Baci Rødt Blonde BH-sæt i 3 dele

DKK 259,00

  • Frækt rødt lingerisæt
  • Sættet består af BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
M/L
M/L
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tag:

Baci rødt blonde BH-sæt

Lad dette frække røde lingerisæt forføre dig. Du vil føle dig fræk som aldrig før, når du iklæder dig det pirrende sæt af blonder og pikante detaljer. Baci rødt blonde BH-sæt består af BH, trusser og hofteholder.

Sætter har et feminint og let gennemsigtigt blondemønster på alle dele. Derudover er trussen pyntet med en fin sløjfe, og har et flot mønster på både for- og bagstykke. Hofteholderen er med til at fremhæve din talje, og er uimodståelig fræk sammen med et par strømper.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Sensuelt design der forfører

Baci Lingeri skaber forførende frække designs, der udstråler feminin sensualitet. De er det perfekte valg til en aften, hvor der skal skrues ekstra op for varmen. Din partner kan ikke holde fingrene fra dig, når du træder frem i dette Baci rødt blonde BH-sæt.

Sættet er designet til at fremhæve og former dine fordele. Derfor består BH’en også af trekantede blondestykker, der kun dækker det mest nødvendige. For at give dig god komfort er BH’en også uden wire men regulerbare stropper, så du kan tilpasse den til din kropsform.

Find den rigtige størrelse til dig

Når du køber lingeri fra Baci, får du altid lingeri lavet i et strækbart materiale designet til at give dig den bedste pasform. Men størrelsen har naturligvis også meget at sige, så du får den bedste oplevelse med dit lingerisæt. Størrelse S/M (str. 36-38) svarer til en A-B skål, en omkreds på 81-86 cm, et taljemål på 61-66 cm og et hoftemål på 86-91 cm.

Størrelse M/L (str. 38-40) svarer til en B-C skål, en omkreds på 91-97 cm, et taljemål på 71-81 cm og et hoftemål på 97-102 cm. Mål din omkreds lige under barmen samt talje og hofte for at finde Baci rødt blonde BH-sæt i den rigtige størrelse til dig.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, M/L

Farve

Rød

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frækt rødt lingerisæt
  • Sættet består af BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og M/L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Rødt Blonde BH-sæt i 3 dele”