BONDAGE REB OG TAPE

Med bondage reb og tape kan dig og din partner udleve jeres fantasier om dominans og fiksering. Vi har et stort udvalg af reb i forskellige materialer og længder, så I kan lave de bindinger, I ønsker. Vores bondage tape er et smart og alsidigt produkt, der kan gøre bondagelegen endnu mere spændende. Læs mere

Viser alle 5 resultater


Bondage tape eller bondage reb - Hvad skal du vælge?

Både tape og reb giver jer uendelige muligheder for fiksering. Du tager styringen over din partner, som magtesløst må følge med på, hvad end du har lyst til. De to ting har selvfølgelig fælles, at de bruges for at på forskellige måder binde din partner.

De to produkter kommer også med meget frihed i forhold til, hvordan du kan binde. Bondage tape kan være godt, hvis I er nye til at binde, da det ikke kræver kendskab om, hvordan du skal gøre det. På den måde er tape nemt. Bondage reb kan være lidt sværere for den uden erfaring, da det er vigtig, at du binder korrekte for at ikke skade din partner. Men det er selvfølgelig noget du kan lære.

Bondage tape kan bruges på mange måder

Det lyder umiddelbart måske ikke super nice at have tape på kroppen. Du tænker måske, at det vil fæstne og at du kan komme til skade ved brug. Måske det vil komme til at fjerne håret på din krop på smertefuldt vis. Under bondageleg skal du ikke bare bruge den tape, du har derhjemme i skuffen. Det er vigtigt, at du får købt et ordentligt produkt, så I ikke kommer til skade.

Du kan være helt rolig, for på Alt er tys tys har vi bondage tape, som kommer at give jer en spændende og problemfri leg. Vores bondage tape er udviklet til at ikke klæbe til dit hår eller hud. Du kan være tæt bundet uden at skade forårsages, når båndet fjernes.

Inviter din partner til frække bindelgege

Tape kan bruges til at binde din partner på en række forskellige måder. Måske vil du prøve at binde kun armer eller ben. Eller hvorfor ikke binde din partner til sengen, så det bliver ekstra kinky. Bondage tape kan også bruges over munden eller for øjnene som et blindfold. En stor fordel med tape er, at du nemt kan opbevare det, da det ikke fylder særlig meget.

Det er også meget diskret. Når du får besøg og nogen åbner den forkerte skuffe så kan de ikke vide, hvad din tape bruges til om natten. Hvilket også gør den hemmelighedsfulde leg endnu mere spændende. Det er selvfølgelig ikke som almindelig tape, da en bondage tape er selvklæbende.

Bondage reb til fræk fiksering

Med reb kan du vælge, hvordan du skal gøre din partner magtesløs. Brug dit bondage reb til at alene binde fødder og hænder. Her har din partner mulighed for at bevæge sig lidt og kan stadigt give lidt til dig, når du vil det. Husk det er dig, der bestemmer.

Eller så kan du bruge dit reb til at fiksere din partner forskellige steder derhjemme. Måske skal du binde ham/hende til sengen eller et andet sted du synes er sexet. Husk at soveværelset ikke er det eneste sted, hvor I kan lege. Bondage giver plads til kreativitet.


Find det reb der passer til jer

Bondage reb findes i forskellige længder, hvor nogle er optimale til fiksering og andre til decideret bondage, hvor hele kroppen bindes op. En ide kan være at starte med at binde hænder eller fødder sammen og skridtvis gøre det vildere. I kan også bruge et reb til en binde manchetter eller håndjern sammen.

Husk at tjekke op på, hvordan man binder et reb. At binde din partner med reb kan kræve nogle færdigheder, så du ikke udsætter ham/hende for fare. Lav ordentlig med research før I går i gang, så I bare skal fokusere på frækhederne. Det er en helt ny verden for mange og der er rigtig mange muligheder.

Bind din partner med bondage reb og tag styringen

Med bondage reb eller bondage tape har du mulighed for at tage styringen og gøre lige, hvad der falder dig ind. Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til. Eller måske er det din partner, der bestemmer. Det er den perfekte anledning til at gøre dine hede drømmer virkelige. Bondage er oplagt for kreativitet. Dine våde fantasier er din eneste ramme.

Det er spændende for både den underdanige og den som dominerer at bruge bondage reb. Det bliver til noget helt nyt, når det kun er den ene part, der kan bevæge sig og kontrollere situationen. I flere SM miljøer Bliver folk bundet i alverdens stillinger og med de flotteste knuder.

