PISKE OG PADDLES

Lette klask eller intense pisk? Spanking kan indeholde det hele. Byt klør fem ud med pisk, flogger eller paddle og gør legen endnu mere stimulerende. I bestemmer selv om redskaberne skal bruges til kærlige smæk eller hårde slag. Opdag glæden ved spanking med vores udvalg af pirrende redskaber. Læs mere

Viser alle 16 resultater


Paddle eller flogger?

Du kan mærke, at du godt kan lide at får en klap i røven af din kæreste eller partner? Men synes, det kunne være hårdere eller mere interessant med et sexlegetøj. Er du vant til et lille kærligt klap bagi? Det er der rigtig mange der er, i det tilfælde vil i sikkert finde noget passende sexlegetøj i piske, flogger og paddles.

Opgrader klør fem til en pisk med det samme. Tag evt. et blindfold og et par håndjern med i soveværelset og lad legen begynde i ægte Christian Grey stil. Udforsk din glæde og muligheder med at blive stimuleret af piskeslag og ordentlige klap med paddles. Frækt ikke?

Vælg en lille flogger i rød eller sort og forbered jer på en aften der bliver alt andet end kedelig. Er i fuldblods fetichister? Så har i garanteret oplevet at en pisk ikke slår hårdt nok. Det er noget vi hører rigtig tit, i sådan en situation kan en paddle være en god hjælper, for at når det næste niveau. Start med en mindre en eller gå all in og prøv en stor paddle, evt. med nitter – Av for katten, den slår hårdt – det er nok ikke lige når bikini sæsonen står for døren den skal findes frem. 

Ingen siger det behøver at være hårdt med piske og paddles

Tag f.eks. en lille flogger og kærtegn din partner, stille og roligt hvis du er ny. Tag det i jeres eget tempo og mærk efter hvor grænsen går.

Det kan derimod også være hårdt, hvis det mere det du er til, ved pisker og paddles er ikke sat nogen grænser for, hvilke smertegrader du kan opnå.

Men du kan uden problemer finde den rigtige paddle eller pisk til dig og dine lyster. Der heldigvis også forskellige materialer at vælge imellem, så man finder også forskellige grader af hårdhed blandt floggere, piske og paddles etc.

Flogger pisk

Det frække fetish tilbehør,som piske og paddles er, burde være fast inventar i alle hjem. Dem som prøvet leg med piske og paddles ved hvad vi taler om. Er du helt grøn på området anbefaler vi klart at du starter med en lille hygge pisk.

Det kunne f.eks. være en lille flogger der er en pisk med mange stropper eller fjer som det kaldes. Hertil egner sig især flogger som enten er lavet af leder eller endnu bedre af stof og har mange stropper i enden.

Når en pisk eller flogger har mange stropper, så sørger det for mere vindmodstand når man slår med dem, det sørger for at den ikke gør alt for ondt og at den spreder sig ud på huden den rammer. 

Start ud med et startsæt

Her hos AltErTysTys.dk har vi også startsæt til begyndere med lidt mindre piske og paddles, så i kan starte lidt blidt ud. Der er ikke noget ved at skulle være gul og blå efter første gang med spanking. Nu skal vi heller ikke skræmme dig helt væk før du overhovedet er startet.

Hvis ens piske ikke skulle være gode nok til at opfylde dine krav med at udløse charmerende smerter på kroppen, så findes der også enkelte læderfloggere og plastpiske, som er meget effektiv i at sørge for en pirrende smerte på huden. Det sørger også tit for, at det efterlader nogen tydelige og spændende mønstre på en selv eller på ens partner, som man fik lov til at piske.

Floggere kan være af forskelligt materiale med forskellige egenskaber. Dem af læder eller kunstig læder er ikke alt for hårde og giver fine mønstre på huden. Dem af stof er ekstra bløde og er gode til bløde stimuleringer. Endeligt er dem plastik/acryl til de hårde smerter og mærker på huden.


Vælg en paddle, når pisken ikke slår hårdt nok

Åh nej, ikke igen! Kender du det? I er begge ophidset, temperaturen stiger mere og mere, pisken er atter fundet frem, du gør klar til at straffe din partner. Igen bliver du skuffet over pisken ikke slår hårdt nok. frustrerende ikke? Er det noget du kan nikke genkende til? Så er du langt fra den eneste.

Erfaring siger os at når du først har leget med piske, slår de pludselig ikke hårdt nok. Måske du har hørt ordsproget, mere vil have mere. Leg i fetish verdenen er jo ikke ligefrem rosenrød, så skulle det da lige være farven på pisken.

Er du en af dem som synes pisken ikke slår hårdt nok er det på høje tid at investere i en paddle. Begynd med en mindre en af slagsen, den kan jo altid opgraderes til en større eller en med nitter der forvolder mere smerte. Der er altid et stort udvalg af piske og paddles at vælge i mellem.

Paddle eller pisk?

Smerte er en del af paddles og dig som fuldblods fetichister ved om nogen hvad smerte kan gøre for orgasmen og den fulde oplevelse. 

En paddle er egentlig en form for bat, enten i læder eller kunstlæder og er designet til at straffe dig af din partner. Som regel er det spanking bagi der praktiseres med en paddle, men den kan sagtens bruges andre steder på kroppen også.  

Vi vil dog anbefale en pisk, hvis det er spanking på kønsdele eller over brysterne, da det er lidt mere følsomme områder. Det er i hvert fald for det mere hardcore spanking, at en paddle med nitter hører hjemme. Eller måske et spanskrør. Uanset om du er nybegynder eller mere øvet indenfor piske og paddle fetish, har vi udstyret til dig. 

