Viser alle 10 resultater

Køb for DKK 304,00 mere for at få gratis fragt!

Med et par bondage håndjern i den ende hånd og en pisk i den anden, er du klar til en ekstra kinky og fræk aften sammen med din partner. Om pisken skal skiftes ud med en pirrende fjer, eller om I er til noget helt andet, er naturligvis op til jer. Men bondage håndjern vil uanset hvad være en fræk tilføjelse til jeres bondage leg. Mange par nyder at eksperimentere med bondage eller lege med dominans, afstraffelse og underkastelse. Det kan nemlig byde på en masse nye oplevelse, hvor I begge får mulighed for at opdage nye former for nydelse og rykke jeres grænser.

Bondage eller BDSM kan dyrkes, på præcis den måde I ønsker det. Det kan være blidt og sensuelt eller hardcore og kinky. Lige meget hvad I er til, har vi det rette bondage og BDSM udstyr til jer. At fiksere din partner med et par frække bondage håndjern kan være et godt sted at starte, hvorefter I kan se, hvor legen fører jer hen. Skal I for første gang kaste jer ud i leg med bondage, kan I med fordel læse vores bondage guide. Her giver vi tips og tricks til, hvordan aften kan udfolde sig, og hvilke ting I skal være opmærksom på, når I eksperimenterer med bondage håndjern og andet BDSM udstyr. Læs mere


Skab en fræk aften med bondage håndjern

Du kan skabe en fræk aften i selskab med din partner med intet andet end et par bondage håndjern. Det frække udstyr er muligvis simpelt, men det er også yderst effektivt. Du kan nemlig fiksere din partner og gøre ham eller hende ude af stand til modstå din pirrende forførelse. I kan nøjes med bondage håndjern, eller I kan finde andet udstyr til at gøre legen endnu mere fræk og stimulerende.

Bondage leg kan udføres på et utal af måder, og I kan bruge præcis det sexlegetøj og udstyr, I finder mest tiltrækkende. På den måde kan I også selv bestemme intensitet, samt hvordan legen skal udfolde sig. Det er ofte en god ide at dele fantasier med hinanden og finde ud af, hvordan præcis jeres bondage leg skal være.

Udforsk leg med bondage og dominans

Sammen kan I udforske, hvordan bondage og dominans leg kan give nyt liv og spænding til jeres sexliv. Mange par oplever på et tidspunkt i parforholdet, at tingene kører en smule fast, eller måske bliver de intime stunder blot gennemført på rutinen. Det er ærgerligt, og kan have indflydelse på den generelle glæde, man oplever ved at være sammen.

Derfor er der også mange par, der nyder at eksperimentere med bondage håndjern eller andet BDSM udstyr. Det kan puste helt nyt liv i sexlivet såvel som parforholdet. Det nye udstyr kan give nye og spændende oplevelser, der i sidste ende også kan hjælpe jer med at genfinde gnisten. Det er derfor ikke nogen dårlig ide at kigge efter nyt sexlegetøj til soveværelset.

Hvad er bondage?

Bondage er en nydelse af at blive bundet og domineret af sin partner, eller omvendt at binde og dominere. Om man er til det ene eller det andet, kan være meget forskelligt, og det kan også være, at man kan nyde begge roller. Fikseringen kan ske med for eksempel bondage håndjern, men der findes også mange andre muligheder såsom reb, manchetter, lænker eller et tørklæde.

At dyrke bondage er efterhånden en ret udbredt seksuel aktivitet, og mange par nyder blid bondage i forskellige grader. Om man udelukkende ønsker at opleve fiksering, eller om der er andre elementer, der også skal være med, er op til den enkelte. Det kan for eksempel være, man vil kombinere bondage med en form for smerte. Det kunne ske med en pisk, et sensation wheel eller brystklemmer.

Kan alle dyrke bondage?

Det korte svar er ja. Det er ikke noget, der er forbeholdt bestemte personer eller par. Både mænd og kvinder kan nyde at blive bundet samt at dominere. Hvordan bondagen skal dyrkes, kan samtidig også være meget forskelligt. Derfor er der også noget for alle. Bondage håndjern kan for eksempel være noget, både de erfarne og nybegynderne er komfortable med at bruge.

