Baci Skolepige uniform – PRISVINDER

DKK 239,00

  • Skotsternet nederdel med blonde kant
  • Til frække rollespils lege eller udklædning
  • Gennemsigtig top i sort der bindes ved brystet
  • Fræk skolepige uniform i to dele
  • Onesize (S-L)

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E25224 Kategorier: , , , GTIN: 4890808123409

Baci Skolepige uniform – PRISVINDER

Kostumer er ikke længere bare til fastelavn og Halloween. Nej, de er nemlig også en rigtig sjov ting at tage med i soveværelset, og denne Baci Skolepige uniform er ingen undtagelse!

Drøm jer væk i frække scenarier, som I altid har haft lyst til at prøve. Det super frække sæt passer de fleste kroppe, og du kan godt glæde dig til at prøve det.

God udsigt

Sættet kommer i to dele. Det indeholder en fræk, kort nederdel i tern, som ender i sexede blonder, der kærtegner dine lår, mens I leger.

Toppen bindes mellem brysterne, og så er den gennemsigtig for en ekstra fræk udsigt til din partner. Uniformen har også lækre ternede detaljer og en dyb udringning, som viser dine flotte bryster frem.

Tilbage på skolebænken

Der er en grund til, at både mænd og kvinder kan finde uniformer utroligt sexede og frække.

Baci Skolepige uniform vækker fantasierne og sætter gang i legen. Mange tænder på at lege med autoritet og dominans, og skolepige/lærer er en klassisk måde at udforske det på.

Skal du til eftersidning?

Måske har du ‘glemt’ at lave dine lektier, og så er det jo op til din strenge lærer at finde på en passende straf.

Det kan også være, at du vil gøre alt for en højere karakter, og så må din professor jo finde på den helt rette opgave, som du kan udføre til et 12-tal.

Tid til disciplin

Måske har du altid drømt om at have sex på den lækre vikars skrivebord? Det kan også være, at du skal have lærerens æble i munden, så ingen andre kan høre dig, når du mærker linealen svirpe pirrende på dine røde balder?

I finder helt sikkert på mange frække scenarier, som skal afprøves med jeres nye Baci Skolepige uniform. Udforsk jeres fantasier sammen, og mærk hvordan de nye dynamikker pirrer jer.

Topkarakterer

Baci Skolepige uniform er et prisvindende kostume, som I bare må prøve! Hvis det skal være endnu frækkere, så kan det kombineres med sexede selvsiddende strømper, som kan hjælpe med at fuldende det pirrende look.

Strømperne ser godt ud sammen med uniformen, men det kan også være, at de skal blive på under selve akten for en ekstra kinky oplevelse.

På opdagelse

Det kan være, at I senere skal bytte om på rollerne og prøve nogle af de andre frække kostumer, hvor det er kvinden, der har kontrol.

Måske skal nogen passes af en fræk sygeplejerske? Den kan også være, at de skal tilbageholdes af en striks politibetjent med håndjern?

Brug dine hænder

Vi anbefaler at du håndvasker kostumet ved højest 30 grader – så holder det sig pænt længere. Det er jo vigtigt, at det kan bruges igen og igen og…

Vi håber, at I får stor fornøjelse af jeres leg med den korte Baci Skolepige uniform, som kan bringe lidt ekstra sjov ind i jeres hverdag.

Vægt 230 g
Farve

Rød, Sort

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Størrelse

One size

Indhold

Top med ærmer, ternet nederdel

Mærke

Baci

Oversigt

  • Skotsternet nederdel med blonde kant
  • Til frække rollespils lege eller udklædning
  • Gennemsigtig top i sort der bindes ved brystet
  • Fræk skolepige uniform i to dele
  • Onesize (S-L)

Læs Mere.

X