Viser alle 26 resultater

Tænder i på frække bondage lege? Bondage og BDSM kan puste liv i et hvert sexliv. Har i endnu ikke prøvet kræfter med det, er det på høje tid. Lad jer ikke skræmme. Det kan tages i jeres eget tempo. Her hos AltErTysTys.dk har vi det bedste udvalg i udstyr til bindelege, så legen kan få frit spil. Om det er håndjern, manchetter, reb eller tape.

Vi har det rette udstyr til jer, der er til kinky sex lege og ønsker at udforske det pirrende univers af BDSM sex. Bondage handler mest af alt om at overlade kontrollen til sin partner og lade ham eller hende pirre dig for at opnå større nydelse. Desværre er der bare rigtige mange, der har svært ved det, specielt under sex, selvom man egentlig stoler på sin partner. Er i nysgerrige på BDSM, kan i læse mere om det i vores blogindlæg her. Start jeres nye eventyr her med frække bindelege. Læs mere

-20%
DKK 500,00 DKK 399,00
-8%
DKK 200,00 DKK 185,00

Bondage Manchetter

Håndledsmanchetter med metal

DKK 155,00
-30%

Bondage Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 185,00 DKK 130,00

Bondage Reb og Tape

Bondage reb i bomuld 10 m

DKK 95,00

Bondage Reb og Tape

Bondage tape i rød

DKK 55,00

Bondage Reb og Tape

Sort bondage tape

DKK 55,00

Blid Bondage

Røde plys håndjern

DKK 50,00

Hvad er bondage?

Bondage er en fræk sexoplevelse, der som ofte indebærer en form for binde udstyr. Navnet kommer ud af BDSM, som har alle de fire og mere hardcore områder. Bondage er dog den lidt mere blide form for BDSM, det er typisk her du starter som nybegynder. Det kan både være et blindfold, håndjern og evt. en lille pisk eller fjer. Det er vigtigt at tage det i jeres eget tempo og lyster.

Det handler i bund og grund om dominans og underkastelse, der giver tilfredsstillelse for begge parter. Det er en spændende verdenen for mange, desværre bliver det dog tit kun ved tanken, hvilket egentlig er rigtig synd. Start stille ud og bliv forelsket i den pirrende form for sex. Har i brug for en yderligere guide, skal I endelig kontakte os, Det er det vi her for.

Sådan leger I med bondage

Bondage kan være mange ting, og desværre bliver rigtig mange skræmt, når de hører ordet. Maske tankerne straks ryger hen på Fifty Shades of Grey og den underskrevne kontrakt, Ana har i hånden. Så ekstremt behøves det slet, slet ikke at være. Er i vant til bondage, er det selvfølgelig det skridt videre, I kan gå. Det kan både være frækt, pirrende og et spændende univers.

Heldigvis har den bedst-sælgende historie om den charmerende Mr. Grey og uskyldige Ana også været med til at nedbryde en masse tabu og stigma om BDSM sex og bondage. Faktisk steg efterspørgslen på udstyr til BDSM, bondage og bindeleg gevaldigt efter udgivelsen af trilogien. Før var det forbundet med ’freaky’ fetishes, men i dag er det faktisk ganske normalt i de danske hjem.

Få et bedre sexliv med bondage

Alle ønsker et mere legende sexliv, hvorfor I burde overveje bondage. Det bringer jer tættere sammen som par og styrker jeres forhold, også udenfor sengen. Et godt sexliv er hele essensen i et godt og stærkt parforhold. Fungere det ikke, er der pludselig ikke noget der fungerer. Der er også en masse andre sundhedsmæssige fordele ved et aktiv sexliv. Du kan læse mere om dem her.

