NIPPLE COVERS

Hos ALtertystys.dk finder du et udvalg af nipple covers, der dækker enhver smag. Vi har det simple og elegante såvel som det vilde og frække. Du kan derfor skabe det look, der matcher din stil og din personlighed. Leder du efter inspiration til din forføriske leg, kan du med fordel læse vores guide til forspil. Her får du gode råd til, hvordan pirrer og frister din partner med frække outfits og stimulerende redskaber. Du finder alt hvad du skal bruge lige her på Altertystys.dk eller i vores butik i Aarhus. Læs mere

Viser et enkelt resultat


Nipple covers – prikken over i’et

Et par nipple cover kan være lige det, der mangler for, at dit frække outfit bliver fuldendt og ekstra frækt. Det er prikken over i’et, der både skjuler og fremhæver dine smukke bryster. Du kan med fordel lade de dækkende stykker af stof tale for sig selv.

Men du kan også give den hele armen og forføre din partner med sexet lingeri, høje hæle og samt udstyr til lidt blid bondage. Uanset hvad du er til, er der udstyr nok at hente i vores webshop. Vi har alt, hvad du skal bruge til at skabe den aften, du ønsker.

Hvad er nipple covers?

Nipple covers er et lille stykke stof, der sidder over brystvorterne. De kan være i forskellige forme og have mange forskellige designs. De er selvklæbende, og sidder godt fast på huden. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at de er ved at falde af – heller ikke under mere fysisk aktivitet.

De forskellige designs kan både være med blonder, pallietter eller helt uden. De kan også være runde såvel som hjerteformet. Derudover kan du også få nipple covers med kvast, der giver mulighed for en ekstra sexet performance fra din side. Bliv inspireret af vores udvalg og vælg dem, der matcher dine planer for en fræk aften i selskab med din partner.

Fuldend dit frække look

Meget frækt lingeri lader dine bryster være bare. Du finder både catsuits, bh’er samt bodystockings, der ikke dækker over brysterne. Det giver naturligvis et utrolig frækt look, der kun bliver bedre, hvis du kombinerer det med et par nipple covers. Du kan vælge det par, der matcher dit lingeri bedst, og som derfor fuldender dit look.

Du er nu klar til at forføre din partner, som de aldrig er blevet forført før. Skal der skrues op for legen, kan du med fordel introducere et lækkert reb eller en pirrende flogger. Overrask din partner med dine nye indkøb eller shop sammen for en ekstra pirrende spænding.

Skal det være ekstra frækt?

Når først du har styr på outfittet, og dine nipple covers er sat på plads, vil du med garanti føle dig så fræk og sexet, at du har lyst til at tage den komplette kontrol over din partner. Derfor går et sexet lingeri sæt og blid bondage også ofte hånd i hånd.

Din partner vil med garanti gøre hvad som helst for dig, når du viser dig frem med dit forførende look. Du finder alt inden for blid bondage herunder manchetter, blindfold og pisk på Altertystys.dk. Bondage kan nemlig være lige så blidt eller hårdtslående, som I ønsker det skal være.


Forfør din partner

Har du aldrig før forført din partner med frække nipple covers eller andet, kan det måske virke lidt grænseoverskridende. Derfor er det også vigtigt, at du gør det på din egen måde. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Det handler i stedet om, at du føler dig sexet og godt tilpas.

Du skal derfor også vælge lingeri og nipple covers, som du føler dig komfortabel med, og som passer, til hvem du er. Når du føler dig tilpas og selvsikker, vil du have en uimodståelig udstråling, som din partner helt sikkert ikke kan sige nej til. Om der skal mere legetøj eller udstyr til den forførende aften, er helt op til dig.

Nipple covers og sexet lingeri

Et par nipple covers kan med fordel tale for sig selv. De vil med garanti få din partners opmærksomhed, og din nøgne krop vil med garanti ikke være nogen ulempe. Men hvis du ønsker at gemme lidt af din skønhed til senere, kan du vælge at kombinere dine nipple covers med sexet lingeri.

