Baci Røde Bundløse Hipsters

DKK 69,00

  • Bundløse hipster trusser
  • Med aftagelige og regulerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, L og XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S
S
L
L
XL
XL
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Baci røde bundløse hipsters – enkel og fræk

Disse røde hipster trusser er i alt sin enkelhed utrolig frække. Det blomstrede motiv pynter både foran og bagpå, og som en lille ekstra ting kommer de med aftagelige stropper, der kan bruges sammen med strømper.

Baci røde bundløse hipsters gemmer, som navnet indikerer, på en fræk overraskelse. De er nemlig bundløse, hvilket naturligvis kun gør dem endnu mere uimodståelige. Brug dem med eller uden stropperne – de er med garanti en succes uanset hvad.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Behagelige trusser der overrasker

Du vil føle dig godt tilpas i disse hipster trusser på af grund af det bløde og strækbare materiale. Trusserne er lavet af 90% nylon og 10% spandex, der sikrer dig den bedste komfort. Der er nemlig ingen, der siger, at sexet lingeri skal være ukomfortabelt.

Udover den behagelige pasform er du også garanteret en fræk aften foran dig, når du iklæder dig disse trusser. Brug Baci røde bundløse hipsters som en glædelig overraskelse, som din partner først opdager, når du ønsker det.

Vælg den rette størrelse

Baci Lingeri skaber frækt undertøj, der kan bruges af alle kvinder. Derfor finder du også disse trusser i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Størrelse S svarer til størrelse 36 samt et hoftemål mellem 86-91 cm.

Størrelse L svarer til størrelse 40 samt et hoftemål mellem 97-102 cm. Størrelse XL svarer til størrelse 42 og et taljemål mellem 106-112 cm. Du kan med fordel måle dig på det bredeste stykke ved hoften for at finde den rette størrelse til dig.

Vægt70 g
Størrelse

S, L, XL

Farve

Rød

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Bundløse hipster trusser
  • Med aftagelige og regulerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, L og XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Røde Bundløse Hipsters”