Baci Rød Bodystocking med Åben Barm

DKK 169,00

  • Bodystocking med BH og G-streng
  • Regulerbare stropper ved BH’en
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27073 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 4890808166123

Forførende fræk Baci rød bodystocking

Denne røde bodystocking fra Baci Lingeri efterlader ikke meget til fantasien – og det er helt som det skal være. Baci rød bodystocking er et forførende outfit, du kan bruge, når der skal skrues op for varmen i soveværelset derhjemme.

Bodystockingen består af BH og G-streng i rød, der er ført sammen med et sort net. BH’en er en såkaldt half-cup, hvilket vil sige, at den blot har det nederste af skålen. BH’en har derudover også sorte detaljer på skålen og sorte stropper, der naturligvis kan tilpasses.

Afslørende bodystocking med fine detaljer

Den afslørende Baci rød bodystocking har mange fine detaljer, der gør den både ekstra fræk og ekstra flot. De røde G-streng trusser har for eksempel et fint blomstermotiv, mens BH’en har blonder. Den åbne barm er naturligvis den vigtigste detaljer af dem alle, og gør denne bodystocking til noget helt særligt.

Det sorte net af tråde der holder sættets trusser og BH sammen, leder også blikket det helt rette sted hen. Hele sættet er lavet i et strækbart materiale, der gør det nemt at få på og som sørger for, at det ikke strammer eller sidder og irriterer.

Den rette størrelse for dig

Baci rød bodystocking er i en onesize. Onesize er en størrelse, der betyder, at produktet kan passes af flere forskellige størrelser, men hvordan størrelsen præcis er, kan variere alt efter producent. Du kan derfor med fordel måle dig, for at se om denne bodystocking er det rette for dig.

En onesize fra Baci svarer til størrelserne 36-42 samt en B-C skål. Størrelsen svarer til en omkreds målt lige under barmen på 81-97 cm, et taljemål på 60-81 cm og et hoftemål på 86-102 cm. Det er det strækbare materiale, der gør, at produktet kan passes af flere forskellige størrelser.

Vægt90 g
Farve

Rød

Materiale

90% polyester, 10% spandex

Mærke

Baci

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

  • Bodystocking med BH og G-streng
  • Regulerbare stropper ved BH’en
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. 36-42

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baci Rød Bodystocking med Åben Barm”