Basic penis pumpe i sort

DKK 400,00 DKK 150,00

  • Basic penis pumpe i sort
  • Få hjælp til din rejsning
  • Få større erektioner
  • Få mere følelse

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 110128B Kategorier: , , GTIN: 110128B

Basic penis pumpe i sort – opnå en kraftigere erektion

Er du på jagt efter en helt basic penis pumpe, der gør hvad den skal uden problemer, og som er nem at bruge? Så behøver du ikke lede længere, vi har nemlig her fundet penispumpen til dig. Selve pakken indeholder en pumpe (cylinder), et silikone mundstykke til penis, en lille slange og selve håndtaget til at pumpe med. Med en penispumpe kan du få en kraftigere erektion, hvilket holder i flere timer, og så giver den også en unik pirrende følelse når du bruger den.

Hvordan virker en basic penis pumpe?

Denne basic penis pumpe, ligesom andre penis pumper, virker ved at du indsætter din penis i cylinderen og begynder at pumpe. Pumpen skaber et undertryk i cylinderen, hvilket vil forstørre din penis. Dette sker fordi der tilføres mere blod til penis, hvilket gør at den svulmer op og bliver større. Du kan bruge pumpen indtil du har en passende størrelse og følelse, og effekten holder i flere timer, så du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har sex lige med det samme. Denne pumpe skal samles inden brug.

Hvorfor bruge en penispumpe?

For mange mænd har en følelse af, at de ikke er store nok. Dette problem, om det er reelt eller ej, kan løses med denne basic penis pumpe. Pumpen kan også hjælpe, hvis du har problemer med din rejsning, og har brug for noget hjælpe til dette. Når du bruger pumpen tilføres mere blod til penis end ellers, hvilket også kan forhøje følelsen i penis. Er du interesseret i produkter der hjælper dig med din erektion, kan du se vores udvalg her: Bedre erektion.

Hvem kan bruge en penis pumpe?

Alle med en penis kan bruge en penis pumpe og få gavn af den, dog er en penis pumpe særligt effektiv til dig, der har rejsningsproblemer. Pumpen kan også benyttes som genoptræning af vævet i svulmelegemerne, primært så du kan forbedre elasticiteten og ikke mindst vedligeholde vævets sundhed i din penis. Brug din penispumpe til sololeg eller sammen med din partner for en vildere sexoplevelse. Det er på ingen måde pinligt at bruge en penis pumpe, og din partner vil være smigret over dit ønske om at kunne give dem en større oplevelse.

Vægt 220 g
Materiale

ABS + Silikone

Farve

Sort

Længde

22 cm

Diameter

7 cm

X