HÅNDJERN OG MANCHETTER

Håndjern og manchetter er uundværligt udstyr til leg med bondage. Find inspiration til erotisk dominans i soveværelset og find det rette udstyr - alt sammen på vores webshop. Vi har både de uskyldige plyshåndjern i forskellige farver og manchetter af forskellige materialer til en mere intens fiksering. Læs mere

Viser alle 22 resultater

Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Håndjern med plys i leopard

DKK 99,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Rimba Sorte Plys Håndjern

DKK 99,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Rimba Pink Plys Håndjern

DKK 99,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Rimba Røde Plys Håndjern

DKK 99,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 189,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Sorte Plys Håndjern

DKK 69,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Hvide Plys Håndjern

DKK 69,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Blå Plys Håndjern

DKK 69,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Røde Plys Håndjern

DKK 69,00
Billigst på PriceRunner

Håndjern og Manchetter

Pink Plys Håndjern

DKK 69,00


Bondage manchetter og håndjern 

Bondage er en pirrende leg som rigtig mange holder af. Er du til BDSM, hvor B står for bondage, så skal du helt sikkert anskaffe dig et par håndjern eller et par manchetter. De er helt essentielle, hvis du ikke gider bøvle med at binde med et gammelt slips eller hvad du ellers lige kan finde derhjemme.

Når du udøver dine inderste fantasier, så må du gerne gøre lidt ekstra ud af det. Og det ekstra får du, når du anvender et par håndjern. De føles rigtige at have på, og de giver en ægte følelse af at være fastlåst. Du kan lege et utal af frække lege, hvis du først har det rette udstyr. Er du nysgerrig på hvad bondage er og hvad det kan gøre for jeres sexliv, så læs mere i vores blogindlæg her.

Bondage manchetter eller bondage håndjern - Hvad er forskellen?

Selvom at både manchetter og håndjern bliver brugt til at binde en partner fast med, så fungerer de ikke på samme måde, og der er en ret stor forskel på de to. Derfor udelukker de bestemt ikke hinanden, hvis du ønsker at have begge produkter, som en del af dit bondage arsenal. Hvis vi starter ud med håndjernene, ved de fleste af os hvad det er.

Mange af os har leget cowboy og indianer med et sæt håndjern som barn. Og det er stort set nogle lignende par, som vi har her. De er bare mere hårdføre. De kan altså tåle, at man både rusker og hiver lidt mere i dem, både fordi at man automatisk kommer til at flå i dem, når man bliver ophidsede, men også fordi det giver en mere realistisk oplevelse.

Pirrende lege med bondage håndjern

Håndjern kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og du kan både binde dem på maven, på ryggen eller binde dem til en sengegavl. Køber du et par med plys rundt om, kan plysset tages af, hvis du vil have det lidt mere råt en gang i mellem. Håndjernene kan både åbnes med en lille nøgle der medfølger, og med en lille sikkerhedsmekanisme.

Så I behøver ikke at bekymre jer om, hvorvidt I skal have fat i en låsesmed eller andet, hvis I mister nøglerne i kampens hede. Der er derfor noget for enhver smag. Hvorfor ikke bruge et par i en romantisk rød farve, når du skal overraske og forføre din partner.


Manchetter med mange muligheder

Manchetter kan bruges på samme måde ligesom håndjern, men de kan også bruges på andre måder, hvilket giver endnu flere muligheder. Manchetterne er en form for justerbare remme, der er sat sammen med en kæde og karabinhager. Selve remmene kan sættes så stramt som I ønsker, og kan derfor give en mere fast fornemmelse.

Kæden imellem de to remme, der skal rundt om håndleddene kan tages af, og man behøver derfor ikke tage alt af, som man gør ved håndjern, hvis man skal løsnes fra f.eks. sengegavlen. Der findes også ankelmanchetter. De fungerer på samme måde som dem til håndleddene. De kan sidde stramt rundt om anklen og kan let justeres.