Der findes meget forskelligt lingeri, og meget har indbygget ”huller” til brysterne, så de er bare og perfekte at pynte med et par frække nipple covers. Du kan finde full body lingeri eller bh og trusse sæt. Det vigtigste er, at du finder det look, du føler dig mest forførende og fræk i.

Udlev jeres fantasier

I har helt sikkert et par fantasier eller to, I aldrig har fået udlevet. Og hvorfor gøre i morgen hvad du kan gøre allerede i dag. Der er altså ingen grund til at vente med at udleve de frække fantasier. Det kan tværtimod sætte ekstra gang i sexlivet og give jer nye og spændende intime oplevelser sammen.

Er det pirrende bondage, frækt rollespil, eller noget helt tredje I går, og fantaserer omkring? Lige meget hvad har vi med garanti det, I skal bruge for at få jeres frække drømme ud i livet. Et par nipple covers kan blot være en lille del af den større leg.

En fræk striptease?

Du har sikkert set det mange gange i film og på tv. Kvinden forfører sin partner med en sexet og veltilrettelagt striptease. Måske synes du, det virker en smule intimiderende at vove sig ud i selv samme kunststykke. Men faktisk behøver det slet ikke at være så kompliceret.

Du kan gøre det meget lettere for dig selv ved ikke at have så meget tøj på til at begynde med. Og selvfølgelig vælge et outfit uden nogen bånd eller komplicerede lukkemekanismer. Din partner vil uden tvivl elske dig blot for forsøget. Du kan med fordel gemme på et par nipple covers med kvast til den store finale.


Dominer eller bliv domineret

Måske er du og din partner nysgerrige omkring, hvad BDSM og bondage kan gøre for jeres sexliv. Der er ingen grund til, at I blot er nysgerrige. I kan nemlig let udforske og eksperimentere med legen med dominans, magt og afstraffelse.

BDSM eller bondage behøver hverken at være hardcore eller specielt kinky. Det kan faktisk gøres præcis, som I ønsker det. I kan starte let ud med et blindfold og nogle silkebånd, og se hvor legen fører jer hen. Selvfølgelig er det oplagt at bruge frækt lingeri og nipple covers, når det kommer til dominansleg. 

Selvklæbende nipple covers

Nipple covers er meget nemme at bruge. Du kan hurtigt sætte dem på, og de er ligeledes nemme at fjerne igen. Det kræver derfor heller ikke meget forberedelse, hvis dit forførende outfit blot består af et par frække nipple covers. De er nemlig selvklæbende, og sidder godt fast på huden.

Du kan rengøre huden om brystvorterne, inden du sætter dem fast. Så opnår du den bedste klæbeevne. Herefter presser du dem god mod huden og vupti, så er du klar til en aften i erotikkens tegn. Brug dem alene eller kombiner dem med et tætsiddende catsuit.

Frække blonder eller farverige pallietter

Du kan vælge de nipple covers, der enten matcher din stil generelt, dem som du synes, er pænest, eller dem der går bedst med det lingeri, du ellers skal have på. De forskellige par har enten blonder eller pallitetter, og er ofte enten i en sort eller rød farve. Dertil kommer forskellige forme som enten kan være runde eller hjerteformede for et mere romantisk look.

Du kan også vælge mellem nipple covers med eller uden kvast. Kvasten vil helt sikkert give noget ekstra, og er selvfølgelig også oplagte at bruge til en forførende striptease, hvor du virkelig viser din partner, hvad du og dine attributter kan præstere.

Alt til dit forføriske jeg

Hos Altertystys.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at få dit forføriske jeg i fuld flor. Nogen gange kræver det bare det rigtige lingeri eller det rigtige redskab, før du føler dig klar til at forføre din partner. Derfor har vi også gjort vores bedste for at give dig et bredt og varieret udvalg af lingeri, bondage udstyr og sexlegetøj.

Forførelsens kunst kræver sit, og vi er naturligvis altid behjælpelige, hvis du har brug for gode råd. Har du spørgsmål til et eller flere produkter, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge vores fysiske butik i Aarhus, hvor du kan få personlig betjening og kyndig vejledning.