Viser alle 9 resultater

Kan du lide at klæde dig frækt på, når du skal være sammen med din partner? Så skal du næsten have dig et par strømper eller strømpebukser. Med sådan et par, kan du dulle dig ekstra op, og det vil uden tvivl vække stor begejstring hos din partner.

Når du tager et par strømper eller strømpebukser på, er det ikke udelukkende for at se fræk ud for din partner. Du bør også iføre dig dem for din egen skyld. Når man udstråler sex, så er det fordi det er en følelse, der kommer indefra. Med et par selvsiddende strømper, så vil du helt sikkert ose af sex. Det er det perfekte tilbehør til et hvert frækt outfit, om det er lingeri eller frække kostumer. Dine ben bliver lange og slanke, og din mås bliver løftet og sat i fokus. Se vores udvalg herunder. Læs mere


Sex i strømpebukser

Strømper og strømpebukser kan være en fræk måde at gøre lidt ekstra ud af sig selv på, når der er lagt op til en hed nat i sengen. Der findes fx de selvsiddende, der skriger sex og så findes der også mere almindelige strømpebukser.

De selvsiddende strømper og strømpebukser kan du også have på under sex. Det handler bare om, hvilke du anskaffer dig. De findes nemlig i mange forskellige udgaver.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvad du mest er til. Og udvalget er stort nok til, at du ikke behøver at begrænse dig til nogle få udvalgte. Slå dig løs og find de par, du ved vil tænde dig og din partner.

Bundløse strømpebukser

Forestil dig, at du har lagt op til en vild aften, hvor dig og din partner skal dyrke vild og fræk sex. I den ene hånd har du en lille pisk og i den anden et par håndjern. Der er i den grad lagt op til en forrygende aften og nat.

Du får hurtigt klædt din partner af. I nærmest løber ind til sengen. Jeres hænder kører op og ned ad jeres våde og kåde kroppe. Men du har jo stadig strømpebukser på. Heldigvis så er det et par bundløse strømpebukser. Der er altså fri adgang til både din vagina og din numse.

Både strømper og Strømpebukser findes i bundløse udgaver. Strømperne er i sagens natur bundløse, hvilket også gør oplevelsen det frækkere. At din partner konstant har mulighed for at se på din nøgne hud, kan virke dybt pirrende og frækt og det er med garanti, at din partner ikke kan holde fingrene væk fra dig.

Selvsiddende strømper

Uanset om du vælger strømper eller strømpebukser, så vil du garanteret føle dig så fræk i dem, og det vil din partner også synes.

Et par selvsiddende strømper kender du måske fra din almindelige hverdagsgarderobe. Der sidder ofte en form for elastikbånd rundt ved låret, så de ikke glider ned, imens du går.

Med et par selvsiddende strømper har I også altid let adgang til at dyrke sex. De fungerer rigtig godt med en hofteholder med elastik. De er oftest udstyret med et par bånd, som du kan hæfte strømperne på. Der burde da ikke være nogen mulighed for, at de falder nogen steder. 

En ekstra fræk tur i byen

Lad byturen med din partner blive det frækkere ved, at du tager et par strømper eller strømpebukser på under dit almindelige tøj. Lad ikke din partner vide det, før I er kommet afsted, og se vildskaben i din partners øjne.

Udadtil ligner det helt almindelige strømper, men dig og din partner ved bedre. I ved begge, at de strømpebukser som du har på, er bundløse.

Med de bundløse strømpebukser, kan din partner let og ubemærket se din numse. Det frække er altså allerede startet, længe før I når at komme hjem til sengen.

Er du til fiskenet eller blonder?

Der findes mange forskellige strømper og strømpebukser. De kan se forskellige ud, og materialerne kan også variere meget. Om du er til det ene eller det andet afhænger naturligvis af din smag. Mange strømper og strømpebukser er med blonder. Blonder udtrykker en seksuel energi og udstråling.

Det er et materiale, der smyger sig lækkert på huden og det føles samtidigt dejligt ved berøring. Andre strømper og strømpebukser er af nylon og uden de store udsmykninger. De findes naturligvis også i bundløse versioner, men også som almindelige strømpebukser med bund i.

Der findes også strømper og strømpebukser i fiskenet. Hullernes størrelse kan variere og der er meget mere adgang til huden. Man kan både se huden, men du og din partner kan også mærke huden imellem hullerne, hvilket kan virke pirrende og ophidsende.

Dyrk mere sex med fræk fetish tøj

Føler I, at jeres sexliv ikke længere er, hvad det har været, så kan det være en god ide at eksperimentere med det. Der er mange muligheder for at genfinde glæden ved at have sex med sin partner.

Tropper du op i et par frække strømper eller strømpebukser, så vil dig og din partner helt sikkert ende med en vild tur i kanen. Er det der skal til i begyndelsen, så er det helt sikkert det værd. Det kan være, at det er starten på et helt nyt og eksperimenterende sexliv, som I tager hul på. Næste skridt kan være, at I anskaffer jer en god glidecreme.

At bruge en god glidecreme er ikke et tegn på, at man ikke er ophidset nok eller at man ikke kan blive våd nok. Det handler i stedet om, at det giver sex oplevelsen en helt ny dimension. 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.