Baci Strappy Open Cup Bodystocking i Rød

DKK 179,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bodystocking med åben BH
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27063 Kategorier: , , , , , Tag:

Pikant Baci strappy open cup bodystocking i rød

Rød er lidenskabens farve – og den er derfor perfekt til denne pikante bodystocking fra Baci. Lad din partner få frit udsyn til dine bedste kvaliteter med en open cup bodystocking, der indrammer og fremhæver dine former med sit net af stropper.

Baci strappy open cup bodystocking i rød består af en åben BH med stropper og en bred kant i gennemsigtigt mesh under brystet. Det samme mesh med prikker går igen på trussernes forstykke, der også er udstyret med frække stropper, der samles på bodystockingens bagstykke.

Vis dine fortrin frem

Hvorfor skjule dine fordele. Med denne bodystocking efterlades intet til fantasien – tværtimod. Lad dine fordele blive fremhævet og formet af de frække stropper, der udgør det meste af det afslørende outfit. Stropperne på maven går fra brystet ned til skridtet i en forførende trekant, der kun peger én vej.

Der vil ikke være tvivl om, hvilken aften du har i tankerne, når du iklæder dig denne Baci strappy open cup bodystocking i rød. På grund af de justerbare stropper på både BH og trusser samt det strækbare materiale kan du opnå den bedste pasform.

En behagelig pasform

Baci Lingeri designer sexet undertøj til kvinder, der sidder godt, føles fantastisk og som er forførende, frækt og sensuelt. Derfor er din komfort også i højsædet. Deres produkter er lavet i bløde og strækbare materialer med designløsninger, der lader dig tilpasse og justere dit outfit til din kropsform.

Denne onesize model svarer til størrelserne 36-42 samt en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt90 g
Farve

Rød

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bodystocking med åben BH
  • Justerbare stropper på BH og trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Strappy Open Cup Bodystocking i Rød”