Hele BDSM universet handler meget om tryghed og tillid sin partner, hvorfor vi også mener det giver et langt bedre sexliv at byde bondage velkommen i soveværelset. Start stille og roligt ud, og langsomt ryk jeres grænser mere og mere. I vil hurtigt erfare at grænserne rykkes mere og mere. Vi vil hellere end gerne guide jer og vise jer, hvad der findes af forskelligt udstyr til frække bindelege

Bondage udstyr – hvad findes der?

Det med at få frataget sig en af sine sanser, det er frækt – synes du ikke? Når vi taler om bondage og udstyr til bindeleg generelt, er der groft sagt tre kategorier, vi kan dele det op i: Tape - Reb - Håndjern eller manchetter. Det kan både være blidt og hårdt, hvorfor det er vigtigt at snakke om som partnere. Det kan måske virke underligt for nogle, men på den måde får i den bedste oplevelse.

Desværre er der bare rigtige mange, der har svært ved det, specielt under sex, selvom man egentlig stoler på sin partner. Det er virkelig synd! Dem der har prøvet det ved, hvor stor en nydelse det giver. Det uvisse får orgasmen til at nå nye højder og alle sanserne får frit spil. Skal i spice det ekstra op, kan i altid bringe en vibrator med i spil, for en ekstra vild orgasme.

Et væld af muligheder med BDSM tape

Når vi siger tape, er det selvfølgelig ikke almindelig tape, men bondage tape der hverken niver eller på anden måde irriterer huden. Og det er altså heller ikke en engangsforestilling. Tapen kan bruges igen og igen! Du ruller det bare sammen, og det er klar til at blive brugt næste gang, I skal have BDSM sex. Oftest bruges tapen til at fastspænde sin partner om håndled eller ankler.

Men legen stopper altså ikke her. Bondage tape kan bruges til meget mere. Det kan f.eks. bruges som blindfold eller på munden i stedet for gag balls. Materialet gør nemlig, at det ikke gør ondt eller klistrer sig helt fast på hud, hår og møbler. Derudover kan tapen også bruges til, at du kan blive tapet fast til møbler, f.eks. sengen. Der er simpelthen så mange frække muligheder. Kun din fantasi sætter grænsen.

Eksperimentere med reb til bindeleg og BDSM

Hvis I kunne tænke jer at eksperimentere med reb til bindeleg og BDSM, er det ikke et hvilket som helst reb, I skal have fat i. Det skal helst være et bondage reb. Disse er typisk lavet af blødt bomuld, så det ikke giver nogle brandmærker eller slidsår. Derudover er det oftest 10 meter langt, så det kan bruges på mange måder. De sikrer, at binding og fiksering ikke giver nogle former for gener.

Bondage reb kan bruges på flere forskellige måder. Typisk bruges det på samme facon som håndjern eller håndledsmanchetter. Her kan din partner binde dine arme eller ben sammen – eller begge dele. Du kan også blive spændt fast til sengestolpen eller andre møbler. Du kan også blive bundet i alle mulige frække stillinger, så din partner kan tage dig, lige som han har lyst til.

Håndjern eller manchetter - et must-have i soveværelset

Sexlegetøj som håndjern eller manchetter er et must i natskuffen. Især hvis I er nybegyndere inden for BDSM sex.  Princippet i håndjern og manchetter er det samme. Det handler om at blive fastspændt om ankler eller håndled. Derudover kan begge også bruges til at blive fastspændt til møbler. I kan sågar få sexmøbler, der er lavet specielt til formålet, både med og uden vibrator.

Ofte er manchetter lidt strammere og mere robuste end håndjern, så har du den helt store rusketur i vente, er det måske manchetter, I skal have fat i. Ellers anbefaler vi som oftest håndjern, gerne med plys, til nybegynderen. Disse sikrer høj komfort og strammer ikke helt så meget om håndleddene. Dog vil du stadig føle dig fastspændt, hvilket jo også er meningen.

Hvad er BDSM?

