BDSM TILBEHØR

BDSM, bondage eller SM - kært barn har mange navne og om muligt endnu mere udstyr. Vi har samlet alt inden for BDSM tilbehør på ét sted, så du nemt kan finde netop det BDSM-udstyr, du leder efter. Her finder du bl.a. spredestang, sexlagen, metalredskaber og meget mere. Læs mere

Viser alle 15 resultater


Alt inden for BDSM tilbehør

BDSM er en leg, der kræver sit udstyr. Uanset om du blot er til bondage delen eller også bruger elementer af SM i legen, har du brug for det rette BDSM tilbehør. Vores kategori med ekstra udstyr til BDSM indeholder alt det, du ikke vidste du manglede. 

Her finder du ekstra udstyr til bondage, ekstra pirrende værktøjer til leg med smerte samt frækt udstyr til kyskhedslege. Hos Tys Tys giver vi dig altid et bredt udvalg af sexlegetøj og udstyr til BDMS.

Leg med sanserne

En stor del af BDMS omhandler leg med sanserne. Uanset om der blot er tale om let pirrende berøring eller hårde slag og smerte, er det dine sanser, der er i fokus. Bruger du blindfold eller maske som en del af legen vil du miste evnen til at se, og på den måde skærpe dine andre sanser. 

I vores kategori med BDSM tilbehør finder du forskelligt udstyr, der kan pirre og vække sanserne. Prøv for eksempel et stearin lys lavet specielt til BDSM brug. Det brænder ved en lavere temperatur, og du kan derfor hæle den varme stearin udover din partner. 

Fuldend fantasien 

Har du en specifik fantasi, som du ønsker at udleve, er det selvfølgelig også sjovest, hvis du kan få præcis det udstyr du har brug for. Nogle gange skal der blot en enkel lille ting til, for at du kan fuldende den frække fantasi og udleve den fuldt ud. 

Måske kræver fantasien en bestemt form for bondageudstyr eller måske skal BDSM udstyret være i metal. Nogle gange handler vores fantasier lige så meget om stemningen og udstyrets design, som om hvilke ting du og din partner skal gøre ved hinanden.


BDSM kræver sit udstyr

BDSM er lidt af et udstyrsstykke. Legen kræver kort sagt, at du har det rette udstyr til at udleve den. Udstyrets karakter og mængde kommer naturligvis an på, præcis hvilke BDSM fantasier du har og ønsker at udleve. 

Når du handler hos Tys Tys, er en ting hvert fald helt sikker. Du kommer ikke til at gå ned på udstyr. I vores BDSM tilbehør finder du alt det ekstraudstyr der findes til bondage og SM. På den måde kan du altid finde, hvad du har brug for til at opnå præcis den stimulering du ønsker.

Ekstra udstyr til bondage

Under vores bondagekategori finder du klassisk bondageudstyr som for eksempel håndjern, manchetter og reb. Men der kan være andet udstyr til bondage, som ikke nødvendigvis er en fast del af legen. Her kan det være en god idé at kigge under vores BDSM tilbehør.

Her finder du blandt andet bondage halsbånd. Det frække bondageudstyr er perfekt til underdanig slaveleg. Derudover finder du også spredestange og hogtie remme, som kan kombineres med vores ankel- og håndledsmanchetter.

Sexlegetøj til kyskhedslege

Mange nyder at udforske kyskhedslege som en del af deres BDSM univers. Her er et penisbur eller kyskhedsbælte selvfølgelig helt uundværligt. Ved låse din penis inde er du i din partners fulde magt, og så føles det virkelig pirrende at have det på. 

Et penisbus i metal er perfekt til dig, der ønsker en intens følelse af fasthed og fiksering omkring penis. Derudover så passer metallooket perfekt ind i BDSM universet, hvor du nemt finder matchende udstyr i metal og læder. Bliv inspireret til nye stimulerende lege med vores tilbehør til BDSM.


Få en ekstra pirrende oplevelse

BDSM tilbehør er alt det, der kan gøre din oplevelse endnu mere pirrende og intens. Det er det perfekte sted at kigge, hvis du søger noget der kan give dig og din partners stimulerende lege noget nyt og ekstra frækt. Tilbehøret kan gøre bondagen endnu mere intens eller tilføje nye elementer til legen.

Prøv for eksempel et såkaldt Wartenberg Pinwheel. Det er et metalhjul med små pigge. Det køres over huden og smerten øges eller mindskes alt efter hvor hårdt du presser. Disse metalhjul er virkelig pirrende og kan bruges af nybegyndere såvel som mere øvet udøvere af BDSM.

Metal sexlegetøj i mange former

Mange ønsker at bruge sexlegetøj af metal, når de skal bruge det som en del af deres bondageleg eller generelle BDSM udfoldelser. Metal sexlegetøj har et flot, elegant og klinisk udseende, som passer perfekt ind i universet med læder, bondage og smertelege. 

Derfor finder du også udstyr og sexlegetøj i metal under vores kategori med BDSM tilbehør. Et metal sexlegetøj kan være en butt plug såvel som et såkaldt metalhjul. Vi har også kyskhedsbælter i metal, så du kan få et komplet sæt der matcher i stilen og fuldender fantasien.

Find alt til dine BDSM lege

Hos Tys Tys bestræber vi os på at have det bedste sortiment, der bærer præg af høj kvalitet og lave priser. Derfor kan du også finde alt til dine BDSM udfoldelser lige her. Vi har udstyr til bondage og SM for både erfarne og nybegyndere. 

Du kan finde ekstra udstyr til legen eller nogle af de mest essentielle elementer. Vi har det helt simple udstyr som et blindfold såvel som større udstyr som sexmaskiner og møbler. Bliv inspireret af vores store udvalg inden for BDSM og opdag en verden af nydelse.