Baci Sort Blonde Babydoll

DKK 179,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Blonde babydoll med bindinger
  • Regulerbar med bindinger og halterneck
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27056 Kategorier: , , , , , GTIN: 4890808166017

Sexet Baci sort blonde babydoll

Med denne babydoll fra Baci Lingeri vil du udstråle sex og forførelse. Baci sort blonde babydoll har et gennemsigtigt blonde mønster med blomster. Toppen bindes i en halterneck, og efterlader det øverste af ryggen helt bart.

I siderne er der korsetbindinger, som både er superfrække og praktiske. For at gøre det hele ekstra pikant er der slidser ved brystet, der giver en forførende peek-a-boo effekt. Den lille slids fremhæves af feminine sløjfer.

Forførende blonder og frække korsetbindinger

Lingerikjolen er fræk og forførende med de gennemsigtige blonder, der gør sig perfekt sammen med de sorte korsetbindinger, der pryder siden af kjolen. Den korte kjole lader dine balder være synlige, og har en ekstra lille slids i siderne.

Korsetbindingerne er en fræk detalje, der samtidig også er praktisk. Bindingerne gør nemlig, at du kan tilpasse kjolen. Det samme gør toppens binding i nakken. Du vil samtidig opleve Baci sort blonde babydoll som en utrolig komfortabel lingerikjole på grund af et blødt og elastisk materiale.

Behagelig pasform med lingeri fra Baci

Når du vælger et frækt outfit fra Baci Lingeri, kan du være sikker på en behagelig pasform og et forførende design skabt til at fremhæve dine fordele på smukkeste vis. Derfor er denne onesize babydoll kjole også med justerbare detaljer og fremstillet i et lækkert strækbart materiale.

Bacis onesize svarer til størrelserne 36-42 og en B-C skål. Størrelsen passer med en omkreds målt lige under brystet på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm.

Vægt90 g
Farve

Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Blonde babydoll med bindinger
  • Regulerbar med bindinger og halterneck
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Sort Blonde Babydoll”