Viser 1–32 af 37 resultater

Tænder I på frække bindelege? BDSM og bondage kan give nyt liv i ethvert sexliv. Har I endnu ikke prøvet kræfter med det, er det på høje tid. I må ikke lade jer ikke skræmme. Første gang og de efterfølgende gange kan I tage det i jeres eget tempo. Hos Alt Er Tys Tys har vi det bedste udvalg af udstyr til frække bindelege, så legen kan få frit spil. Om det er et par håndjern, manchetter, reb eller tape – det kan bruges alt sammen.

Vi har det rette udstyr til jer, der er til kinky sex lege, og som ønsker at udforske det pirrende BDSM univers. Bondage handler mest af alt om at overlade kontrollen til den ene part og lade ham eller hende pirre dig for at opnå større nydelse. Dette kan gøres på et utal af måder. I kan prøve jer frem, og det kan være en sjov leg at komme i gang med bondage. Er I nysgerrige på BDSM og hvad bondage kan gøre for jer? Så kan I læse mere om det I vores blogindlæg lige her. Start jeres nye eventyr med frække bindelege allerede i dag. Læs mere

-21%
DKK 500,00 DKK 395,00
-66%
DKK 595,00 DKK 200,00

Bondage Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 185,00

3 for 500 kr.

Sorte ankel manchetter

DKK 185,00
-13%
DKK 200,00 DKK 175,00
-22%
DKK 225,00 DKK 175,00

Bondage Manchetter

Håndledsmanchetter med metal

DKK 155,00
-45%
DKK 275,00 DKK 150,00
-41%
DKK 255,00 DKK 150,00
-39%
-41%
DKK 170,00 DKK 100,00

Bondage Reb og Tape

Bondage reb i bomuld 10 m

DKK 95,00
Ikke på lager
-72%
-63%

Bondage Reb og Tape

Bondage tape i rød

DKK 55,00

Hvad er bondage?

Bondage er en seksuel og pirrende oplevelse, der som ofte indebærer en form for binde udstyr. Navnet kommer ud af BDSM, som har alle de fire og mere hardcore områder. Bondage er dog den lidt mere blide form for BDSM. Det er typisk her du starter første gang. I kan bruge både være et blindfold, et par håndjern og eventuelt en lille pisk eller fjer. Det er vigtigt, at begge parter er med på, hvad legen kan give, og at I sætter grænser. 

Det handler i bund og grund om dominans og underkastelse, der giver tilfredsstillelse for begge parter. Det er en spændende verden for mange, der kan bruges til at skabe en større intimitet i forholdet. Start stille ud og bliv forelsket i den pirrende form for sex. Har I brug for en yderligere guide, skal I endelig kontakte os, Det er det vi her for.

Sådan leger I med bondage

Bondage kan være mange ting, og desværre er der rigtig mange misforståelser. Måske tankerne straks ryger hen på Fifty Shades of Grey og den underskrevne kontrakt, Ana har i hånden. Så ekstremt behøves det slet ikke at være. Er I vant til bondage, kan det selvfølgelig være en mulighed. Men det vigtigste at huske er, at BDSM universet kan være pirrende og sjovt for begge parter.

Heldigvis har den bedst-sælgende historie Fifty Shades of Grey også været med til at nedbryde tabu og stigma omkring BDSM og bondage. Faktisk steg efterspørgslen på udstyr til de frække bindeleg gevaldigt efter udgivelsen af trilogien. Før var det forbundet med ’freaky’ fetishes, hvorimod i dag hvor legen kan udfolde sig i de fleste danske hjem.

Bondage kan give et bedre sexliv

Alle ønsker et mere legende sexliv. Så hvorfor ikke komme i gang med bondage. Det bringer jer tættere sammen og styrker jeres forhold - også udenfor soveværelset. Et godt sexliv er hele essensen i et godt og stærkt parforhold. Der er også en masse andre sundhedsmæssige fordele ved et aktivt sexliv. Du kan læse mere om dem her. Brug de frække bindelige til at skabe en Fifty Shades of Grey stemning derhjemme. 

Hele BDSM universet handler meget om tryghed og tillid sin partner. I sætter grænsen sammen. De første par gange kan bruges til at prøve jer frem. Start stille og roligt ud og ryk jeres grænser langsomt mere og mere. Har I svært ved at komme i gang med bondage, vil vi hellere end gerne guide jer og vise jer til frække bindelege.

Bondage udstyr – er det bare et par håndjern?

Bondage kan være et par håndjern, men det kan også være meget mere end det. Når vi taler om bondage og udstyr til bindeleg generelt, er der groft sagt tre kategorier, vi kan dele det op i; tape, reb samt håndjern eller manchetter. De kan bruges både blidt og hårdt, hvorfor det er vigtigt, at begge parter er med på, hvad det kan give. Hvis det kun er den ene part, der vil i gang med bondage, får I svært ved at lykkedes.

