Baci Sort Blonde Chemise – BESTSELLER

DKK 195,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Blonde chemise i sort
  • Matchende g-streng medfølger
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

Baci sort blonde chemise – romantisk og pirrende

Denne forførende chemise med de fineste blonder og flæser er perfekt, hvis du har en romantisk aften i tankerne. Den gennemsigtige lingerikjole har en dyb udskæring, der lader dine bryster være i centrum samtidig med, at de indrammes af en feminin blondekant.

Med en Baci sort blonde chemise får du en matchende sort g-streng trusse. Trussen kan anes på frækkeste vis under chemisen, og gør den endnu mere pirrende. Din talje fremhæves og formes diskret med det flotte blondestykke.

En chemise der forfører

Er du på jagt efter dit næste frække lingeri eller måske dit allerførste forførende outfit, så er Baci lingeri et godt valg. Med deres sensuelle designs, er du sikret god kvalitet og en behagelig pasform. Chemisen følger dine former uden at stramme, og fremhæver samtidig dine fordele.

For at opnå den bedste pasform kan du også justere din Baci sort blonde chemise. BH’ens stropper kan reguleres bagpå, så den sidder helt rigtigt. Det strækbare materiale som chemisen er lavet i, hjælper dig også med at få den bedste pasform.

Den rette pasform i den rette størrelse

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse for at opnå den bedst mulige pasform med din Baci sort blonde chemise. Chemisen er dog lavet i et strækbart materiale, der gør den brugbar for flere størrelser. Størrelse S/M (str. 36-38) svarer derfor til en skål A-B, en omkreds på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelse M/L (str. 38-40) svarer til en B-C skål, en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Mål din omkreds lige under barmen samt talje og hofte for at finde den rigtige størrelse til dig.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Sort

Materiale

90% Nylon, 10% Spandex – Blonde: 90% polyester, 10% Spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Blonde chemise i sort
  • Matchende g-streng medfølger
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Sort Blonde Chemise – BESTSELLER”