Underkast dig selv og lad din partner tage styringen

Det frække aspekt kommer, hvis I løsner kæderne mellem både manchetterne til håndled og ankler og sætter dem sammen på ny via karabinhagerne. Der er nu mulighed for at blive bundet på helt nye og udfordrende måder. Får I lyst til at binde både hænder og fødder, så bør I investere i et par deciderede ankel manchetter, da de fleste håndleds manchetter vil være for små til at have rundt om anklerne.   

Og nu hvor I alligevel er i gang med at lege frække fetish lege, hvorfor ikke udleve fantasien fuldstændig og leve jer ind i rollerne som fræk og magtfuld herskerinde og den underdanige slave. I rollespil som disse handler det sig om, at den ene part er den dominante og den anden er en god submissiv. De nye roller vil med garanti puste liv ind i jeres sexliv. 

Bliv bundet til bedre sexliv

Når man tænder på at blive bundet eller at binde sin partner, så er det en fetish, der også er rigtig mange andre, der dyrker. Det kan stadig være grænseoverskridende, selvom at det faktisk er en helt almindelig form for fetish, som mange andre også dyrker lystigt hjemme i dobbeltsengen. Er I nye indenfor bondage, så lad jer ikke skræmme af det meget vilde og ekstreme udstyr der findes, for der er også meget bondage udstyr, der passer til jer.

Når man taler åbent og fordomsfrit om sine lyster og sine fantasier, så kommer man oftere tættere på hinanden, hvilket styrker jeres forhold. Langt de fleste mennesker ønsker et aktivt sexliv, og en stor del af dem, ønsker et mere aktivt sexliv end det de allerede har, viser en undersøgelse. Derfor er det positivt, når I prøver at kaste jer ud i noget nyt.


BDSM og bindelege i soveværelset

Holder man af at blive bundet eller at binde andre, så er det i høj grad også elementet i at lade sig underkaste eller at være underdanig, der spiller ind. BDSM handler om både underkastelse, disciplin, dominans, sadisme og masochisme. Det er ikke alle dele, der er en del i hver leg, og I kan jo frit vælge hvad I har lyst til den på gældende dag.

Men det er disciplin som oftest er en fast del af bondagelegen. Når den ene part er bundet, så handler det ikke bare om, ikke at kunne røre sig, det handler også om at modtage eller give ordre. Derfor hænger mange bindelege og bondage generelt også sammen med rollespil.

Brug sexlegetøj til jeres bondage lege

Vil I tilføre endnu et virkelig frækt element til jeres bondage lege, så skulle I tage at bruge sexlegetøj. Imens den ene af jer ligger bundet til sengen med enten et par manchetter eller et par håndjern, så tag et vibrerende stykke sexlegetøj frem. Det vil helt sikkert skabe ophidselse og høje støn, når du stimulerer partneren. Det er ikke kun legetøj som en vibrator eller lignende, der er gode at bruge.

Også andre former for legetøj, kan passe rigtig godt til bondage, og er oplagte at bruge. Det er f.eks. blindfolds, gag balls og flogger piske. De hænger ofte sammen med håndjern, da de fungerer rigtig godt i praksis. Blindfolds er frække at bruge, da men udover at være bundet heller ikke kan se, hvad der foregår. Derfor bliver al berøring mere intens.

Andet udstyr til dominanslege

En gag ball er en kugle, der sættes over munden. Den sættes fast rundt om hovedet med en rem, der er justerbar, så den passer til de fleste. Der er huller i, så du kan trække vejret, men du har ikke mulighed for at tale med den i. Det giver en rigtig god effekt, hvis I leder efter den ægte oplevelse af, at den ene af jer er slaven, der ikke må tale, men blot skal lytte.      

Flogger pisken er en pisk med mange haler. Den kan give både små og store svirp alt efter hvilken størrelse og hvilket materiale den er lavet i. Den kan både bruges til at pirre med og til at give lidt hårdere, men stadig nydelsesfuld smerte. Start ud med en lille en af slagsen, hvis I vil prøve sadisme af.