GAG BALLS

Gag balls er et fræk, forførende og fristende redskab, der kan tage jeres leg med BDSM til nye højder. Vælg en klassisk gag ball med silikone kugle eller udforsk andre varianter. Vores sortiment byder på et bredt udvalg med forskellige designs i varierende materialer. Se vores komplette udvalg af gag balls lige her. Læs mere

Viser alle 2 resultater


Luk munden på din partner med gag balls 

Er der lagt op til en hed aften, og både pisk, manchetter og maske er fundet frem, så ved I begge, at det bliver en vild aften og nat. Overrask din partner med en vild nat i dobbeltsengen og stik en gag i munden på ham eller hende.

Det er både frækt og udfordrende at udleve sin fetish, men deler du og din partner den, så kan det blive helt fantastisk. En seksuel fetish er kendetegnet ved at det er en seksuel reaktion eller tiltrækning på en bestemt genstand, kropsdel eller et udtryk.

Tænder I på at blive bundet eller på smertefuld nydelse, så bliver I seksuelt opstemte af tanken om det, og må udleve det. Der findes et hav af forskellige måder at fuldføre det, man tænder på. 

Bundet til sengen og en gag i munden

Bondage udstyr er ofte en fast del, når der skal leges frække fetish lege. Det er med til at opfylde en del af fantasien om, at den ene part er den anden overlegen. Den der binder har tydeligt magten over den anden.

Det kommer både til udtryk, da den der er bundet ikke kan bevæge sig, men der er også en tydeligt forskel i magtbalancen. Så snart man er bundet, så bliver man den submissive partner, og skal adlyde for at få lov til at komme fri igen på et tidspunkt. En gag ball kan være med til at cementere det forhold.

For at understrege, hvem der bestemmer, så kan det være nyttigt at give sin partner, der er bundet, en gag i munden. Det er en effektiv del af legen, da han eller hun ikke længere kan snakke, og i stedet kun kan stønne eller bruge kroppen til at udtrykke sig med.  

Hvad er gag balls? 

En gag ball er en kugle, der sidder på en rem, der bruges som redskab, når partneren ikke må tale. Det er et stykke sexlegetøj, som ofte bruger, når har en fetish for bondage, dominans, SM eller lignende.

Kuglen har huller, så du let kan trække vejret igennem den, men du kan ikke snakke eller kommunikere på sædvanlig vis, i stedet må du stønne eller bruger andre former for kropssprog, hvis du da ikke er bundet helt op, og stadig er i stand til det. 

En gag er ofte ikke det første stykke sexlegetøj til bondage eller en fetish, som man investerer i. Som med alle andre fetisher, frække lege og rollespil, så kan man tage det i det tempo, som man har lyst til.


Det handler om magt

Man kan naturligvis godt være meget ekstrem, hvis det er det som man har lyst til, men man kan også bruge gag balls på en blid måde f.eks. sammen med et par håndjern. Den er behagelig og på ingen måder generende at have i.

Den bruges som en måde at cementere, at den ene part er underdanig, men det er alfa omega, at det er til at holde ud, da legen ellers hurtigt vil blive træls for jer begge. Ofte leger man med gag balls, hvis man har gang i bondage udstyret.

For hvorfor ikke lade sin partner, der allerede ligger bundet til sengen, få en gag i munden, så han eller hun ved, at vedkommende først må tale, når du tager den ud igen. Det handler om magt, når man leger med gag balls.

Gag balls - Disse kan du vælge i mellem 

Vi har flere forskellige gags at vælge imellem. Vores mest populære gag balls findes i flere forskellige farver, som pink, rød og sort.

Derudover så har vi også andre typer, hvor selve delen der puttes i munden ikke er en kugle, men i stedet har en anden form. Andre er også med seletøj til hovedet, hvis man vil have den helt fastbundne følelse, som i kødben gag, kødben med hovedbeklædning og med maske og gag balls i én.

Som du hurtigt ser, så findes de i forskellige varianter, og forskellige grader. Derfor findes der også en, der passer til jer. Er I ikke så langt i jeres fetish lege, så start ud med en af vores gode begynder gag balls.

Start blidt ud

Når I starter ud med at dyrke jeres fetish og det som I for alvor tænder på, så start blidt ud. Inddrag en gag ball, når I alligevel har jeres bondageudstyr, som et par manchetter fremme. I kan også starte ud, uden at bruge at legetøj overhovedet, så er det ligesom gag ballen, der får al opmærksomheden, og I kan koncentrere jer om den alene. 

Uanset hvad I finder på, og hvad I har lyst til, så lyt til jer selv og jeres partner. Får I lyst til at tage den et skridt videre end hvad I havde tænkt, så gå med mavefornemmelsen. Hvis I begge er virkelig tændte og har lyst, hvorfor så ikke kaste jer ud i det nye eventyr.

Omvendt så er det også vigtigt at lytte på sig selv, og hvis noget går over jeres grænser, så bør I helt sikkert lytte til det. Jo mere I kommunikerer åbent, jo tættere kommer I på hinanden, og så skal I nok nå derhen med jeres sexliv, som I vil.


De mange forskellige varianter af gag balls

Vores slags har alle huller i den kugle, som puttes i munden. Den af vores gag balls er et kødben, har ikke huller, men du kan let trække vejret grundet den aflange form. Andre slags har ikke huller i kuglen.

Derimod er kuglen ofte det mindre, og du kan derfor godt have den i munden og trække vejret. Kuglerne kan også variere i materiale. De kan være af plast og dermed være meget hårde, og så kan de være i et mere fleksibelt materiale.

Hvis I tænker at den skal blive siddende i munden under samleje eller hele legen, så kan det være en fordel, at I vælger en kugle, der ikke er for stor og der måske kan bides sammen om, uden at det gør ondt. 

Start med begynder gag balls

Hvis kuglen bliver for stor til munden, så vil det hurtigt kunne mærkes i kæberne. Det er træls at være generede af efterfølgende.

Men det er også uheldigt, hvis det er meningen, at I skulle dyrke oral sex efter at gagen var taget af, hvis det ikke kan lade sig gøre, fordi kuglen simpelthen var i en forkert størrelse.

Vores begyndervenlige gags har alle huller og er en forholdsvis lille kugle. Så kan I have den i over længere tid og kan sagtens trække vejret igennem den uden at være besværet af kuglen.

Smertefuld nydelse

Bare fordi man kan lide at blive bundet og kan lide at bruge fetish udstyr som en gag ball, er det ikke en selvfølge, at man kan lide smertefuld nydelse.

Men har man først bevæget sig ned af den bane, hvor man afprøver og udforsker sin egen og sin partners sexlyst og fantasier, så er man oftest åben for at prøve nye ting. Har du ikke prøvet at lege med smerte eller andre måder, hvor man pirrer sanserne, så skulle I prøve at give det et forsøg. For det er netop sanserne man pirrer, når man udfolder smertefuld nydelse.

I begyndelsen, og for nogen for altid, behøver det ikke være smertefuldt overhovedet. Bruger I en lille flogger pisk, så kan i bruge den ganske blidt, og de små svirp virker ikke som smerte, men i stedet blot som nydelse.