 500,00 DKK 395,00
-35%
DKK 600,00 DKK 389,00
-42%
DKK 300,00 DKK 175,00

Sexlegetøj Sæt

Bondage begyndersæt

DKK 145,00
DKK 125,00
-44%
DKK 169,00 DKK 95,00
-44%
DKK 169,00 DKK 95,00
-21%

Par Sexlegetøj

Blid bondage sæt

DKK 121,00 DKK 95,00

SM legetøj – Hvad er det?

SM er en fetish, hvor nydelse og smerte kombineres. Øh smerte, tænker du nok? Ej, det er ikke noget for mig. MEN det er det faktisk for de fleste, og ingen siger det skal være hårdt? Et klap bag i er jo også smerte. 

Faktisk bygger både BDSM og SM på tillid, omsorg og respekt.
Der er desværre rigtig mange, der går i den tro, at SM sex er for en bestemt type. Måske en stor fyr med tatoveringer, der hører hård rock, men nej! Tro om igen, det er skam helt almindelige mennesker, Hr. og Fru Danmark.

Er du nysgerrig på SM verdenen, kan du altid starte lidt blidt ud. Ingen siger, at du skal være klædt ud i lak og læder og få pisk. Nej, du kan sagtens starte med en blid form for bondage, f.eks. håndjern eller manchetter til håndled og ankler. Er du parat til at gå skridtet videre, kan du indføre en gag ball eller måske en lille pisk.

Det er i korte træk en fetish, som har det hele

Håndjern og manchetter, pisk paddles og floggers, reb og tape, halsbånd og gag balls og blindfolds. You name it. Når i dyrker SM sex, behøves der ikke at indgå bondage, altså bindeting. Bondage er nemlig en helt kategori for sig inden for BDSM, som står for bondage, dominans, sadisme og masochisme. 

SM indgår altså også i BDSM, men er kun en enkelt del af dette univers. Med det sagt vil bondage ofte være en væsentlig del i SM, da det har meget at gøre med elementet af dominans og underkastelse. Derfor vil I også opdage, at de fleste af væres SM sæt indeholder bondage udstyr.

SM sex handler i høj grad om det psykiske aspekt af dominans og underkastelse, hvor bondage i højere grad handler om det fysiske. Vi har samlet en masse SM sæt, så I kan vælge præcis det, der passer til jer. Der er alt fra blid SM udstyr til det mere hardcore og avancerede SM legetøj. 

Hvad betyder SM?

SM er en forkortelse af Sadomasochisme, eller Sadisme og Masochisme. I sin bredeste forstand går sadisme ud på, at en person tænder på at påføre smerte og ydmygelse, hvor masochismen tænder på at blive påført smerte og ydmyget.

I SM verden betyder det nærmere, at de to som har sex er ligeværdige, men der stadig indgår underkastelse og ikke mindst dominans. I SM indgår der oftest rollespil, eller såkaldt magtspil, hvor der er en dominant/sadist og en underdanig/masochist.

Man bestemmer selv I hvilken grad, man ønsker at dyrke SM sex og rollespil. I kan også bare vælge at inddrage nogle elementer i soveværelset, hvis I ikke er klar på det helt hardcore SM rollespil.

Start med let spanking

Det kan f.eks. være at bruge let spanking, blindfold, kildefjer og evt. en lille flogger til at pirre og tirre med. SM handler i høj grad om at mikse smerte og nydelse.

De fleste af os er bekendte med udtrykket pleasure is pain og det skal gøre lidt ondt, før det gør godt. Der må jo være noget om det, ikke?

Når smerte indgår, bliver nydelsen automatisk mere intens. F.eks. når du bliver spanket, føler du smerten. Men når du så bliver kysset eller kærtegnet med en kildefjer, vil det føles endnu mere dejligt. 

Kinky sex med SM udstyr

SM legetøj har været fremme i rigtig mange år efterhånden, men inden for de seneste år er markedet med SM udstyr eksploderet. Flere og flere ønsker et sjovere, vildere eller mere legende sexliv, hvorfor SM legetøj er blevet så populært. 

Tanken om det forbudte er lidt mere kinky. Eller anderledes form for sex tænder rigtig mange, og vi forstår godt hvorfor! Samtidig tænder mange på elementet af dominans og underkastelse i soveværelset.

De fleste par kender til, at den ene er den dominerende i soveværelset. Det kan være lækkert både at overlade kontrollen til sin partner, og omvendt tænder andre på at være den dominante. Det er meget individuelt.

Dominans og SM

Typisk er manden i forholdet den dominerende i soveværelset, og vi kvinder elsker at overlade kontrollen til ham. Der skal jo være ét område, hvor han får lov til at bestemme, ikke? (spøg til side). Kinky sex med sin partner kan være enormt ophidsende og spændende.

Ofte bringer det også par tættere sammen, fordi man afprøver nye ting og lærer hinanden at kende på et helt andet plan. Det kan dog for nogen være grænseoverskridende at kaste sig ud i SM. Start blidt ud med et blindfold og et par håndjern, og se hvor stemningen bærer jer hen.

Det kunne også være andre former for stimulation, der passer godt sammen med jeres nye SM legetøj. Er i vant til SM? Prøv med en større paddle eller måske et spanskrør. Det kunne også være leg med sensation hjul, reb, tape eller måske en gag ball med maske. 