Paddle eller paddel?

Om du kalder det paddle eller paddel, er ligegyldigt for os. Gå all in på ægte Fifty Shades of Grey manér og find det store bondagesæt frem med både håndleds- og ankelmanchetter, blindfold, gag og selvfølgelig en pisk – gerne en flogger og en paddle. Reb eller tape er heller ikke af vejen når man er fuldblods fetichister.

Spænd din partner fast til sengen eller måske på et kors, hvis har det, og begynd at pirre og tirre, først stille og roligt med en pisk der langsomt kærtegner kroppen og på kønsdelene. Find et blindfold frem og placer det over den fastspændte.

Når du er fastspændt og blindfoldet tvinger du kroppen til virkelig at føle, da alle andre sanser på nær hørelsen er fjernet. Du vil opleve en langt mere intens orgasme, som bestemt ikke bliver den sidste. Mange foretrækker også forskellige fetish kostumer og frække kjoler.

Paddles og din krop

Det kan nemlig kombineres med andre fetish som bondage og masker eller gags, til at får den perfekte oplevelse efter egen smag. Paddles har en flad form, både i håndtaget og især enden, som man slår med, er flad, så den har en ekstrastor overflade til at udløse en omfattende og pirrende smerte på huden.

Den pirrende og charmerende smerte, som udløses af en paddle, hænger sammen med nerveenderne på huden. De bliver aktiveret via slag og forøger opfattelsen af berøringer, som endda kan udløse et adrenalinkick, hvis smerten er hård nok. Kroppen kan under ekstreme eller ophidsede situationer producere adrenalin, som gør at vi er mere tolerante over for smerter og bedre kan være i det.

Det kan derfor udløse en erotisk rus, når man er til de pirrende smerter og det kan åbne for en spændende oplevelse. Pisk eller paddle? Hvorfor vælge? Tag både piske og paddles – I vil elske det.


Spanking med Paddles

Spanking er et meget brugt udtryk, når vi taler om at give hinanden stimulerende slag på numsen eller lignende steder. Det er en god idé at starte md hånden, når man skal finde ens egen smertegrænser eller bare for at finde ud af, hvilke steder på kroppen, man godt kan lide at blive spanket på.

Det egner sig dermed også godt til at finde de rigtige roller i sine spankingsessions, som altid gælder det om at finde sin yndlingsstimulation. Spanking er en betegnelse, som beskriver at give et smæk eller slå, men at smække eller klaske en på røven passer nok bedre.

Spanking kan være en meget spændende og pirrende oplevelse, hvor det går ud på at finde den erotiske grænse mellem smerte og nydelse. Det gør I bedst med piske og paddles.

Udforsk grænser med din partner

Spanking er derfor et godt eksempel på, hvad der er ligger bag brugen af piske og paddles. Paddles er virkelig et perfekt sexlegetøj til at når de høje og sexede niveauer af spanking. Man skal selvfølgelig godt kunne lide at lege med en charmerende eller pirrende smerte, før spanking.

Men smerte kan have en vanvittig indflydelse på din lystfølelse, fordi smerte kan transformeres og omdannes til næsten ekstatiske oplevelser. Det har både med adrenalinen at gøre, som kroppen frisætter, men også hvad man er i stand til at nyde, uden at det bliver for meget. Det er derfor også vigtigt at kende det udstyr, som man har valgt, så man undgår ubehagelige erfaringer.

Det kan derfor være en rigtig god idé at tage den rejse sammen med en partner for at udforske alle grænser og muligheder, uden at man bliver skræmt og man kan have en gennemgående tryghedsfaktor. Når man kender sine foretrukne grænser og muligheder, så kan det være endnu nemmere at finde det sexlegetøj blandt pisker, flogger, paddles og spanskrør. 

Smerte eller nydelse?

Når vi snakker om leg med piske og paddles er det meget vigtigt lige at slå et par spilleregler fast inden I for alvor går i krig. Det skal jo ikke være sådan at der tænkes ’nu skal du have tæsk’. Selvom det er smerte, er det vigtigt at kunne finde glæden og nydelsen i det. Det handler bare om at finde ens egne grænser og kende til ens partners, når man hygger med piske og paddles. 

For mange nybegyndere kan det lyde meget grænseoverskridende at smerte skulle kunne give nydelse? Men det kan det. Du har måske prøvet at få et klap bagi, når du og din partner ikke havde sex – det gjorde lidt ondt ikke? Så prøver du at få et klap bagi, mens du er allermest ophidset – det gjorde pludselig ikke så ondt vel?

Leg med pisk og paddles behøves slet ikke at betegnes som SM – det ord kan nemlig være ret skræmmende for nogle. Tænk mere på piske og paddles som ekstra stykker sexlegetøj, der skal bringe jer tættere sammen og berige jer med nydelse.

Smerte og nydelse går hånd i hånd

Det store udvalg af piske, flogger og paddles gør, at man kan finde det perfekte sexlegetøj til at fremkalde en yndlings stimulation.

De forskellige grader af smerte eller kun essensen af en smerte kan være nok til at fremkalde meget erotiske spændinger. Det samme gælder meget bløde bevægelser med en pisk lavet af blødt stof med mange stofstropper, som man bruger til at glide over ens partners krop.

Derved leger man bare med formen og teksturen af stoffet til at stimulere kroppen. Smerte kan derfor godt være en nydelse, man skal bare vide i hvilken grad man bedst kan lide det.