Her kan man vælge, om det skal være med eller uden plys. Det kan blandt andet bestemmes, alt efter hvilken stemning man gerne vil skabe. Derfor findes meget BDSM udstyr som piske og paddles også i forskellige designs og farver. Så kan I nemlig selv bestemme, hvor intens en stimulering I er ude efter, samt hvilket look der tænder jer bedst.

Eksperimenter med rollespil og bondage håndjern

I en bindeleg er der ofte direkte eller indirekte et rollespil i gang. Der er en, der indtager rollen som den submissive, der underkastes og domineres. Mens der er en anden, der spiller den dominerende. Der er altså allerede en klar magtfordeling, når bondage bliver en del af soveværelset.

Som ved alle frække rollespil er det vigtigt, at rollefordelingen er aftalt på forhånd, og alle de deltagende parter er klar på og indforstået med, hvad legen skal indebære. Bondage håndjern kan spille en vigtig rolle i legen, eller det kan være blot et af de mange redskaber, der bruges.

Tag kontrollen over din partner

Har du en fræk fantasi om at tage kontrollen over din partner? Så kan det være en god ide at dele denne fantasi. Det kan være en berigende øvelse, der bringer jer tættere sammen som par, men åbner selvfølgelig også op for, at I faktisk kan udleve din fantasi.

Ved at fiksere din partner med for eksempel bondage håndjern, kan du være den dominerende. Nogle gange skal der ikke bruges andet end et par håndjern, mens der til andre tider også skal bruges redskaber som pisk, gag-ball eller blindfold. Hvor vild eller intens bindelegen skal være, er helt op til jer. I kan jo altid starte med et par håndjern, og se om I får mere blod på tanden.

Bondage håndjern i metal

De fleste af vores bondage håndjern er i metal. Det giver et helt særligt look til legen, som mange finder pirrende. Følelsen af det kolde og hårde metal kan for nogle gøre fikseringen ekstra intens og stimulerende. Metallet giver også en følelse af komplet fastholdelse, da det er et holdbart materiale, der ikke giver sig. Dertil er metal også et af de mest brugte materialer, når det kommer til BDSM udstyr generelt.

Har I andet legetøj og udstyr, I bruger til bondage, kan et par metal bondage håndjern måske passe perfekt ind. Det vil hvert fald matche godt sammen med en pisk i læder eller stramtsiddende fetich tøj i lak. Uanset hvad vil et par metal bondage håndjern helt sikkert være et stimulerende tilføjelse til soveværelset.

Plysset og frække bondage håndjern

Bondage håndjern behøver ikke at være kolde og hårde. De kan være lækre, bløde og dejlige. Hvis du er til det plysset look, har vi naturligvis også en række håndjern, der matcher dette. Det smarte ved vores håndjern med plys er, at du kan tage det bløde plys af. På den måde får du faktisk to håndjern i et, og kan skifte looket, alt efter hvad du er til.

Mange foretrækker bløde bondage håndjern. Plysset omkring dem gør dem mere behagelige at bære i længere tid, og det sørger også for, at du ikke får mærker af dem. De ser også bare mere uskyldige ud, og for mange gør det også bondage lidt frækkere. Særligt hvis du er helt ny inden for den frække leg med bondage, er håndjern med plys det helt rigtige valg.

Andet bondage udstyr

Bondage håndjern er kun en form for bondage udstyr. Der findes et utal af muligheder, når først du har fundet frem til verden af BDSM og bondage. En ting er hvert fald sikkert. Det er ikke udstyr og legetøj, du går ned på. Det er også derfor mange par forelsker sig i bindelege og lege med dominans. Der er nemlig mulighed for hele tiden at gøre legen ny og spændende igen.

Bliver I for eksempel træt af jeres bondage håndjern på et tidspunkt, findes der mange andre muligheder. Håndjern er blot en af de måder, du kan fiksere din partner. Du kan bruge andre redskaber, men kan også gøre fikseringen mere intens ved at bruge flere håndjern. Dertil kommer selvfølgelig alt det frække sexlegetøj, der ligeledes kan gøre legen mere stimulerende.

Bondage håndjern eller reb?