Hvorfor bruge SM legetøj?

Der kan være mange grunde til at implementere SM legetøj i soveværelset, måske du har set Fifty Shades of Grey? Vi alle er vel lidt fascineret af den charmerende og mystiske Christian Grey, i hvert fald os kvinder. Da trilogien Fifty Shades of Grey kom frem, tog SM for alvor fart.

Pludselig skulle flere og flere prøve kræfter med SM legetøj, og hvem vil ikke gerne have besøg af den frække Mr. Grey? Sex med bind for øjnene og fastspændt til sengen åbner nye døre inden for sex med din partner. Her får sanserne for alvor frit spil, der giver dig mulighed for at nyde øjeblikket på en helt ny og fræk måde. 

Særligt i swinger miljøet er SM legetøj brugt meget, og det er måske også det mange forbinder det med. Det er dog ikke kun dig som swinger, der vil få glæde af lak, læder og kæder. Det kan også tænde op for en ellers helt almindelig lørdag aften.

Hvilket SM legetøj findes der?

Udvalget af SM udstyr er stort og vokser mere og mere for hvert år, der går. Særligt er det manchetter eller håndjern til håndled og ankler, piske, reb og gags, der er det første, man tænker på, når ordet SM bliver nævnt. Populært er også blindfold, paddles og ikke mindst halsbånd. Det kan være svært at finde et sted at starte.

Derfor har vi hos www.AltErTysTys.dk samlet forskellige SM sæt, således der er SM legetøj for enhver smag. Du kan også sagtens købe delene separat. Det er helt op til dig eller jer. Vi har kun SM legetøj af højeste kvalitet, men til markedets billigste priser.

Når I har valgt det sexlegetøj indenfor SM, I ønsker, gør vi alt, hvad vi kan for at få pakken afsted hurtigst muligt. Ingen gider at vente for længe, vel? Især ikke når man har fundet et rigtig spændende produkt, som man bare ikke kan vente med at tage i brug. Er i stadig i tvivl, om SM er noget for jer? Kontakt endelig vores kundeservice. Vi er her kun for at hjælpe jer bedst muligt.

Mini-guide til SM sex

Mange er nysgerrige på den spændende SM verden og går med et lille ønske om at udforske det med sin partner. Det er super sundt, at du ønsker at udfolde din seksualitet og fantasier. Især sammen med en, du elsker.

Dog kan det være svært at komme i gang og måske endda introducere din lyst for din partner.

Derudover findes der også et væld af SM udstyr, og det kan være svært at vide, hvor man bør starte. Derfor har vi kort samlet vores bedste råd, når det kommer til SM for begyndere. 

Dialog og forventningsafstemning

Det kan være svært at dele sine seksuelle fantasier med sin partner. Især hvis man selv føler, at han/hun måske ikke vil tage godt imod dem. Men du må bare stole på, at din partner respektere dine fantasier.

Hvis han eller hun er interesseret, kan I begynde at have en dialog om, hvad I hver især tænder på inden for SM, og hvad I kunne tænke jer at prøve. Her vil i højst sandsynligt have nogle fællesønsker, som I kan udforske sammen. Det er ligeledes vigtigt at få på det rene, hvad I ikke ønsker.

I kan derfor drøfte, hvordan jeres sexliv skal indeholde SM. Skal der være decideret rollespil med en hersker og slave? Eller skal i blot bruge elementer fra SM verdenen, såsom bondage og blid spanking med en paddle. Der er mange grader af SM, så derfor skal I have aftalt, hvordan SM skal indgå i jeres sexliv.

Respekter hinandens og egne grænser og sæt regler

Dette punkt kommer lidt i forlængelse af det foregående. Det er rigtig vigtigt, at I hver især giver udtryk for jeres grænser. Både grænser for, hvad I vil udsættes for og udsætte hinanden for. Det er vigtigt, at der ikke er nogen, som føler sig tvunget til noget, som han eller hun i sidste ende ikke er tryg ved.

Husk nu på, at det hele handler om nydelse og tilfredsstillelse. Hvis I ønsker at gå all-in med SM sex og tænder på det lidt mere hardcore magtspil, kan det være en fordel at have nogle nedskrevne regler. Dette skaber bare en form for tryghed, så man ved, hvad man kan forvente og ikke kan forvente.

Det kan for mange være et væsentligt element, så man kan begive sig ud i SM med tryghed. Her bør man også aftale et stopord, som primært den underdanige kan bruge, hvis noget bliver for meget. 

Gå ikke ned på udstyr og evaluér

Man kan selvfølgelig bruge hænderne til spanking og fastholdelse, men det fungerer altså bare noget bedre med det rigtig udstyr. Samtidig kan det også være en del frækkere.

Derfor kan i med fordel købe et SM sæt, som indeholder alt fra udstyr til begynder til de mere øvede. Her finder i med garanti noget, som passer til jeres behov og lyster. Når i først har prøvet SM og SM udstyr, kan det være en god idé at evaluere på det.

Snak om, hvad der fungerede og hvad der ikke fungerede. Hvad vil i gerne gøre igen, og hvad vil i ikke. I denne sammenhæng kan I også snakke om, om det skal være hårdere eller blidere, og om der er andet I gerne vil prøve sammen. 

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(