Der er dog ingen grund til, at I har svært ved det. Legen kan nemlig udfolde sig, præcis som I ønsker det. Glem de mange ideer fra Fifty Shades of Grey, hvis de ikke kan bruges af jer. Selv om den ene part er den dominerende, er det vigtigt, at begge parter sætter grænsen. Skal I spice det ekstra op, kan en vibrator altid bruges for en ekstra vild orgasme.

Tape der kan bruges til BDSM

Når vi siger tape, er det selvfølgelig ikke almindelig tape men bondage tape, der hverken niver eller på anden måde irriterer huden. Og det er altså heller ikke en engangsforestilling. Tape til bondage kan bruges igen og igen! Du ruller det bare sammen, og så er det klart til at blive brugt næste gang. Oftest bruges tapen til at fastspænde den ene part om enten håndled eller ankler. 

Men legen stopper altså ikke her. Bondage tape kan bruges til meget mere. Det kan f.eks. bruges som blindfold eller på munden i stedet for en gag ball. Det kan sagtens bruges her, da det ikke klistrer sig helt fast på hud, hår og møbler. Tape kan være en god måde at komme i gang med bondage. Der er simpelthen så mange frække muligheder. Kun dig og din partner kan give BDSM universet jeres eget præg.

Eksperimentere med reb til bindeleg og BDSM

Hvis I kunne tænke jer at eksperimentere med reb til frække bindelege, er det ikke et hvilket som helst reb, I skal have fat i. Det skal helst være et bondage reb. Disse er typisk lavet af blødt bomuld, så det ikke giver nogle brandmærker eller slidsår. Derudover er det oftest 10 meter langt, så det kan bruges på mange måder. De sikrer, at binding og fiksering kan gøres på en komfortabel og sikker måde.

Bondage reb kan bruges på flere forskellige måder. Typisk bruges det på samme facon som håndjern eller håndledsmanchetter. Her kan den ene part binde arme eller ben sammen – eller begge dele. Den ene part kan også blive spændt fast til sengestolpen eller andre møbler. Bondage kan give jer mulighed for at blive bundet i alle mulige frække stillinger. Det kan gøres på mange måder, og I sætter grænsen.

Et par håndjern eller manchetter 

Sexlegetøj som håndjern eller manchetter er et must i natskuffen, når I for første gang skal i gang med bondage. Princippet i håndjern og manchetter er det samme. Det handler om at blive fastspændt om ankler eller håndled. Derudover er det udstyr, der kan give begge parter flere muligheder for at blive fastspændt til møbler. I kan sågar få sexmøbler, der er lavet specielt til formålet, både med og uden vibrator.

Ofte er manchetter lidt strammere og mere robuste end håndjern. Det handler om at prøve jer frem, og se hvad bondage kan gøre for jer. Ellers anbefaler vi som oftest et par håndjern, gerne med plys, til første gang. De sikrer høj komfort og strammer ikke for meget om håndleddene. Den ene part vil dog stadig føle sig fastspændt, hvilket jo også er meningen.

Hvad er BDSM?

Nu har vi nævnt akronymet BDSM et par gange, men det kan være, du har svært ved at finde frem til, hvad det er. BDSM står for: Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Bondage kan derfor være en stor del af BDSM. Bondage kan gøres alene, selvom det også indgår i D, S og M. Bondage går nemlig i høj grad ud på dominans. Det er hele fundamentet i det.

Ved at binde en partner kan den ene part dominere den anden, der er bundet, og som underkaster sig. Her overlader man altså kontrollen til sin partner, hvilket kan give nydelse til begge parter. Ofte er rollespil og magtspil også en del af BDSM, hvor hver part i forholdet indgår i hver sin rolle som dominant og submissiv.

Velkommen til en verden af BDSM 

Der findes rigtig meget forskelligt udstyr indenfor BDSM, alt fra blid bondage til det lidt mere hardcore BDSM udstyr. Der findes ligeledes mange måder at bruge bondage og BDSM i soveværelset. Men du kan sagtens dyrke bondage som nybegynder. Her ville et par håndjern eller manchetter være gode til første gang med bondage. For at vække alle sanserne, er et blindfold et helt uundværligt stykke sexlegetøj.

Manchetterne, som også er håndjern, blot med spænderem, gør dem en del sværere at ’bryde’ ud af. Du kan få manchetter til både håndled og ankler. Første gang kan I starte med en af delene. Efter et par gange kan I prøve jer frem med ankelmanchetter. Bondage handler mest af alt om at overlade kontrollen til den ene part.

