Basic butt plug i pink

DKK 70,00

 

  • Basic anal plug i pink
  • Lavet i PVC
  • God til begyndere og mere erfarne
  • Husk altid glidecreme sammen med

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BI-017001 Kategorier: , , , , GTIN: 6959532300574

Øvelse gør mester — prøv en basic butt plug i pink

Har du besluttet dig for at investere i en butt plug? Men du ved ikke hvilken plug du skal prøve? En basic butt plug i pink, er en perfekt introduktion ind i anal verdenen.

Pluggen har en længde på 15 cm, og er derfor perfekt til nybegynderen og til den øvede. Designet består af en afrundet top, en krop der bliver bredere, og et anker eller fod, som opfører sig som en “stopper”. Det gør den behagelig at bruge og nem at indføre.

Med en basic butt plug i pink, får du en plug lavet i PVC, hvilket betyder at den har en glat og fin overflade. Brug den med en vandbaseret glidecreme, og oplev en lækker, pirrende og fræk anal stimulation.

Butt plugs er gode at bruge til sololeg, især hvis du tænder på at blive fyldt op analt. Men de kan også kombineres med andet sexlegetøj, eller blive brugt under sex med din partner.

Når du har indført din basic butt plug i pink, kan din partner også mærke den. Udover at den presser dig vaginalt, så presser den også din partner, når han kommer ind og ud af dig vaginalt. Det giver både dig og din partner ekstra nydelse, og intensiviser jeres orgasmer.

Det skal du huske når du bruger butt plugs

Husk den vandbaserede glidecreme, især fordi at det er anal stimulation. Din anus producerer nemlig ikke selv væske. Husk også at rengøre dit legetøj ordenligt efter hvert brug. Brug en rensespray til sexlegetøj.

Er dit værste mareridt, at du ikke føler dig ren nok til anal leg, så invester i en anal douche. På den måde er du sikker på, at der er rent før du begynder anal leg med din partner.

Vægt190 g
Farve

Pink

Materiale

PVC

Oversigt

 

  • Basic anal plug i pink
  • Lavet i PVC
  • God til begyndere og mere erfarne
  • Husk altid glidecreme sammen med

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basic butt plug i pink”