Bækkenbundskugler og Vibrator Æg Sæt

DKK 695,00 DKK 369,00

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 3 forskellige størrelser i medicinsk silikone
 • indeholder et vibrator æg

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YAI66W-017B Kategorier: , , , , GTIN: YAI66W-017B

Bækkenbundskugler og vibrator æg – Få det bedste fra to bestsellere

Styrk din bækkenbund og træn dig til bedre orgasmer, samtidig med at pakken byder på frække parlege med et vibrator æg. Sættet indeholder bækkenbundskugler i mørke lilla i 3 forskellige størrelser og vægte. Vi anbefaler altid, at du starter med den laveste vægt og arbejder dig op ad, jo mere øvet du bliver.

Kraftigere orgasmer

Med bækkenbundskugler kan du træne dig til bedre orgasmer ved at øge følsomheden i underlivet. Det kan give dig bedre og kraftigere g-punkts orgasmer. Du træner nemlig din muskulatur i underlivet, som trækker sig sammen under orgasmen.

Sundere underliv

Da bækkenbundsøvelser styrker muskulaturen i dit underliv, kan det hjælpe dig til at undgå vandladnings problemer, nedsynkning af skedevægge samt nedsynkning af livmoderen. Der er rigtig mange fordele ved et stærkt underliv, og ikke nok med, at du undgår de nævnte problemer, så forstærker et stærkt og sundt underliv altså også dine orgasmer. Og hvem ønsker ikke det?

Fræk leg med vibratorægget

I sættet medfølger der et genopladelig vibrator æg. Ægget kan du også bruge til bækkebundsøvelser, der styrker dit bækken. Det byder dog også op til sololeg eller sjove parlege i eller udenfor hjemmets fire vægge.

Før ægget op, og lad din partner tage styringen, med den trådløse fjernbetjening. Ægget har 10 forskellige vibrationer og er genopladelig via det medfølgende USB-stik. Derudover er det lydsvag og 100% vandtæt. så lad dig stimulere hvor og når som helst.

Hvordan bruger jeg bækkenbundskuglerne?

Start ud med at smøre lidt glidecreme på den valgte kugle. Brug altid vandbaseret glidecreme til sexlegetøj i silikone. Du kan med fordel bruge vores PJUR basic vandbaseret glidecreme.

Du kan lave bækkenbundsøvelser i mange forskellige stillinger. Før din kugle op i skeden, og find dig til rette ved eksempelvis at stå op, sidde ned, eller ligge på ryggen. Start ud med at bruge det æg der vejer mindst, og skift så til et æg der vejer en tand mere, efter en periode med træning. Knib sammen om kuglerne, og knib i op til 20 sekunder inden du stopper knibet. Gentag øvelserne så mange gange du kan, gerne i 4-5 minutter.

Hold dine kugler rene

Når du har brugt en af kuglerne eller ægget, skal det rengøres. Dette gøres blot ved at vaske med varmt vand og herefter tørre dem af. Du kan med fordel benytte vores yndlings rensespray fra Special Cleaner, som er specielt designet til at rengøre sexlegetøj. Spray blot 2-3 gange og tør af eller lad dem tørre af sig selv.

Stort udvalg hos AltErTysTys.dk

Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af forskellige træningsredskaber. Vil du se flere forskellige slags bækkenbundskugler, inden du går i gang med din træning, kan du klikke her.

Vægt 510 g
Farve

Mørk lilla

Vægt

S: 46 g – M: 88 g – L: 104

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Genopladningsmetode

Vibrator æg – genopladeligt

Vibration

10 hastigheder

Oversigt

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 3 forskellige størrelser i medicinsk silikone
 • indeholder et vibrator æg

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min
 4. Den vibrerende bækkenbundskugle kan både bruges som vibrator æg og bækkenbundskugle
 5. Tænd vibrator ved at trykke på ON knappen på remote

Efter brug:

 1. Sluk vibrator ved at trykke på OFF knappen på remote
 2. Vask under den varme hane
 3. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad den tørre
 5. Oplad vibrator med USB-kabel (indsæt i DC jack på bækkenbundskugle)
X