Viser alle 6 resultater

Der er mange måder at føle sig fræk på. Nogle kan lide kostumer og rollespil. Andre tænder på bodystocking, korsetter og frække kjoler. Men Nipple covers er helt specielle, og i deres helt egen frække verden. Med dine covers er det kun dig, dine covers og en partner – der helt sikkert er fuldstændig forført. Men der selvfølgelig andre grunde til også at bruge dine Nipple covers. Det behøver ikke kun være til at forføre en mulig partner – eller en allerede eksisterende. Nipple covers kan bruges til at pifte dit outfit op før en fræk tur i byen.

Det kan være en sexy hemmelighed under dit tøj kun for dig – og hvis du lyster, en overraskelse for den du møder i byen. Hos os finder du bryst covers i forskellige designs, farver og størrelser. Du kan finde fine hjerteformet covers med glimmer eller blonder. Nogle covers har palietter og en kvist på hvert cover. Der er også et sæt pirrende nipple suckers til en hed bryst stimulering. Uanset hvilket Nipple cover du vælger, så er de nemmere at bruge, og vil med garanti pifte dit tøj eller kostume op. Forfør en partner eller dig selv med et par frække Nipple covers. Læs mere

-38%
DKK 80,00 DKK 50,00
-40%

Black friday til kvinder

Runde nipple covers i sort blonde

DKK 50,00 DKK 30,00
-40%

Black friday til kvinder

Nipple covers i rød blonde

DKK 50,00 DKK 30,00
-63%

Black friday til kvinder

Røde nipple covers med kvast

DKK 80,00 DKK 30,00

Hvorfor skal jeg prøve frækt lingerie?

Der er mange gode grunde til at prøve lingerie. Lingerie er ikke kun frækt undertøj, det kan også være kostumer til hed rollespil.

Derudover bodystockings, korsetter, kjoler, pirrende strømpebukser eller Nipple covers. Den første grund er altså, at der masser at vælge i mellem.

En anden god grund er, at det med sikkerhed vil kunne pifte dit sexliv op. Sex er mere end det du føler på egen krop, det er også det som du ser, der tænder dig.

Prøv at forføre din partner med frækt lingerie, eller brug det til føle dig mere fræk, før en tur i byen med vennerne.

Giv Nipple covers en chance

Er du på udkig efter noget anderledes end den klassiske sekretær eller sygeplejerske? Prøv noget andet med Nipple Covers.

De er simple, men de er også utrolig frække. Med forskellige designs og farver, skal du blot klæbe dem til dine bryster, også er du klar til en hed aften.

Nipple covers kan hurtigt gøre en hed leg ekstra fræk. De er utrolig nemme at bruge, og kan pakkes ned og bruges uanset hvor du er.

Udover at de er nemme at bruge og er flotte, så kan de bruges af både mænd og kvinder - eller et andet køn, som du identificerer dig med.

Brug Nipple covers med bundløse trusser

Bundløse trusser er trusser som du kan bære til frækt forspil og under sex. De har et hul til din anus og din vagina, så du ikke behøver at tage dem af, når legen går i gang. 

Med bundløse trusser er der ingen tvivl om, at sex på agendaen. Din partner vil med garanti også elske dem.

Bundløse trusser er frække i sig selv, men kombiner dem med Nipple covers også er ordet fræk, ikke det eneste ord, der kan bruges til at beskrive dig.

Køb bundløse trusser og et par covers der matcher, også har du et simpelt og pirrende lingerie sæt.

Nipple covers, kostumer og rollespil

Prøv en ny rolle med Nipple covers eller kombinere det med dit frække kostume. Brug for eksempel dine bryst covers under et frækt kostume, som din partner kan se, når han tager kostumet af dig.

Det kan også være, at du skal prøve en ny rolle. Et par covers er den perfekte undskyldning til at prøve rollen som en show girl, eller til et Burlesque-inspireret kostume.

Forfør din partner med en pirrende dans, og vær sikker på, at han ser og mærker din Nipple covers før og under legen.

Med et sæt covers er du altid i et kostume - eller det er dine bryster.

En fræk aften i byen med Nipple covers

Tilføj noget ekstra til dit outfit og dit humør med Nipple covers. Køb et par sorte covers og gør en gennemsigtig skjorte eller fin kjole lidt frækkere.

Du kan også bare have dem på under dit festtøj, for at booste dit eget humør, før en god tur i byen.

Det vil med sikkerhed også glæde den person, som du ender med at tage hjem med. Det giver i hvert fald en god og fræk overraskelse.

Nipple covers er en fin og simpel måde, at udsmykke din krop på, uanset om det er til en partner eller til dig selv.