Spilleregler for frække bindelege

Når I dyrker BDSM sex, er det vigtigt med nogle spilleregler. Hvem skal domineres? Hvor hårdt? Skal der pirres først? Måske skal der plages om sex, eller I går all-in med blindfold, gag og pisk. Alt imens den ene part er fastbundet til sengen. Det er jer, der bestemmer reglerne, og sætter grænsen. Det er vigtigt ikke at overskride hinandens grænser, men langsomt rykker dem i samme retning.

Jo flere gange I har prøvet bondage, desto mere vil I opleve, at grænsen rykker sig en smule for hver gang. Det kan gøres på mange måder, og det forskellige udstyr kan bruges som I ønsker det. Uanset hvad I er til, er det vigtigt, at I sætter grænsen, og er enige om den. På den måde bliver oplevelsen langt bedre.

1. Respekt og tilladelse er altafgørende for bondage lege

Hvis begge parter er klar på at komme i gang med bondage, er I klar til at udforske frække bindelege for første gang. Men I bør også snakke om jeres fantasier, og hvad I hver især tænder på. Det kan sagtens være, I har forskellige ideer om, hvad der kan gøres i forbindelse med en bondageleg. Her bør I kunne finde en fællesgrund og ting, I har lyst til at prøve sammen. I skal ikke begynde legen, hvis I har svært ved at blive enige. 

Ligesom med så meget andet, er respekt og tillid vigtigt. Særligt når I leger i BDSM verdenen, hvor grænserne for alvor kan rykkes. Er det jeres første gang, anbefaler vi altid at prøve jer frem. I kan altid starte blidt ud med et blindfold og senere rykke grænserne endnu mere med f.eks. en gagball. Et SM sæt vil også være et godt sted at starte, og noget som vi ofte anbefaler til nye såvel som erfarne.

2. Hvor går jeres grænser indenfor BDSM

Det er vigtigt at give udtryk for jeres grænser. Og endnu mere vigtigt at de respekteres. Bondage kan gøres når dette overholdes. Hele BDSM verdenen er helt fantastisk at udforske, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Vi har et bredt udvalg af forskellige bindeting, så der er noget for enhver smag. Det er både i forhold til materialer og ikke mindst farver.

Er det første gang, kan det selvfølgelig virke en smule uoverskueligt, men det er derfor, vi er her. Du kan enten ringe til os, sende en mail eller besøge os i Aarhus. Ingen spørgsmål er pinlige eller på nogen måde dumme. Vi kommer også gerne med forslag og vores egne erfaringer med det udvalg vi har. Du kan altid regne med en personlig og ærlig betjening hos os.

3. Hvem er den dominante

I BDSM og bondage vil der typisk være en dominerende og en submissiv. For det meste falder det par meget naturligt, hvem der er hvem. Dog er det vigtigt lige at have det sat på det rene, inden I begiver jer ud i bindeleg. I kan også forsøge at bytte roller efter et par gange, for at se hvad der føles bedst. Måske kommer det bag på jer, hvem der skal være den dominante.

Dominans er også særligt kendt i SM miljøerne, hvor det er lidt mere hardcore end blot blindfold og et par håndjern. Rigtig mange går i den tro, at den dominante typisk er manden, men der er faktisk ligeså mange kvinder, der elsker at dominere. Har I ikke prøvet det før, kan I jo forsøge at bytte roller, som mand og kvinde. Vi er heldigvis alle forskellige, og vi skal gøre det, som giver mening for os.

4. Husk altid et stop ord

De garvede og mere hardcore BDSM udøvere har typisk indgået en kontrakt med sin partner - ligesom man så i Fifty Shades of Grey. Dog er det oftest ikke nødvendigt i blid bondage, så længe I lige har drøftet reglerne inden. Men ønsker I at begive jer ud i mere hård BDSM, kan en kontrakt for mange være god og betryggende. Det kan der også være lidt frækt over, og I kan bruge det som en del af et pirrende forspil.

Her bliver I enige om regler og grænser. I hård BDSM og bondage, hvor rolleleg og magtspil indgår, har man typisk også aftalt stopord, som den underdanige kan bruge, hvis det bliver for meget. Der er også nogle som aftaler to stop ord. Et hvor der blot skal skrues lidt ned, og et andet hvor det er 100% stop. Husk det er jer, som sætter reglerne for jeres sexleg.

Nyd magten ved frække bindelege

Bondage er til for nydelsens skyld. Det er ikke bare smerte og dominans. Det er det pirrende element af kontrol eller mangel på samme, samt en blanding af smerte og nydelse, som gør det yderst tilfredsstillende. Det er vigtigt at huske på, at det ikke skal være en straf at dyrke sex, hvor man er fastbundet. Det skal give tilfredsstillelse og være en pirrende, og ikke mindst fræk sexoplevelse.