Nu har vi nævnt akronymet BDSM et par gange, og du har måske undret dig over, hvad det helt præcis betyder. Jo, BDSM står for: Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Bondage er en stor del af BDSM, og derfor er det også en hel kategori for sig, selvom det også indgår i D, S og M. Bondage går nemlig i høj grad ud på dominans. Det er hele fundamentet i det.

Ved at binde og fiksere sin partner, udviser man nemlig dominans, mens den der er bundet underkaster sig. Her overlader man altså kontrollen til sin partner, hvilket begge parter kan finde frækt og utroligt pirrende. Ofte er rollespil og magtspil også en del af BDSM, hvor hver part i forholdet indgår i hver sin rolle som dominant og submissiv.

Velkommen i BDSM verdenen

Der findes rigtig meget forskelligt udstyr indenfor BDSM, alt fra blid bondage til det lidt mere hardcore BDSM udstyr. Der findes ligeledes mange måder at bruge bondage og BDSM i soveværelset. Er du ny til bondage, vil et godt sted at starte være med et par håndjern eller manchetter. For at vække alle sanserne, er et blindfold et helt uundværligt stykke sexlegetøj.

Manchetterne, som også er håndjern, blot med spænderem, er gør en del sværere at ’bryde’ ud af. Du kan både få manchetter til håndled og ankler. Start med en af delene eller tag begge på samme tid. Bondage handler mest af alt om at overlade kontrollen til sin partner og lade ham eller hende pirre dig for at opnå større nydelse og tilfredsstillelse.

Spilleregler for BDSM og bindelege

Når I dyrker BDSM sex, er det vigtigt med nogle spilleregler. Hvem skal domineres? Hvor hårdt? Skal der pirres først? Måske skal der plages om sex, eller I går all-in med blindfold, gag og pisk. Alt imens den ene part er fastbundet til sengen. Det er jer, der sætter reglerne, og hvor grænsen skal gå til. Det er vigtigt ikke at overskride hinandens grænser, men langt rykke dem i samme retning.

Jo flere gange i har prøvet bondage, desto mere vil i opleve, at grænsen rykker sig en smule for hver gang. Samtidig er et element af smerte også ofte med, selvom det i sidste ende handler om at opnå nydelse. Uanset hvad I er til, er det vigtigt at have klargjort nogle spilleregler, som I er enige om. På den måde blive oplevelsen langt bedre.

1. Respekt og tillad er altafgørende for bondage lege

I har begge vist interesse for at udforske bondage og bindeleg. Det er en rigtig god start. Men I bør også snakke om jeres fantasier, og hvad i hver især tænder på. Her bør I kunne finde en fællesgrund og ting i har lyst til at prøve sammen. Start stille og roligt ud og prøv jer frem. I kan altid skrue op for niveauet, når I først har prøvet BDSM. Det er gode ved dette univers.

Ligesom med så meget andet, er respekt og tillid vigtigt. Særligt når i leger i BDSM verdenen, hvor grænserne for alvor rykkes. Er det jeres første gang, anbefaler vi altid at gå stille frem, I kan altid starte blidt ud med et blindfold og senere rykke grænserne endnu mere med f.eks. en gagball. Et SM sæt vil også være et godt sted at starte og noget vi som ofte anbefaler til nye såvel som erfarne.

2. Hvor går jeres grænser indenfor BDSM

Det er vigtigt at give udtryk for begge jeres grænser. Og endnu mere vigtigt er det at respektere dem. Både jeres egne og hinandens, hvad har I lyst til, og hvad har I ikke lyst til. Hele BDSM verdenen er helt fantastisk at udforske og det bliver bestemt ikke kedeligt. Vi har et bredt udvalg af forskellige bindeting, så der er noget for enhver smag. Det er både i forhold til materialer og ikke mindst farver.

Er i helt nye, kan det selvfølgelig virke en smule uoverskueligt, men det er derfor vi er her. Du kan enten ringe til os, sende en mail eller besøge os i Aarhus. Ingen spørgsmål er pinlige eller på nogen måde dumme. Vi kommer også gerne med forslag og vores egne erfaringer med det udvalg vi har. Du kan altid regne med en personlig og ærlig betjening hos os.

