Baci Sort Blonde BH-sæt

DKK 259,00

  • Lingerisæt i et klassisk forførende look
  • Med BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Baci sort blonde BH-sæt – klassisk forførende

Forfør og bliv forført med dette Baci sort blonde BH-sæt. Lingerisættet er skabt i en klassisk design med fine blonder, sløjfer og sorte bånd, der indrammer og fremhæver dine feminine fordele.

Lingerisættet består af BH, trusse og hofteholder. Både BH og hofteholder lukkes med en klips på ryggen, og kan derfor også let komme af igen. De har derudover også regulerbare stropper, der sikrer en god pasform. BH’en er samtidig også uden wire for perfekt komfort.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Lingerisæt med pikante detaljer

Det forførende Baci sort blonde BH-sæt er fyldt med pikante detaljer, der gør det ekstra frækt. BH’ens trekantede form dækker kun det mest nødvendige samtidig med, at den er let gennemsigtig. Dette er også gældende for trussen, der har smukke blondedetaljer og mønstre på både for- og bagstykke.

Den trekantede form går igen ved hofteholderen, der består af et enkelt sort bånd om taljen og blondestykker både foran og bagved, der leder stropperne ned til strømperne. Gør sættet komplet med et par enkle strømper, der nemt hægtes fast i hofteholderens stropper.

Baci lingeri – find den rigtige størrelse

Baci lingeri laver sexet lingeri til kvinder, der både ser godt ud, og føles lækkert at have på. Derfor giver deres strækbare materiale dig også de bedste forudsætninger for den helt rigtige pasform, der dog også afhænger af den rigtige størrelse. Størrelse S/M (str. 36-38) svarer til en A-B skål, en omkreds på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelse M/L (str. 38-40) svarer til en B-C skål, en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Mål din omkreds lige under barmen samt talje og hofte for at finde det Baci sort blonde BH-sæt der passer bedst til dig.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Lingerisæt i et klassisk forførende look
  • Med BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Sort Blonde BH-sæt”