BLINDFOLD OG MASKER

Masker tilfører mystik og et blindfold højner sanserne. Blindfolds og masker ser måske ikke ud af meget, men de kan gøre en stor forskel for din oplevelse med stimulering og bondage. Derudover kan det være begyndelsen på en ny vej ind i nogle frække fetish lege eller eksperimenter med SM. Læs vores blogindlæg om dominanslege for inspiration til det pirrende univers af BDSM. Læs mere

Viser alle 14 resultater


Hvordan bruges masker og blindfolds?

Masker og blindfolds kan bruges på mange måder. En maske kan dække for både mund og øjne eller være helt åben. Et blindfold vil til gengæld kun dække øjne. 

Ofte bruges masker og blindfolds i forbindelse med bondage lege eller andre sexlege der involvere underkastelse og dominans. 

Er du allerede en erfaren bruger af masker, blindfold og andet BDMS udstyr, vil du nok også give os ret i, at denne type udstyr kan tilføje noget ekstra til den pirrende leg.

Både for nybegynderen og den erfarne

Det gode ved let bondage og BDSM er, at langt de fleste kan være med. Det behøver ikke at være hardcore eller ekstremt. Blid bondage er for mange det helt rigtige. 

Start ud med et blindfold. Mærk hvad fraværet af synssansen gør for resten af dine sanser. Her er det perfekt at give en pirrende massage.

Når I først begynder at snuse lidt til den nye verden, er vi ret sikre på, at I vil synes om det. Det er slet ikke så farligt, som det lyder.

Den blide, uskyldige og erotiske leg

At bruge en maske eller et blindfold i soveværelset kan være ret uskyldigt. Det behøver hverken at være ensbetydende med hardcore SM leg eller bondage. Udstyret bruges dog ofte i forbindelse med bindelege. 

Et blindfold gør at bæreren ikke kan se noget. Derfor er denne person også fuldstændig i den andens magt. Derfor er brug af blindfold også ensbetydende med leg med dominans og underkastelse. 

Hvor vil denne leg skal være, er dog helt op til jer. Skal bæreren af blindfoldet også være fastgjort? Og skal munden også lukkes?


Slip sanserne løs

At bruge en maske eller blindfold eller andet lignende udstyr kan skærpe dine andre sanser. Pludselig mærker du berøring, slik og kys på en helt ny måde, og alting bliver mere intenst.

Masker kan også bruges som tilbehør til dit frække outfit. Skal du forestille en magtfuld dominatrix, så er en maske, der skriger af mystik og dominans et must.

Alt efter maskens design vil den være mere eller mindre oplagt til den dominerende. En maske kan også dække for øjne og mund, hvorfor den i stedet bruges på den submissive. 

En sexet leg med masker

Sexlegen med blindfold eller maske skal ikke nødvendigvis føre til, at man bevæger sig længere ind i en verden af SM eller fetish. Det er helt op til jer, hvor legen skal føre hen.

Nogle vil have mere, og når først man finder glæden ved masker og blindfolds, så er vejen til at få lyst til at afprøve andet BDSM udstyr ikke lang. 

I kan kombinere det forskellige udstyr inden for bondage og BDSM på mange måder. Dermed kan I også skabe præcis den leg, der tænder jer allermest. 

Hardcore SM eller blid dominans

Som alt andet inden for BDSM kan der skrues op og ned for intensiteten, når det kommer til brug af en fetich maske eller et sansevækkende blindfold. Forskellige masker og blindfolds kan for eksempel dække forskelligt.

Der er forskel på at have et blindfold på, hvor du kan luer en smule og se lidt af hvad der foregår. Og så have en maske på der dækker hele dit ansigt og lukker alt lys ude.

Begge dele gør, at du ikke kan se lige så meget som du ellers ville, men graden af sanseberøvelse er forskellig. Det giver anledning til pirrende eksperimenter sammen med din partner. 


Den hardcore erotiske dominans

Hvis du og din partner er til en mere erotisk hardcore dominans og folder jer ud i den slags sexlege, så er det næsten helt sikkert, at I kender til brugen af udstyr som masker og blindfolds.

Og det er der jo en god grund til. Man er simpelthen mere underdanig og underlagt sin partner, når man hverken kan se eller tale.

Hvis I tænder på dominans, så kan andet udstyr som pisk, håndjern eller en paddel også bruges i legen, hvilket I naturligvis også kan få her hos os på www.altertystys.dk.

Prikken over i’et

Når du har anskaffet dig en maske eller et blindfold og ikke kan vente med at komme i gang, så kan vi på det kraftigste anbefale, at du også køber en glidecreme med.

Har du ikke tidligere brugt glidecreme under sex vil det helt sikker være en positiv overraskelse. Glidecreme er nemlig med til at gøre alt glat, lækkert og endnu mere pirrende. 

Under sex og som massageolie er en silikonebaseret glidecreme helt perfekt. Huden føles glat og blød. Bruger I også sexlegetøj under akten, så er det en vandbaseret glidecreme, som I skal bruge, da den ikke ødelægger overfladen på silikone sexlegetøj. 

Kast dig ud i det

At bruge masker eller blindfolds er den perfekte måde at teste, om let bondage eller full blown BDSM er noget for dig.

Ved at stikke tåen i vandet på en stille måde, kan du finde ud af, om det lige er det, der skal til, for at dit sexliv oplever en renæssance. Det kan også være, at du har været udøver i flere år og blot har brug for noget nyt spændende legetøj.

Uanset hvad, så finder du hos altertystys.dk et bredt udvalg af blindfolds og masker, såvel som meget andet BDSM udstyr.