Viser 1–16 af 57 resultater

Fifty Shades of Grey er et univers af pirrende nydelse og stimulerende nye oplevelse for dig og din partner. Er I nysgerrige på at lege med bondage, eller er I klar til at eksperimentere med nydelsesfuld smerte? Så er den officielle Fifty Shades of Grey kollektion et godt sted at starte.

I finder bondageudstyr og sexlegetøj i høj kvalitet inspireret af bøgerne og filmene. Hvert stykke udstyr eller legetøj er lavet med tanke på det forførende univers, så du og din partner kan udleve jeres vildeste BDSM fantasier – hvad end de er inspireret af de originale bøger eller ej. Hos Tys Tys har vi sørget for et bredt udvalg af Fifty Shades sexlegetøj og bondageudstyr, så der er noget for enhver smag og lyst. Læs mere


Opdag det pirrende univers af Fifty Shades of Grey

Du har nok hørt om det. Det har nærmest været en fælles reference siden bøgerne kom ud tilbage i 2011. De er blevet synonym med SM, BDSM eller bondage. Uanset hvad du kalder det, har flere og flere par fået øjne op for den pirrende leg takket være Fifty Shades of Grey universet.

På grund af den store opmærksom som bøgerne, og efterfølgende også filmene fik, var der også stor interesse i at udleve de frække scener derhjemme i soveværelset. Af samme grund skabte forfatteren E. L. James den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure Collection.

Forfatteren har personligt godkendt hvert stykke sexlegetøj og bondageudstyr, som er en del af serien. Derfor passer hvert stykke legetøj også ind i den verden du kender fra filmene og bøgerne. Udstyret varierer i udseendet, men det er alt sammen skabt med materialer af høj kvalitet og i et stilfuldt design.

Noget for nybegynderen og den erfarne

Man skal jo starte et sted. Derfor findes der også en masse bondage udstyr og sexlegetøj lavet til jer, der ikke har så meget erfaring med BDSM lege eller brug af sexlegetøj generelt. Faktisk er Fifty Shades of Grey kollektionen et godt sted at finde jeres første sexlegetøj.

I sortimentet finder I nemlig helt enkle bullet vibratorer samt vibrerende penisringe. Dette er sexlegetøj, som helt klart kan anbefales nybegyndere. Men der er naturligvis også tænkt på jer med lidt mere erfaring. Derfor finder I også mere avanceret sexlegetøj iblandt udvalget.

Derudover er der naturligvis også mere hårdfør bondageudstyr. Det er perfekt til jer, der ønsker en mere intens følelse af fiksering. Der er kort sagt rig mulighed for at skabe præcis den stemning og den BDSM-leg, som I fantaserer om.

En stilfuld verden af nye oplevelser

Uanset om det er sexlegetøj eller udstyr til bondage og SM, I leder efter, kan I være sikre på et stilfuldt design. Både håndjern, manchetter, piske og vibratorer er lavet med et enkelt udseende. Farverne er ofte sorte og bondageudstyret har detaljer i metal, der enten er guld eller sølv.

Dette stilfulde design gør ikke bare, at I får et flot stykke sexlegetøj eller bondage udstyr. Det gør også, at I kan matche alt fra Fifty Shades of Grey kollektionen. Har I allerede en del fra serien, kan I altid finde flere. Alt i kollektionen passer ind i BDSM universet med læder og metal.

Udover at være lavet i et flot og elegant design er udstyret også lavet med tanke på kvalitet. Derfor er sexlegetøjet også lavet med silikone af høj kvalitet, mens manchetter og piske er lavet i høj kvalitets faux læder. Du kan derfor sagtens finde kvalitetsudstyr, selvom du er veganer.

Find alt inden for bondage og SM

Er du først faldet for Fifty Shades of Grey universet er der nok at udforske med den officielle Pleasure Collection. Her finder du nemlig alt inden for bondage og SM. Uanset om det blot er et enkelt blindfold du leder efter eller et samlet sæt med det hele, finder du det her.

BDSM kan nydes og udleves på mange måder. Derfor er bondageudstyret også varieret i udseendet såvel som hvordan det bruges. Bare i forhold til fiksering er der mange muligheder. Skal det være med reb, håndjern eller lædermanchetter? Og skal det være på både hænder og fødder?

Der er flere ting du og din partner kan overveje, inden I begiver jer ud i verden med pirrende BDSM. I kan altid starte med et enkelt par håndjern og løbende skrue op for intensiteten med brystklemmer, paddles og gag-ball.