Har du svært ved det, eller er det ikke den oplevelse du får, er det måske ikke det rigtige for dig. Der er flere måder at binde sin partner på kan gøres. Det kan enten være med reb, tape eller et bindesæt til sengen. Det kan være det tager et par gange, før I har fundet det helt rigtige udstyr.

Overlad kontrollen til din partner

Findes der noget mere frækt end at blive kærtegnet og tilfredsstillet af sin partner. Uanset om det skal være blidt eller lidt hårdere, har vi udstyret til jer. Når I sætter grænsen for jeres leg, kan I også nemmere finde det, der kan bruges af jer. 

Alle sanserne bliver ekstra forstærket under bondage sex, fordi den som er bundet og har blindfold for øjnene, er mere eller mindre magtesløs. Det er en utrolig fræk oplevelse med den partner, du elsker, fordi du har overladt hele kontrollen i deres hænder. Det er for nogle, noget man lige skal lære, men efter første gang er det måske nemmere at slappe af.

Sådan starter I den frække leg

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at starte jeres frække bindelege. Har I svært ved at komme i gang, giver vi jer dog gerne noget inspiration. Ellers kan I jo som så mange andre par blive inspireret af bøgerne eller filmene Fifty Shades of Grey. Første gang I skal lege med bondage er det vigtigt, I sætter grænsen inden.

Hvis det først bliver gjort efter et par gange, er der en risiko for, at I allerede har overskredet nogle grænser - og det er ikke det, der er planen. Brug derfor den tid I har brug for. I kan altid udvide legen, bruge nyt udstyr eller andet der gør, at det bliver ved med at være pirrende og spændende og jer begge. Frække bindelege kan være meget mere og andet, end det du ser i Fifty Shades of Grey.

Bondage - Nybegynder eller erfaren

Det fede ved bondage er, at det kan udøves på alle niveauer, begynder som øvet. Til dig som skal prøve kræfter med legen for første gang, er et par håndledsmanchetter og et blindfold et godt sted at starte. Det er det perfekte kit til en pirrende aften - måske med en lille fjer. Fjeren kan I bruge til kærtegne hinanden med, f.eks. over brystet, baller eller forsigtigt i ansigtet. 

De frække bindelege kan tage et hav af drejninger, og det er jo heller ikke sikkert, at det er det samme, I har lyst til hver gang. Prøv f.eks. at lege med gag balls. Her kan du få en begynder gag med små huller i, der gør det meget lettere at trække vejret. Efter et par gange kan I også tage en lille flogger pisk i brug. En flogger kan sagtens bruges selv I er nye.

Hardcore og kinky lege for den erfarne

Er I lidt mere hardcore? Prøv med et halsbånd, en lidt større gag og måske en pisk eller paddle. Hvis bondage skal være mere kinky, kan I også prøve med brystvortekæder eller et sensation wheel. Der findes et hav af fetish tilbehør, der gør at I kan have svært ved at mærke forskel på smerte og nydelse. 

Det lyder måske skørt for nogle at smerte skulle kunne give nydelse, men faktisk er vores smertetærskel en del større, når vi er ophidset, og vi kan klare langt mere smerte end normalt. Ikke at det skal være ubehageligt, og vi nærmest skal være revet til blods – det er slet ikke det, de frække bindelege handler om. Alt handler om nydelse og tilfredsstillelse for begge parter.

100% diskret levering af BDSM udstyr

Når du bestiller BDSM udstyr på vores webshop, kan du være 100% sikker på, at alt er diskret leveret. Det er noget, som betyder meget for vores kunder, hvorfor vores pakker altid er helt diskrete i sort indpakning. Ligeledes er vores fysiske shop også diskret. Lige fra hvad der står på kontoudskriften til den mørke emballage uden logo. Første gang du besøger butikken, kan du altså gøre det uden bekymringer. 

Har du et spørgsmål, eller andet du er tvivl om i forhold til en ordre eller pakke, kan du altid kontakte os. Alle fortjener et godt sexliv hvad end det indebærer frække bindelege eller ej, hvorfor du også altid kan spørge os til råds. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig bedst muligt. Hos os er god kundeservice en selvfølge.

Vi er her for at hjælpe dig

Uanset om I har prøvet bondage et par gange eller flere har vi udstyret til jer. Er der noget I er i tvivl om, eller har I andre spørgsmål til bondage, skal I ikke være bange for at kontakte os. Der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar. Så tøv ikke med at stille hvad end du har af spørgsmål. Vi vil med glæde hjælpe, både over telefon, mail eller i vores butik i Aarhus.

Der kommer hele tiden nye varer, og vi vil også meget gerne høre jeres mening. Har vi det rigtige udvalg? Er de noget vi burde have? Eller skal vi bestille noget hjem? For os handler det om at have glade og tilfredse kunder. Har du noget bestemt du leder efter, vil vi med glæde bestille det hjem. Vi er her for jeres skyld, husk altid på det.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.