Viser alle 21 resultater

Har du en fræk fetish fantasi, der bare venter på at blive udlevet, men mangler det rette udstyr? Så er frækt BDSM tøj et godt sted at starte. Det kan også være, at du skal sexfest i swingerklubben og mangler det helt perfekte sexede outfit. Uanset i hvilken sammenhæng du skal bruge det, er vi sikre på, at du kan finde det helt rette fetish tøj her. Fetish tøj er næsten uundværligt, hvis du ønsker en fræk og kinky stemning.

Om du vil udleve en fræk fantasi med kæresten, skal overraske din BDSM partner eller tiltrække opmærksomhed til fetish fest, så kan fetish tøj gøre den helt store forskel. BDSM tøj er også oplagt til rollespil, hvor et fetish kostume helt sikkert er at foretrække. Noget så enkelt som frække strømpebukser kan også forvandle ethvert look til et kinky og sexet et af slagsen. Skal du sætte prikken over i’et på det frække fetish outfit, eller søger du blot lidt BDSM tilbehør, så bør du overveje at købe et par blindfolds eller masker. Ikke nok med, at de kan bruges til frække sexlege, så giver de også et hot og dominerende look. Læs mere

-33%
DKK 375,00 DKK 250,00
Ikke på lager
DKK 95,00
-19%
DKK 105,00 DKK 85,00
-26%
DKK 115,00 DKK 85,00
-34%
DKK 105,00 DKK 69,00
-38%
DKK 80,00 DKK 50,00
-40%

Black friday til kvinder

Runde nipple covers i sort blonde

DKK 50,00 DKK 30,00
-40%

Black friday til kvinder

Nipple covers i rød blonde

DKK 50,00 DKK 30,00
-63%

Black friday til kvinder

Røde nipple covers med kvast

DKK 80,00 DKK 30,00

Fetish tøj – hvad er det?

Du har måske hørt om fetish og seksuel fetichisme før, men kender ikke til betydningen.  Helt grundlæggende betyder en fetish, at man er seksuelt tiltrukket af et objekt, en bestemt kropsdel eller en anden særlig situation, som i sin natur ikke normalvis er seksuel.

Mange forbinder fetishes med noget lidt freaky, som ”normale” mennesker ikke kan relatere sig til. Dog er fetish i dag brugt i lidt bredere forstand, end det førhen var, og mange ”ganske normale” mennesker elsker at bruge elementer fra fetishes, såsom BDSM.

F.eks. bruges fetish ofte i forbindelse med BDSM, fordi man i dette univers bl.a. kan være tiltrukket af bondage, smerte og nogle gange ydmygelse. Det er meget forskelligt fra person til person.

Hvad er din fetish?

Dog er en fetish stadig en seksuel tiltrækning noget, som for mange ligger uden for ”normalen”. F.eks. ville man jo ikke kalde en mand, der tænder på bryster mere end røv for en fetichist.

På den anden side ville vi heller ikke mene, at fræk udklædning og et par uskyldige smæk bagi kan kategoriseres som en fetish ud fra dens egentlige betydning.

Dog hører det alligevel under kategorien fetish, men det bør du altså ikke lade dig skræmme af. Vi har alle et eller andet helt specielt, som vi tænder på.

Hvad er fetish og BDSM tøj så?

Fetish tøj, også kaldet BDSM tøj, kan bruges i mange anledninger, hvor man ønsker ekstra fræk stemning, forførelse og opmærksomhed. Det kan være en fræk aften i soveværelset, en fetish fest eller sex fest. Det kan være en fræk dag i swingerklubben eller lidt rollespil med partneren.

Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen. Fetish tøj kan være mange ting. Det er egentlig bare et begreb for tøj, der egner sig til frække sexlege, BDSM eller sexfester.

BDSM tøj er typisk fremstillet i materialer såsom læder, wetlook og lak, som har et råt, dominerende og sexet look.

Findes i mange afskygninger

Derudover er andet fetish tøj typisk lavet i gennemsigtigt materiale og designs, såsom net, mesh og blonder. Det giver et frækt og forførende look. Samtidig er fetish tøj for det mest udfordrende og overlader ikke meget til fantasien. Inden for fetish tøj er der mange underkategorier – både kjoler, strømper, strømpebukser, catsuits og kostumer.

Fælles for alt slags fetish tøj og BDSM tøj er, at det skal pirre, tirre og forføre. Du kan finde både hele outfits eller tilbehør, såsom selvsiddende strømper eller strømpebukser med cutouts. Sådanne tilbehør kan bruges til alle de sexede outfits, du gemmer i klædeskabet, om det er frækt lingeri, frække kostumer, stilfulde catsuits eller forførende kjoler.

