Bækkenbundskugler med 6 Forskellige Vægte – PRISVINDER

DKK 349,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Træn dig til bedre orgasmer
 • 6 Forskellige vægte 38g-120g
 • Særligt gode til kvinder der lige har født
 • Både til begyndere og erfarne

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YAI-002K Kategorier: ,

Bækkenbundskugler – et effektivt træningsredskab

Du har sikkert hørt om bækkenbundsøvelser før. Bækkenbundskugler er et træningsredskab, der er designet til styrke dit bækkenbund.

Særligt kvinder der lige har født, har problemer med bækkenbundskugler der ikke er tunge nok. Alle kuglerne er samme størrelse, men forskellig vægt. Selvom du ikke er gravid eller har været, kan du sagtens bruge bækkenbundskugler. De styrker nemlig dit underliv, gør det strammere og kan hjælpe med at give dig bedre og kraftigere orgasmer. Dette sæt kan både bruges af begyndere og den mere erfarne.

6 forskellige vægte

Har du prøvet bækkenbundskugler før og er du lidt træt af de ikke er tunge nok? Så er det dette sæt du skal have med 6 forskellige vægte. Der er nemlig 3 yderligere vægte og den tungeste vejer 120g. Jo oftere du laver dine knibeøvelser, jo bedre. Da der er 6 forskellige vægte kan du starte med den letteste vægt. Med tiden vil du kunne skifte mellem kuglernes vægte, da du bliver mere og mere trænet, og dermed også stærkere i dit bækkenbund.

Få et sundere underliv – og sexliv

Alle kan træne sit bækkebund, og faktisk er der mange fordele ved et stærkt bækken. Jo stærkere din muskulatur er i underlivet, jo færre problemer. Du undgår eksempelvis vandladningsproblemer, nedsynkning af skedevægge samt livmoder.

En anden bestemt god fordel er, at når du træner dit bækkenbund og dets muskulatur, så kan du faktisk opnå kraftigere orgasmer. Så sidder du og overvejer, om du gider at lave dine knibeøvelser? Så er svaret ja. Hvem ønsker ikke et sundere underliv og kraftigere orgasmer?

Hvordan gør man?

Start med at smøre den valgte kugle med lidt vandbaseret glidecreme inden du fører den op i skeden. Du kan lave knibeøvelserne i mange forskellige stillinger, så sæt dig ned, læg dig på ryggen eller siden, eller gør det mens du står op. De mere erfarne vil også kunne bruge bækkenbundskugler imens de går rundt. Når du har fundet dig til rette, begynder du at knibe. Træk sammen i underlivet, og knib om kuglen. Hvert knib du laver må gerne tage op til 20 sekunder, inden du slipper igen. Gentag øvelsen i ca. 4-5 minutter og så er du ellers færdig med dagens knibeøvelser.

Glidecreme er din ven

Vi anbefaler altid at bruge glidecreme til alt sexlegetøj, også til disse bækkenbundskugler selvom de er til at træne med. Glidecremen gør det nemmere og behageligere for dig, at føre en kugle op. Det kan være, at du allerede har noget liggende, og hvis ikke, er det helt sikkert en god investering, da det også er godt at bruge under sex.

Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da kuglerne er lavet i medicinsk silikone. Dette materiale tåler ikke anden type glidecreme, da andet vil ødelægge silikonen. Du kan med fordel bruge vores PJUR Basic vandbaserede glidecreme, som giver god smørelse og forlænger levetiden på dine bækkenbundskugler.

Efter brug

Når du er færdig med dagens knibeøvelser, skal du huske at rengøre bækkenbundskuglerne. Silikonen gør at de ikke samler særlig mange bakterier, og derfor er utrolig nemme at rengøre. Vask blot kuglerne i varmt vand, tør af, og rens eventuelt efter med en rensepray. Har du ikke en i forvejen, anbefaler vi Special Cleaner, der er lavet til netop at rense sexlegetøj.

God fornøjelse med dine nye bækkenbundskugler! Vi håber du bliver glad for dem.

Vægt750 g
Farve

Multi

Vægt

1: 38g – 2: 56g – 3: 73g – 4: 91g – 5: 107g – 6: 120g

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Træn dig til bedre orgasmer
 • 6 Forskellige vægte 38g-120g
 • Særligt gode til kvinder der lige har født
 • Både til begyndere og erfarne

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bækkenbundskugler med 6 Forskellige Vægte – PRISVINDER”