Baci Sheer Strømpebukser med Hofteholder

DKK 129,00

  • Strømpebukser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Bundløse strømpebukser
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27552 Kategorier: , , , , GTIN: 4890808183212

Prøv disse forførende Baci sheer strømpebukser

Med disse forførende strømpebukser kan du tilføje noget frækt til dit outfit. Brug dem under en flot kjole når du skal i byen eller brug dem sammen med et endnu frækkere lingerisæt. Uanset hvad kan vi godt garantere, at du vil føle dig både sexet og fræk i disse Baci sheer strømpebukser.

Strømpebukserne er med indbygget hofteholder, der gør dem endnu mere indbydende. Det betyder nemlig, at de også er bundløse, og med fordel kan bruges uden trusser. Deres klassiske design i sort med blonder gør, at de kan matches med stort set alt slags lingeri, du måtte have liggende i skabet.

OBS! Trusser er ikke inkluderet.

En fræk lille hemmelighed

Brug disse Baci sheer strømpebukser som din egen lille frække hemmelighed. De kan nemlig uden problemer bruges i hverdagen, hvor det kun er dig, der kender til deres bundløse kvaltiet.

De kan også bruges som en særdeles forførende overraskelse over for en partner, der først opdager hemmeligheden, når du tillader det. Strømpebukserne er lavet af et strækbart materiale, der gør dem nemme at få på og rare at bære.

Baci lingeri – komfort og god pasform

Med sexet undertøj fra Baci Lingeri er du sikret både komfort og en god pasform. Deres produkter er altid lavet i et materiale, der føles blødt og som er elastisk. Dette gør, at det ofte tætsiddende lingeri følger dine former uden at stramme.

Disse strømpebukser er en onesize, hvilket vil sige, at de passer flere forskellige størrelser – netop på grund af deres elastiske kvalitet. Baci’s onesize svarer til størrelserne 36-42. Denne model fås også i en plus size størrelse svarende til str. 44-50.

Vægt80 g
Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

XL/XXL

Oversigt

  • Strømpebukser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Bundløse strømpebukser
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Sheer Strømpebukser med Hofteholder”