3. Hvem er den dominante

I BDSM og bondage vil der typisk være en dominerende og en submissiv. For det meste falder det par meget naturligt, hvem der er den dominerende i sengen. Dog er det vigtigt lige at have det sat på det rene, inden I begiver jer ud i bindeleg. I kan også forsøge at bytte roller, for at se hvor det føles bedst. Måske kommer det bag på jer at det faktisk er kvinden der skal være den dominante.

Dominans er også særligt kendt i SM miljøerne, hvor det er lidt mere hardcore end blot blindfold og et par håndjern. Rigtig mange går i den tro at den dominante typisk er manden, men der er faktisk ligeså mange kvinder der elsker at dominerer. Har i ikke prøvet det før, kan i jo forsøge at bytte roller, som mand og kvinde. Vi heldigvis alle forskellige og vi skal gøre det som giver mening for os.

4. Husk altid et stop ord

De garvede og mere hardcore BDSM udøvere har typisk indgået en kontrakt med sin partner. Dog er det oftest ikke nødvendigt i blid bondage, så længe I lige har drøftet reglerne inden. Men ønsker I at begive jer ud i mere hård BDSM, kan en kontrakt for mange være god og betryggende. Det kan der også være lidt frækt over og I kan bruge det som en del af et pirrende forspil.

Her bliver I enige om regler og grænser. I hård BDSM og bondage, hvor rolleleg og magtspil indgår har man typisk også aftalt stopord, som den underdanige kan bruge, hvis det bliver for meget. Der er også nogle som aftaler to stop ord. Et hvor der blot skal skrues lidt ned og et andet hvor det er 100% stop. Husk det er jer som sætter reglerne for jeres sexleg.

Nyd magten ved bindelege

Bondage er til for nydelsens skyld. Det er ikke bare smerte og dominans. Nej, det er det pirrende element, kontrol og blanding af smerte og nydelse, som gør det yderst tilfredsstillende. Det er vigtigt at huske på, at det ikke skal være en straf at dyrke sex, hvor man er fastbundet. Det skal give tilfredsstillelse og være en pirrende, og ikke mindst fræk sexoplevelse.

Der er også en hvis magt ved at binde sin partner og se hende eller ham være helt magtesløs. Det er også en af grundene til at det er oftes er mænd der tænder på at fastspænde sin partner. Der er flere måder at binde sin partner på. Det kan enten være med reb, tape eller et bindesæt til sengen. Uanset hvilken type I vælger, er i altid sikret den bedst mulige kvalitet.

Overlad kontrollen til din partner

Typisk i bondage sex er det manden, der er den dominerende. Det er som om, at der er en stigende tendens i, at manden skal have kontrollen. Lad dem! Vi kvinder elsker at blive domineret - I soveværelset vel og mærke! Ikke andre steder. Findes der noget mere frækt end at blive kærtegnet og tilfredsstillet af sin mand. Uanset om det skal være blidt eller lidt hårdere, har vi udstyret til jer.

Alle sanserne bliver ekstra forstærket under bondage sex, fordi du som ofte både er bundet og med blindfold for øjnene. Ja, mere eller mindre magtesløs. Det er en utrolig fræk oplevelse med den partner, du elsker, fordi du har overladt hele kontrollen i hans hænder. Han kan gøre hvad han vil. Det er for nogle, noget man lige skal lære, men når du først kan slappe af, er det helt fantastisk.

Sådan starter I den frække leg

Du træder ind i soveværelset. Langsomt tager din mand alt tøjet af dig, smider dig ned på sengen og binder først dine håndled sammen med et reb. Dernæst spreder han dine ben og fastspænder dem til sengen med ankel manchetter. Du har ingen mulighed for at bevæge dig og tænker ’hvad skal der ske nu?’ Frem finder han et blindfold, der bindes stramt henover dine øjne.

