BRYSTKLEMMER OG PUMPER

Med brystklemmer og vagina pumper kan du intensivere din nydelse. Stimulering af brystvorterne kan give en forstærket seksuel ophidselse - for både mænd og kvinder. Med en vaginapumpe kan du øge følsomheden ved både klitoris og skedeåbningen, og på den måde opnå større nydelse ved onani, samleje og forspil. Uanset om du leder efter brystvorteklemmer eller en pumpe til vagina, er du kommet til det helt rette sted. Læs mere

Viser alle 4 resultater


Hvad er brystvorteklemmer?

Brystklemmer kan øge stimuleringen under sex, forspil og onani. Når først kroppen er ophidset, tilføjer de ekstra stimulans til de i forvejen stive og følsomme brystvorter. Klemmerne holder blodet ude af det område de sidder på, hvilket kan give en let smerte, alt efter hvor stramme de er.

Selvom klemmerne er lavet til brystvorterne, kan de også bruges andre steder på kroppen. Kun smertetærsklen sætter grænser. Prøv for eksempel at sætte klemmerne på kønslæber eller klitoris. Jo længere de sidder, jo mere smerte giver det, når du tager dem af.

Brystklemmer som en del af BDMS legen

Brystvorte sugekopper og brystklemmer er ofte en del af en BDSM leg med flere elementer. BDSM er en erotisk oplevelse, der i sin essens handler om rollespil, der involverer bondage, dominans og submission og sadomasochisme. BDSM har ofte fokus på pirring af brysterne, hvilket er her brystvorte klemmer kommer ind i billedet.

Idéen med brugen af brystvorteklemmer eller sugekopper er, at det skal pirre de følsomme brystvorter til grænsen af det smertefulde. Nogle gange må det selvfølgelig også gerne gøre ondt. 

Bondage og brystvortesugekopper

Brystsugekopper eller -klemmer er ikke kun til brug i hardcore BDSM lege. De kan også være et rigtig frækt og lækkert tilbehør i en mange andre situationer.  De kan bruges i enhver seksuel akt – enten som en del af forspillet eller som ekstra stimulans under sex.

Du kan få brystklemmer med kæde eller uden, samt sugekopper der er lavet til at sætte på brystvorterne. De forskellige typer kan give forskellige grader af stimulering, så det er værd at prøve lidt forskelligt. 

Brystklemmer og pumper til nybegynderen

Er du nybegynder og nysgerrig på brystklemmer og pumper, kan det være en god idé at starte med en brystvorte sugekop. En brystvorte sugekop suger ikke så hårdt, som en nippel klemmer klemmer og er på den måde god til nybegynderen.

Det er en god idé at researche brystklemmer inden du går i gang. Hvilke typer eksisterer der, og hvad skal du være opmærksom på. Der er selvfølgelig visse steder, hvor du ikke skal sætte dine klemmer. Steder med en ny tatovering eller på solbrændt hud for eksempel. Du kommer langt med almindelig sund fornuft.


Hvad er en vaginapumpe?

Udover stimulering af brystvorter med sugekopper, kan du også bruge en pumpe på vagina. En såkaldt vaginapumpe øger blodgennemstrømningen og gør dig dermed mere følsom. Pumpen er lavet så den dækker hele vagina.

Derfor vil du også opleve en øget følsomhed ved både skedeåbning og klitoris. Pumpen er fantastisk at bruge inden sex eller før onani. Pumpen er nem at bruge og påsættes blot på vagina, hvorefter du pumper. Husk at mærke efter og hold en pause hvis det er nødvendigt. 

Stopord ved brug af brystklemmer og pumper

Smerte i sexleg kan gå fra ophidselse til pludselig ikke at være sjovt længere. Det kræver stor tillid til sin partner at lege med nydelsesfuld smerte, og det er vigtigt at have styr på grænser og eventuelle stopord. Stopordet er til for at beskytte både dig og din partner, som formentlig ikke ønsker at påføre dig mere smerte end du selv giver lov til.

