Baci Sexet Sekretær Kostume – PRISVINDER

DKK 269,00

 • Kostume med skørt, BH og krave
 • Nålestribet med hvid og grøn
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere.

S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

 • Clip-on strømper i sort nylon
  Clip-on Strømper i Sort Nylon DKK 69,00
Varenummer (SKU): E25216 Kategorier: , , , ,

Baci sexet sekretær kostume – forførende og frækt

Du vil uden tvivl blive kåret til månedens medarbejder af din partner i dette Baci sexet sekretær kostume. Det afslørende kostume efterlader ikke meget til fantasien og vil af samme grund hurtigt få sat gang i jeres frække rollespil i soveværelset.

Kostumet består af et ultrakort og tætsiddende skørt i et nålestribet mønster af hvid og grøn. På skørtet er der hvide strømpestropper. Baci sexet sekretær kostume har en matchende BH med hvide blondedetaljer samt en krave med et kort lille slips.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Føl dig lækker i det frække kostume

Baci sexet sekretær kostume har en tætsiddende pasform uden at du behøver at bekymre dig om et for stramt fit. Det er nemlig fremstillet af et meget strækbart materiale bestående af 94% polyester og 6% spandex. Derudover fås kostumet i to størrelser, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Du kan derudover regulere BH’ens stropper. På ryggen lukkes den med hægter, som du også kan tilpasse. Både materiale og regulerbare stropper sikrer dig en god pasform, der gør, at du vil føle dig mindst lige så sexet, som du ser ud.

Et kostume med god pasform

Uanset om du køber lingeri eller kostumer fra Baci Lingeri, kan du være sikker på en god pasform. Deres designs er skabt med dig og din komfort i tankerne. Det vigtigste er, at du føler dig sexet – så vil du nemlig også udstråle det.

Størrelsen S/M svarer til en str. 36-38 og en A-B skål. Størrelsen passer en omkreds målt lige under brystet på 81-86 cm og et hoftemål på 86-91 cm. Størrelse M/L svarer til en str. 38-40 og en B-C skål. Størrelsen passer en omkreds på 91-97 cm og et hoftemål på 97-102 cm.

Vægt200 g
Farve

Grå, Hvid

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Størrelse

S/M, M/L

Mærke

Baci

Oversigt

 • Kostume med skørt, BH og krave
 • Nålestribet med hvid og grøn
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Sexet Sekretær Kostume – PRISVINDER”