Underkastelse - oplev friheden

At være underkastet kan lyde skræmmende og nedværdigende. Men det kan også være den perfekte pause fra al den kontrol, du har i hverdagen. Du kan bare ligge ned og vente spændt på, hvad der skal ske. Det er nervepirrende, spændende og frækt på samme tid.

Det er din chance at slappe helt af og give slip. Forskning viser, at dyrkere af dominans har et bedre psykisk helbred end andre. Højst sandsynligt fordi vores hverdag ikke lægger op til pauser især ikke for kvinder. Bondage giver dig frihed at bare fokusere på nydelse. Her er både bondage tape og bondage reb oplagt.

Dominere – dine frækkeste drømmer bliver til virkelighed

Er du den dominante har du lov til at gøre lige, hvad du har lyst til og styre din partner ind i dine mest sexede fantasier. Måske har du et arbejde, hvor du bare skal lytte og din chef får aldrig lyttet til din bedste ideer. Så har du endelig chancen at tage kontrol over noget og gøre din frækkeste drømme til virkelighed.

At dominere kan have mange forskellige betydninger og grader. I kan tage det helt i jeres eget tempo og starte med bondage reb eller manchetter. For mange handler det også om det pirrende i ikke at vide, hvad der skal ske. Agendaen er 100 % op til den dominerede part.


Opvarmning til Bondage 

Det kan føles svært at gå direkte fra arbejde og hverdag til at binde din partner. Her kan I med fordel bygge en stemning op under dagen. I kan måske sende hinanden frække billeder eller starte med lidt spændende dirty talk på sms. Hvis du kommer hjem før din partner, kan du sende billeder af den frække bondage scene, du har forberedt. Så er I bare klar til en nat af fræk leg.

Hvis I har lyst til en ekstra fræk leg, kan I tilføje en sexy blindfold, gagball eller pisk. Både for den der bliver bundet og den der binder, er selve udførelsen en stor del af den seksuelle tilfredsstillelse. Følelsen af, skridt for skridt at tage mere og mere magt fra din partner er pirrende for mange.

Hvad er dominans?

Dominans er et fælles udtryk for et seksuelt forhold, hvor en part er dominerende og en er underdanig. Begge parter tænder på deres roller og får stor seksuel ophidselse og nydelse ud den fælles leg. Den dominante får et seksuelt kick ud af at blive adlydt, mens den underdanige tænder på at blive sat på plads. 

Det behøver ikke handle om smerte. Mange tænder på selve det at blive domineret. Dominans handler om tillid og kræver i høj grad god kommunikation, og derfor er det faktisk en glimrende måde, til at opbygge tillid til hinanden og styrke forholdet. Det er utrolig vigtigt at I taler med hinanden om grænser, så I begge to er okay også når legen starter.

Hvorfor bondage reb?

Bondage kan være den perfekte introduktion til BDSM da I selv kan bestemme tempoet og der findes utroligt mange muligheder at binde hinanden på. Det er heller ikke nødvendigvis et første skrid ind i BDSM-verden, det kan bare være en dejlig måde at give jeres sexliv ny spænding. I behøver ikke sæt en label på det.

Mange synes at binde hænder og fødder er det bedste. Det gør det utroligt svært for din partner at bevæge sig og du har fuld kontrol. Vil I lege lidt ekstra kan du prøve at ikke binde din partner helt så hårdt, så din partner får mulighed for at prøve at komme fri. Det kan blive til et spændende rollespil med en fange og en vagt.

Bondage reb og tape er til mere end bare fiksering

Bondage er nærmest en kunstform, hvor enten dele, eller hele kroppen bindes ind i et langt bondage reb. Der findes et hav af knuder og knob. Nogen fokuserer på en bestemt kropsdel, f. eks brysterne. Andre former for reb bondage, binder hele kroppen i mere eller mindre komplicerede knob og knuder. Især japansk bondage, er nærmest et kunstværk.

Det er oplagt for at nørde i da det er uendelige muligheder for bindinger. Er du en tidligere spejder har du måske nogle yndlings knober du ved vil være perfekte til jeres eventyr. Men hvis du ikke har tidligere spejder eller sejler erfaring så er internet fyldt af nye tricks for dig at prøve. Det kunne måske blive jeres nye hobby.