Er Nipple Covers kun til udsmykning?

Nej, Nipple covers er selvfølgelig til meget mere end det. Prøv for eksempel et par Nipple covers til bryst stimulation.

De hedder mere præcist; Nipple Suckers og er ikke covers, men nærmere sugekopper. De suger sig fast til dine brystvorter, og gør dine brystvorter mere følsomme, hvilket også gør bryst stimuleringen mere intens.

Er du en af dem som får orgasmer af bryst stimulering, så anbefaler vi - med stort A, at du prøver Nipple suckers.

Derudover kan du finde Nipple suckers i silikone, som også er skånsomme mod huden. Tag dine covers til det næste niveau, og prøv et par stimulerende Nipple Suckers.

Nipple covers til at forføre din partner

Forfør din partner med frække Nipple covers. Kostumer og lingerie - heriblandt frække covers, er ideelle til en hed og pirrende leg.

Lingerie og kostumer kan være den perfekte måde, at puste liv i dit sexliv. Det kan tænde dig, og på samme tid tænde din partner.

Når du føler dig fræk, kan det nemlig også smitte din partner. Så prøv dig frem med forskellige kostumer. Prøv covers eller lingerie og se hvordan din og din partners fantasi kommer til livs.

Nogle gange kan der gå rutine i et forhold, og en måde at få gang i sex igen, er via kostumer.

Selvtillid og Nipple covers

Boost din selvtillid med kropsudsmykning. Selvtillid skyldes selvfølgelig ikke og alene et kostume, men hvis det kan hjælpe dig før en date eller aftale, så hvorfor ikke give det en chance?

Det er lidt ligesom når du tager noget bestemt tøj på, fordi det får dig til at føle dig på en bestemt måde. Måske har du en yndlings bluse, skjorte eller kjole?

Tøj kan nogle gange give os ekstra energi og gør os mere tilpas. Det kan Nipple covers også. Hav dem, som skrevet, på før en date, som du håber udvikler sig til mere.

Eksperimenter med forskellige Covers og find dine yndlings.

En fræk gave med frække Nipple covers

Leder du efter den perfekte gave til din partner? Så prøv et sæt Nipple Covers. Vælg mellem de forskellige designs og billige priser.

De er fantastiske som indgang til frække kostumer, hvis ikke din partner er klar til at hoppe ud i et sekretær eller sygeplejerske kostume endnu.

Covers er også god måde at fortælle din partner, at du har lyst til dem. At du har lyst til at eksperimentere, og at du tænder på dem.

Så er det også perfekt, hvis I prøver at få gang i sexlivet igen, og hvis din partner har nævnt kostumer og sexlegetøj et par gange.

Hed getaway med Nipple covers

Hvad er småt, men både frækt og stimulerende? - Du gættede helt rigtigt, Nipple covers. De er nemlig små, men også fantastiske, hvis du skal på en fræk getaway med din partner.

Pak dem let ned, klistre dem på før din middag med din partner, og vis dem frem når I kommer tilbage på hotelværelset .

Det synes vi, er en god måde at afslutte en god getaway på, eller måske bare den første aften.

Skal I fejres jeres årsdag, så køb et par Nipple hjerteformet covers med røde palietter og en kviste. Kombiner det med et sæt sort frækt lingerie - eller måske i rød.

Prøv Nipple covers med andet sexlegetøj

Suppler dine covers med sexlegetøj. Vi har et stort udvalg af legetøj i forskellige størrelser, farver, design og til forskellige lejligheder.

Brug dine Nipple covers eller suckers med bondage eller BDSM legetøj. Skal du have en sort maske på og et par sorte bryst covers? Hvad med en pisk?

Du kan også eksperimentere med mere uskyldigt legetøj, som små klitoris eller dildo vibratorer. Måske også et par bløde håndleds manchetter og blind folds i satin.

Giv vores hjemmeside et kig, vi er sikre på, at du med garanti finder noget du kan lide.

Er du i tvivl? Så skriv endelig til os.

Glitter, hjerter eller palietter?

Vores forskellige covers, kan købes i forskellige farver og designs. De er lavet i diverse materialer og former.

Du kan med garanti finde en, der passer til dine behov. Prøv vores udvalg af hjerteformet covers til en aften i kærlighedens tegn.

Prøv også et elegant og simpelt cover med i grå med fine sorte blonder. De vil passe perfekt med mere uskyldigt og simpelt lingerie.

Giv vores Nipple covers med kviste et skud. De er til dig, der gerne vil have noget ekstra, og nyder den stimulerende følelse af kvistene, der kilder din krop.

Prøv evt. Nipple suckers for en omgang fræk bryst stimulering.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.