Baci Strappy Open Cup Bodystocking i Sort

DKK 179,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bodystocking med åben BH
  • BH og trusser har justerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27062 Kategorier: , , , , , Tag:

Afslørende Baci strappy open cup bodystocking i sort

Ifør dig den afslørende Baci strappy open cup bodystocking i sort og forfør din partner som aldrig før. Den pikante bodystocking efterlader intet til fantasien, men fremhæver i stedet dine fortrin på den frækkeste måde. Bodystockingen består af en åben BH med stropper, der kan justeres på ryggen.

BH’en har en bred kant under brystet i et enkelt mesh stof med prikker. Det samme stof går igen på g-strengens forstykke. Fra BH til trusser dannes der et pirrende mønster af stropper, som binder det hele sammen. Trussen er ligeledes pyntet med forførende stropper, der går fra siderne og ender bagpå.

Juster og tilpas til din kropsform

Som altid får du et lækkert stykke lingeri fra det populære mærke Baci, som kan justeres og tilpasses til lige netop din kropsform. Ingen kvinder er ens, så det er vigtigt, at du kan opnå den helt rette pasform til dig. Derfor har både BH og trusser regulerbare stropper.

Derudover bindes BH’en bagpå med et bindebånd, der gør det muligt at få den til at sidde helt rigtigt på dig. Udover de justerbare kvaliteter er Baci strappy open cup bodystocking i sort lavet i et særligt strækbart materiale, der gør, at den følger din kropsform uden at stramme.

En størrelse der passer

Baci strappy open cup bodystocking i sort kommer i en såkaldt onesize. Denne størrelse dækker over en række størrelser, der alle kan bruge bodystockingen. Dette kan lade sig gøre på grund af det strækbare materiale, samt de tilpasningsmuligheder som designet tilbyder.

Bacis onesize svarer til størrelserne 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt90 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bodystocking med åben BH
  • BH og trusser har justerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Strappy Open Cup Bodystocking i Sort”