Skal I vælge bondage håndjern eller reb? Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar. De to produkter er blot to forskellige måder, hvorpå du kan binde din partner fast. Nogle foretrækker det ene frem for det andet. Mange bruger håndjern som en start, da det er nemt at bruge, og ikke kræver yderligere forberedelser.

Vores håndjern kommer ligeledes altid med en sikkerhedslås, så du nemt kan komme ud af dem. Det kan være en betryggende tanke for par, der lige er begyndt at udforske bondage. Er du til gengæld klar på en mere seriøs fiksering, kan et reb være en god mulighed. Med et reb kan du være mere kreativ samt binde både hænder og fødder.

Hvad med bondage manchetter?

Er du glad for den bløde følelse vores bondage håndjern med plys har, er bondage manchetter måske også noget for dig. Bondage manchetter er igen blot et alternativ til håndjern, men giver samtidig også nogle nye muligheder. Du kan for eksempel få et par, der er dejlig bløde, men de findes også i læder, hvilket har et både mere råt look og hård følelse mod huden.

Der findes bondage manchetter til håndled samt ankler. Du kan samtidig også få manchet sæt, der indeholder begge dele samt, også kan fikseres til sengen. Der er altså flere muligheder for at skabe, præcis den bondage oplevelse I er ude efter. Hvordan I kombinerer de forskellige redskaber, er naturligvis altid op til jer.

Fikser både arme og ben

Mange der udforsker bondage for første gang, starter med at binde hænderne fast. Det gøres for eksempel med bondage håndjern. Måske bindes hænderne sammen, eller måske fikseres hver hånd fast til noget. Men jo mere modig I bliver, jo mere kan I også eksperimentere med at fiksere benene. Det kan for nogle giver en mere intens følelse af at blive domineret. Hvis du nyder denne form for fastgørelse, findes der også redskaber I kan bruge til dette.

Bondage håndjern er af gode grunde bedst til fiksering af hænderne. Derfor kan I bruge enten manchetter eller reb til at binde om anklerne. Som ved hænderne er det op til jer om de skal bindes sammen eller fastgøres til hver deres punkt.

Udforsk fræk BDSM

Er I blevet mere nysgerrige på BDSM generelt, er I landet det helt rigtige sted. På Altertystys.dk har vi et bredt udvalg af BDSM sexlegetøj samt alt det udstyr og tilbehør, I kunne drømme om. Bondage er blot en del af BDSM, og der er derfor stadig en masse at udforske.

Det kan for eksempel være, I er klar til at introducere en mere intens stimulering med pisk eller brystklemmer. Det er vigtigt at huske, at det at give eller modtage smerte, ikke behøver at være en del af legen. Det er kun noget, I skal eksperimentere med, hvis det er det, I tænder på.

Sanseberøvelse med blindfold

I modsatte ende af brystklemmer og pisk er nok blindfoldet. Det er for mange der hvor legen starter – ofte sammen med et par bondage håndjern. Det er nemlig en let måde at lege med sanseberøvelse. Et blindfold gør, at den der bærer det, ikke kan se noget, og derfor heller ikke ved, hvor næste berøring kommer fra.

Det kan gøre hele situationen mere pirrende, og hver berøring vil føles meget mere intens. Ligesom med alt andet udstyr inden for BDSM, kan blindfoldet også opgraderes. I kan skrue op for graden af sanseberøvelse ved at bruge en mere dækkende maske, der for eksempel gør, at du hverken kan se eller sige noget.

Har du spørgsmål til bondage håndjern?

Vi hjælper dig gerne ved eventuelle spørgsmål du måtte have om et eller flere produkter. For os er det vigtigt, at du får det helt rigtige hjem. Derfor kan du også henvende dig på enten telefon eller mail, hvis du er i tvivl om hvordan et produkt fungerer, eller om det er det, du har brug for.

Når du handler dine bondage håndjern og andet BDSM udstyr hos Altertystys.dk, kan du være sikker på både god og diskret service. Vi behandler din ordre hurtigt og diskret, og du kan trygt hente din pakke fra os på posthuset. Den anonyme pakke vil ikke vise, hvilke frække sager du køber.

 

1
Indkøbskurv