Så om du leder efter et helt outfit eller bare noget tilbehør, kan du finde det her. Du kan også sagtens supplere med en fræk maske, pisk og håndjern, hvis dit look skal være helt gennemført og lægge op til leg. 

Hvilket fetish tøj kan du få hos AltErTysTys.dk?

Hos AltErTysTys.dk kan du finde det mest populære fetish tøj, både frække kostumer, kjoler, catsuits og strømper. Vores Fetish tøj er noget, som alle kan få glæde af, og vi har lidt for enhver smag.

Vi går op i kvalitet og design, og derfor er vores sortiment af BDSM tøj nøje udvalgt. Det er vigtigt for os, at det sex tøj vi sælger kan bruges igen og igen, så du får noget for pengene. Det skal ikke bare være en engangsfornøjelse.

Samtidig har vi heller ikke interesse i at sælge vores produkter til overpris, hvorfor du måske vil blive overrasket over de overkommelige priser. Men lad dig ikke snyde af prisen – kvaliteten er skam helt i top. 

Catsuits 

Er du til det slanke, elegante og helt vildt forførende look? Så bør du overveje et catsuit. Et catsuit er en slags heldragt eller jumpsuit, som smyger sig langs kroppen. Det er et populært kostume, hvis man f.eks. skal klæde sig ud som catwoman eller en kat til udklædningsfester.

Men hos os er det lige en tand mere sexet. Du kan selvfølgelig sagtens bruge dem til fester, hvis du har lyst, men du skal nok være forberedt på, at alles øjne hviler på dig.

Vores catsuits er nemlig oplagt til forførelse, rollespil og sex. De fås i flere frække varianter med hvert deres udtryk. Du kan få catsuits med blonder i net, one shoulder med cutouts til bryster og de bundløse af slagsen.

Fetish tøj til enhver lejlighed

Blev du også lige lidt varm om kinderne, da du læste ovenstående? Ja, som du kan se, er vores catsuits altså for dem, der vil forføre, pirre og være midtpunktet. Et catsuit egner sig i særdeleshed også til fetish party og sex fester i swingerklubben.

Med et catsuit er næsten hele din krop tildækket, men alligevel er der kun overladt meget lidt til fantasien. Med de gennemsigtige detaljer og frække materiale viser du din smukke krop frem på bedste vis. Den tætsiddende heldragt smyger sig nemlig langs dine kvindelige former og fremhæver dem.

Samtidig strammer en tætsiddende dragt de helt rigtige steder. Derudover er der også noget over sådan en fræk heldragt, som skriger autoritet og magt. Derfor er et catsuit helt perfekt som BDSM tøj til frække dominanslege, hvor du er en magtfuld dominatrix. Din slave kan ikke andet end adlyde dig og dine sexbefalinger. 

Kostumer

Har du planer om en forførende og fræk leg med din partner, så er et kostume et godt sted at starte. Det kan også være, at du skal til udklædningsfest og ønsker at være midtpunktet. Et uartigt sexkostume kan virkelig give en hed stemning til rummet – om det er i soveværelset eller til fest. 

Frække kostumer er oplagte til rollespil og fræk leg. Rollespil er jo faktisk også en fetish, men måske en mild en af arten. Derfor hører kostumer under kategorien fetish tøj. 

Når du klæder dig ud i et kostume, kan du næsten ikke undgå at føle dig sexet og selvsikker – og det bemærker din partner garanteret også. Der er ingen tvivl om, at frække kostumer viser din krop og kurver frem på bedste vis.

De klassiske og de nye

Der er nemlig ikke overladt meget til fantasien. Og så er det faktisk ligegyldigt, om du klæder dig ud som det ene eller det andet. Måske ligger du inde med en fantasi om at klæde dig ud som den uartige skolepige, der lægger an på vikaren, eller så ved du måske, at din partner fantaserer om dig klædt ud som en fræk og omsorgsfuld sygeplejerske.

Hos AltErTysTys.dk kan du bl.a. finde sygeplejerske kostume, skolepige kostume og stuepige kostume. Sexede kostumer og frække rollespil er noget, der både er spændende, sjovt og ophidsende.

Begge parter får mulighed for at spille en rolle, som de måske normalt ikke identificerer sig med. Det er der noget spændende og legende ved. Samtidig er rollespil og udklædning ofte forbundet med nogle lidt forbudte, beskidte og uartige historier, hvilket er det, der gør det frækt og spændende. 

