Bækkenbundskugler 3 stk

DKK 169,00

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings-problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 3 forskellige størrelser i lilla medicinsk silikone
 • 100% vandtætte

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): 67 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings-problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 3 forskellige størrelser i lilla medicinsk silikone
 • 100% vandtætte

Læs Mere.

Beskrivelse

Bækkenbundskugler 3 stk – træn dig til bedre sex

Med bækkenbundskugler kan du træne dig til flere og bedre orgasmer. De små kugler øger nemlig følsomheden i skeden, når du træner med dem, og det er bare en af de lækre effekter ved at bruge disse kugler. Dette sæt kommer med 3 størrelser, så du kan arbejde dig op, eftersom du bliver stærkere og mere sikker i øvelserne. Gå rundt eller sid ned med kuglen i, i cirka 15 minutter, og gerne 3 gange om ugen for den optimale effekt. Du kan også forsøge at bruge bækkenbundskuglerne lige inden sex med din partner, hvilket kan lide til nogle intense G-punkts orgasmer.

Sådan gør du

Ligesom med alle andre muskler, så bør du også træne din bækkenbund. Der er flere sundheds-relaterede konsekvenser ved at lave sine knibeøvelser, hvor et forbedret sexliv er bare én af dem. Du laver knibeøvelser ved at stramme op i bækkenet. Et korrekt knib starter ved anus og bevæger sig ligesom frem. Stram i 20 sekunder og hold derefter 20 sekunders pause. Gentag denne øvelse i et par minutter og allerede efter et par uger kan du mærke en betydelig forskel. Når man bruger bækkenbundskugler, så kan ens knibeøvelser være mere effektive.

Bedre sex

Jo stærkere dit bækken er, jo strammere vil du også føles. Det hjælper både på dit sexliv i forhold til din følsomhed i skeden, og det hjælper også på vandladningsproblemer, som inkontinens og afføringstrang. Jo mere følsom du er, jo mere vil du naturligvis også kunne mærke under sex, både med en partner og ved onani. Dette kan lede til lettere, flere og bedre orgasmer. Leder du efter andre værktøjer til bedre orgasmer, så kan du med fordel se vores udvalg her: Bedre orgasmer.

Hvem kan bruge dem?

Det er ingen overdrivelse at sige, at alle kvinder kan bruge bækkenbundskugler. Hvis du er som kvinder er flest, så kan knibeøvelserne blive en smule kedelige. Bruger du bækkenbundskugler, så vi træningen ikke bare blive mere effektiv, den bliver også sjovere. Når man bruger rigtige redskaber under sin træning, så kan det også holde motivationen oppe. Og det kan derfor hjælpe med til, at man rent faktisk får det gjort. Når man går en størrelse op i bækkenbundskugle, så kan det helt sikkert også hjælpe på motivationen.

Brug altid glidecreme

Når du fører dine bækkenbundskugler op i skeden, så kan du med fordel bruge noget vandbaseret glidecreme. Måske du allerede har noget liggende, hvis ikke så er det helt sikkert en god investering at købe med, da sex generelt også bliver så meget bedre med glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da overfladen på disse kugler er lavet i medicinsk silikone. Overfladen bliver ødelagt, hvis man bruger en silikonebaseret glidecreme. Brug blot en lille smule glidecreme og smør det ud på ”kuglen” så er den lettere at føre op.

Sådan passer du bedst på dem

Hygiejne og rengøring er naturligvis vigtigt, idet den bruges til indvortes brug. Når du har lavet din træning, så skal den kugle du har brugt vaskes i varmt vand, du kan med fordel derefter bruge en rensespray til sexlegetøj, så er du sikker på at den er helt ren og klar til næste træning. Husk at kuglen skal være helt tør, inden du lækker den væk.

Detaljer
Vægt200 g
Farve

Lilla

Vægt

S: 40 g – M: 55 g – L: 65 g

Længde

S: 3,5 cm – M: 7 cm – L: 8 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bækkenbundskugler 3 stk”