Eksperimenter med fiksering og nydelsesfuld smerte

Er du og din partner blevet enige om, at I vil eksperimentere med BDSM? Så er universet med Fifty Shades of Grey et godt sted at finde udstyret. Her er der rig mulighed for at afprøve blid bondage såvel som pirrende sanselege. Det gode ved BDSM er, at I fuldstændig selv bestemmer intensiteten.

I kan altid starte med bløde håndjern, et blindfold og en pirrende fjer. Her er der rig mulighed for at lege med sanserne på forskellige måder. Det er samtidig en god øvelse til enten at være I den andens magt eller tage magten over den anden.

Skal der skrues yderligere op for intensiteten, så findes der naturligvis også bondage udstyret til dette. Det kunne for eksempel være med et par brystklemmer med kæde, et metalhjul med pigge eller en hårdtslående læderpisk.

Få matchende udstyr til jeres BDMS-lege

BDSM er virkelig en udstyrsleg. I kan starte med én eller to ting og løbende finde nyt spændende udstyr. Det nye udstyr lader jer variere legen, og giver jer anledning til at prøve nye ting sammen. Når man ved, der kommer mere og mere udstyr til, er det dog også meget rart med et ensformigt udtryk.

Ved at starte jeres bondage samling med Fifty Shades of Grey kollektionen kan I være sikre på, at alt jeres fremtidige bondageudstyr kommer til at passe sammen. Med et fælles udseende for alt jeres legetøj, kan I gøre legen endnu mere pirrende.

Sort er naturligvis den oplagte farve, når det kommer til SM og bondage. Men også materialer som læder og metal vil passe perfekt ind. Sexlegetøj og BDSM-udstyr fra Fifty Shades of Grey har alle et enkelt og stilfuldt design, der vil passe perfekt ind i enhver bondagefantasi.

Kvalitets sexlegetøj og bondageudstyr

Udover at være flot, stilfuldt og elegant, er sexlegetøj og bondageudstyr fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion også produkter af høj kvalitet. Det vil sige, at I kan være sikre på, at det holder. Særligt med udstyr til fiksering er det vigtigt med en vis holdbarhed.

I skulle jo nødigt få ødelagt legen af et par håndjern, der ikke kunne holde til strabadserne. Også med piske og paddles er det vigtigt med en vis kvalitet. Jo bedre kvalitet jeres udstyr er lavet i, jo mere kan I også få ud af dem. Det er derfor ikke udstyret, I skal gå på kompromis med.

Fifty Shades sexlegetøj er ligeledes lavet af de bedste materialer. Overfladen på både vibratorer og penisringe består af silkeblød silikone af høj kvalitet. Det betyder, at du får et produkt, der er behageligt at bruge samt nemt at holde rent.

Bondageudstyr der kan holde til lidt af hvert

Alt udstyret fra Fifty Shades of Grey kollektionen kan holde til at blive revet og rusket i. Men der er naturligvis noget udstyr til fiksering, der giver en mere intens følelse end andet. Et par bløde polyester manchetter er måske den mildeste form for fiksering.

Håndjern samt manchetter i læder giver dernæst en mere intens følelse af fiksering. Særligt manchetterne er gode, da I selv kan bestemme, hvor stramme de skal være. Dernæst kommer nok bondage rebet. Med et reb er der rig mulighed for at eksperimentere med fiksering på forskellige måder.

I kan naturligvis også prøve at bruge både ankel- og håndledsmanchetter. I Fifty Shades of Grey kollektionen finder smarte bindesæt, der nemt kan tilpasses jeres seng. På den måde kan I opleve en fuldstændig fiksering af både hænder og fødder.

Rabbitvibratorer, anal sexlegetøj og penisringe

Fifty Shades of Grey sexlegetøj kommer I mange former. Der er noget for ham og hende såvel som jer begge. I kollektionen findes blandt andet flere forskellige rabbitvibratorer. De stimulerer med intense vibrationer både G-punktet og klitoris.

Et andet populært sexlegetøj fra serien er den fleksible analkæde. En analkæde er et perfekt sted at starte, hvis du og din partner skal prøve at bruge anal sexlegetøj for første gang. Indfør så mange kugler, som I ønsker og træk kæden ud ved orgasme.

Der er naturligvis også sexlegetøj, der kan givet øget nydelse til jer begge. Særligt vibrerende penisringe er populære som sexlegetøj til par. De kan nemlig bruges under samleje. Penisringen giver en erektion, der er hårdere og mere langvarig, men vibrationerne giver ekstra stimulering til jer begge.

 

X