De eneste sanser du kan bruge nu er følelse og hørelse. Varmen stiger i hele din krop og blot ved en enkelt berøring, bliver du 10 gange så tændt, som du plejer at gøre. Han kysser og kærtegner din krop overalt – du elsker det. Det er blot et eksempel på hvordan det kunne foregår. Det er naturligvis noget i helt selv bestemmer og tag det endelig i jeres eget tempo.

Bondage - Nybegynder eller erfaren

Det fede ved bondage er, at det kan tages i alle niveauer, begynder som øvet. Til dig som nybegynder, er et godt sted at starte med et par håndledsmanchetter og et blindfold. Det er det perfekte kit til en pirrende aften - måske med en lille fjer til at tirre med. Fjeren kan I bruge til kærtegne hinanden med, f.eks. over brystet, baller eller forsigtigt i ansigtet. 

Bondage sex kan tage et hav af drejninger, og det er jo heller ikke sikkert, at det er det samme, I har lyst til hver gang. Prøv f.eks. at lege med gag balls. Her kan du få en begynder gag med små huller i, der gør det meget lettere at trække vejret. I takt med at I bliver mere erfarne, kan i tage en lille flogger pisk i brug. En flogger kan sagtens bruges af begyndere, Det anbefaler vi ofte.

Hardcore og kinky lege for den erfarne

Er I lidt mere hardcore? Prøv med et halsbånd, en lidt større gag og måske en pisk eller paddle. Hvis bondage skal være mere kinky, kan I også prøve med brystvortekæder eller et sensation wheel. Det hele handler om smerte og nydelse. Der findes et hav af fetish tilbehør, er I, i tvivl så kontakt os endelig på telefon eller mail og lad os hjælpe jer bedst muligt.

Det lyder måske skørt for nogle at smerte skulle kunne give nydelse, men faktisk er vores smertetærskel en del større, når vi er ophidset, og vi ville kunne påtage os selv langt mere smerte. Ikke at det skal være ubehageligt, og vi nærmest skal være revet til blods – det er slet ikke det, bondage handler om. Alt handler om nydelse og tilfredsstillelse for begge parter.

100% diskret levering af BDSM udstyr

Når du bestiller BDSM udstyr på vores webshop, kan du være 100% sikker på, at alt er diskret leveret. Det er noget som betyder meget for os, hvorfor vores pakker også altid er helt diskrete i sort indpakning. Ligeledes er vores fysiske shop også helt diskret. Lige fra hvad der står på kontoudskriften til den mørke emballage uden logoer eller indekation af hvor det kommer fra. 

Har du et spørgsmål eller andet du er tvivl om i forhold til en ordre eller pakke, kan du altid kontakte. Det er naturligvis også helt diskret. Vi kunne aldrig drømme om at dele ud af informationer, du har givet os. Om det er online eller i vores butik. Alle fortjener et godt sexliv, hvorfor du også altid kan spørge os til råds. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig bedst muligt. Hos os er høj kundeservice en selvfølge.

Vi er her for at hjælpe dig

Uanset hvilket niveau af bondage og bindeleg i befinder jer på, har vi udstyret til jer. Er der noget i er i tvivl om eller har i andre spørgsmål til bondage, skal i ikke være bange for at kontakte os. Der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar. Så tøv ikke med at stille hvad end du har af spørgsmål. Vi vil med glæde hjælpe, både over telefon, mail eller i vores butik i Aarhus.

Der kommer hele tiden nye varer, og vi vil også meget gerne høre jeres mening. Har vi det rigtige udvalg, er de noget vi burde have, eller skal vi bestille noget hjem. For os handler det om at have glade og tilfredse kunder. Har du noget bestemt du leder efter, vil vi med glæde bestille det hjem. Vi er her for jeres skyld, husk altid på det.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.