Strømper og Strømpebukser

Er du på udkig efter noget mere simpelt eller noget tilbehør til et frækt outfit, du i forvejen ejer? Så er strømper og strømpebukser et oplagt valg. Strømper og strømpebukser tilføjer altid prikken over i’et til en fræk kjole, et uartigt kostume eller sexet lingeri.

Det er simpelt, men helt vildt sexet. Både ben og bagdel bliver fremhævet. Dine ben synes længere, din bagdel får et løft. Især strømper sætter fokus på røv, da strømperne indrammer den. Skal looket være helt gennemført, så hop i et par høje stiletter.

Så er der dømt fokus på lange ben og en stram opløftet numse. Udover at du selv vil føle dig super sexet, vil din partner uden i tvivl ikke kunne modstå dig. 

Flere varianter

Frække strømper og strømpebukser fås i mange varianter. For det første fås de i forskellige materialer og mønstre, f.eks. blonder, nylon og net. Derudover kan man få både selvsiddende strømper, strømper med hofteholder og strømper til hofteholdere.

Disse typer strømper blotter numsen og rammer den ind, så den er helt i fokus. Derudover findes der frække bundløse strømpebukser med åbning i bunden.

Hos AltErTysTys.dk har vi flere varianter af de forførende bundløse strømpebukser, hvor flere fås med udsyn til bagdelen. Disse typer strømpebukser er perfekte til BDSM tøj og Fetish tøj. De oser nemlig af frække lege og kinky sex. 

BDSM tøj til frække fetish lege

Har du frække fantasier om at udleve en kinky BDSM-drøm med din partner, eller har du allerede en fod inden for i Fetish verdenen og leder blot efter dit næste frække outfit? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af BDSM tøj, der er oplagte til frække lege og BDSM. 

Nu har vi nævnt BDSM et par gange, og det kan være, at du måske undrer dig over, hvad det egentlig står for, og hvad det i det hele taget betyder.

BDSM anses også for en genre inden for Fetish verdenen. Det er en af de mere udbredte fetiches, som mange i mindre eller højere grad praktiserer.

Hvad er BDSM?

BDSM står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Det dækker altså over flere underkategorier. Bondage går ud på, at man tænder på opbinding eller andre former for fiksering af sig selv eller sin partner, f.eks. med håndjern, reb, tape osv.

Dominans handler om magtspil og rollespil, hvor der er en dominerende part og en underdanig (submissiv) part. Sådan et rollespil kan praktiseres i højere eller mindre grad, og det er forskelligt, hvor seriøse folk er omkring disse roller.

Sadisme og masochisme danner til sammen genren SM, som du måske også har hørt om før. Det handler om, at sadisten tænder på at påføre smerte og, i nogle tilfælde ydmygelsen, hvor masochisten omvendt tænder på at modtage det. 

BDSM tøj til rollespil, dominanslege og bindelege

BDSM tøj egner sig til mange forskellige frække sexlege. De mest populære har med rollespil, dominans og bondage at gøre. Det er nemlig disse situationer og lege, som danner grundlaget for at praktisere BDSM.

Man bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor høj en grad man ønske at dyrke BDSM i. F.eks. kan det være, at du tænder på et smæk bagi, og at blive kastet rundt i sengen, eller så kan det være, at du er vild med at blive opbundet, pisket og kommanderet groft rundt med.

Det kan også være, at det er selve rollespillet, du bliver ophidset af. Uanset hvordan du bruger eller ønske at bruge BDSM i dit sexliv, så tør vi godt påstå, at BDSM tøj er ret essentielt. Det giver nemlig den helt rette stemning. Der er jo f.eks. ikke meget ved at lege sygeplejerske eller magtfuld Dom uden det rette outfit. 

Diskret og hurtig levering

Hos AltErTysTys.dk er vi klar over, at køb af fetish tøj måske indeholder en smule angstprovokation, når det kommer til leveringen. Og det er egentligt ærgerligt, for de fleste har en fetish.

Men vi har taget konsekvensen af det og leverer naturligvis dit køb i en diskret sort pakke uden vores navn på afsenderlabelet. Så er du sikker på, at du modtager din pakke uden nysgerrige blikke.

Og hvis du ikke vil have din pakke sendt til døre, så klarer vi også det. Du kan få sendt din pakke til din favorit pakkeboks, så du kan afhente, når du vil.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.