Både klemmer og pumper kan give en let smerte ved langvarig eller mere intens brug. Hvor meget smerte der skal være involveret i jeres leg, er naturligvis helt op til jer. Prøv jer frem og mærk efter hvad I bedst kan lide. 

Efteromsorg efter brug af klemmer

Seksuel efteromsorg er yderst vigtigt, hvis man har begivet sig ud i smerteorienterede sexlege. Ved at påføre en krop smerte, giver du den reelt set et traume. Derfor skal man igennem en proces, der får kroppen til at slappe af efter aktiviteten.

Distrahere andre steder på kroppen, hvis man vil lette lidt af smerten. Masser blidt, giv kys og slik. Brug evt. lidt massageolie. Giv det tid – det kan tage lang tid at reducere følsomheden. 

Brystklemmer med vedhæng

Brystklemmer kommer ikke bare i form af klemmer alene. De kan fås med kæder, der får nippel klemmerne til at hænge sammen, såvel som individuelle vedhæng. Et vedhæng i sig selv er med til at øge tyngden på brystvorterne, så smerterne bliver stærkere.

Du eller din partner kan også prøve at hive lidt i vedhængende, for at øge smerten eller gøre klemmerne mere stimulerende. Eksperimenter også med, hvordan I tager brystklemmerne af. Enten langsomt eller med et hurtig snuptag. Det giver forskellige former for smerte og nydelse.


Sådan bruger du brystsugekopper

Er du ikke vild med tanken om hårde klemmer om brystvorterne, kan et par brystvorte sugekopper være et godt alternativ. Sugekopperne sidder tæt om brystvorterne, men er ikke lige så intense at bruge. Ofte er de lavet i et blødt silikonemateriale. 

Vakuumeffekten som sugekoppen danner gør brystvorterne stive og ofte også større. Du vil højst sandsynligvis opleve, at dine brystvorter er mere følsomme, efter at du har brugt et par brystvorte sugekopper på dem. Som nybegynder inden for brystvorte stimulering er sugekopper et godt valg. 

Alt inden for pumper 

Uanset om det er dine brystvorter eller vagina, du ønsker at pumpe, kan du finde udstyret lige her. Med en pumpe eller sugekop øger du blodgennemstrømningen til det valgte område. 

Jo mere blod der føres ud i vagina eller brystvorter, jo mere følsomme bliver de også. En vaginapumpe eller brystvorte sugekop kan derfor være et perfekt element til forspillet. Stimulerer du efterfølgende med en vibrator, vil du uden tvivl være i syvende himmel. 

Regulering af brystklemmer

I vores webshop finder du brystklemmer med reguleringsfunktion. Det er et alsidigt sexlegetøj, der også er god til begynderne. Via reguleringsfunktionen kan du selv bestemme, hvor hårdt der skal klemmes omkring brystvorterne. På denne måde, kan du bedre finde ud af. Hvad der er din smertetærskel.

Brystvorte klemmerne er også et godt træningsværktøj af selv samme årsag. Det siger sig selv, at jo oftere du bruger dine brystklemmer, jo mere hærdede bliver brystvorterne og de kan derfor klare et større pres. 

Pas på brystvorterne når du bruger brystklemmer

Når man har sex baseret på smerte, skal man huske at være opmærksom. Hav respekt for både kroppen og personen der modtager smerte. De fleste nippel klemmer har gummidutter på med det formål at beskytte brystvorterne.

Bær ikke brystvorte klemmer for længe. Som nybegynder, skal du maksimalt bære dem i 10 min. Er du øvet, anbefales det, at du maksimalt bærer dem op til 20 min. Det vigtigste er, at du holder øje med brystvorterne undervejs. Det kan give skader i brystvævet, hvis der bliver lukket af for blodtilførslen i brystvorterne for længe.